Kocam bana eski esiyle ilgili hicbirsey anlatmiyor. Bir cocugu var ondan

turkuaz-kelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
46
36
3
32
Merhaba arkadaslar,
esimle bir yildir evliyiz. Toplamda iki bucuk yildir birlikteligimiz var.
Kocam bana daha önce bir evlilik yaptigini ve o kadindan bir cocugu oldugunu benden hep gizledi. Nikah islemlerini yaparken yani nikahiminizdan tam bir hafta öncesinde evraklar ortaya cikti. Uzatmadan anlatacagim. Ailem duydu kiyamet koptu. Bu cocuk oyuncagimi dediler. Neyse evlendik iste. Cocugu kayinbabamin deyimine göre zihinsel engelliymis ve yurttaymis. Annesi maddeler kullanmis o yüzden cocugu elinden almislar. Ama kayinbabam o kadinla hic görüsmediki hayatinda. Nerden biliyor bunlari? Esim bana hic anlatmiyor cünkü. Ben bu kadini Facebookta buldum. Yorumlarda calisiyorum falan yazmis bir akrabasina. Kiziylada ara sira fotograf paylasir.
Hani ilerde benimde cocugum olursa onun bir kardesinin oldugunu söylemek ve tanistirmak isterim. Tabi bu kadinla daha hic konusmadim ve görmedim.
Sizce esimden gizli o kadina mesaj atsammi? Ama ne diyecegimi bile bilmiyorum. Esim konusmuyor bu konuyu. Aldatildim diyor ondan ayrilmislar diyor. Kizina sahip cikmak istemiyor. Annemler asla konusma diyorlar. Ama ben yinede sizinde fikrinizi merak ettim.
Tesekkürler simdiden.

Kizina sahip cikmak istemiyorsa bu adamdan ne koca olur ne baba

ciddi saçmalamayın ne mesaj atması aklında eşinizin yoksa bile eski eşini sokmaya çalışıyosunuz.siz zannediyomusunuz mesaj atınca o kadın eşinize söylmiycek şuan bile gözlerimde film şeridi gibi çok kötü sonuçlar doğabilir kesinlikle yapmayın.. sizle evliyse eşiniz tamam bitmiştir olay.her insanın eski sevgilisi yok mu kimin aklına geliyo valla benim hiç öle düşünün lütfen yapmayın

Bende bundan korkuyorum.

yok sakın mesajlar falan o kadına bakmayın bile lütfen yapmayın ben bile kadın olarak aşırı tepki verirdim eşim böle bişi yapsa sakın aman diyim.. boşverin ya evlenmişsiniz hayatınıza bakın güzelce
,

Bende bundan korkuyorum.
Evet canım bence hayatına devam et yeni evlisin ileride belki çocuğun olunca eşinle o zaman konuşursun. Evlat bambaşka birşey çünkü. Sana tavsiyem geçmişi kurcalama afedersin de boku ne kadar karıştırirsan o kadar kokar derler ya işin içinden cikamazsin. Eşinin arkasindan iş çevirmek gibi olur. Bu sefer güven veremezsin ona. Evliliğinde sorun yaşarsın.

Engelli cocugunu yurda birakan adamdan cok fazla beklentiniz olmasin. Cocugunuz olursa babalik da beklemeyin ki husrana ugramayin.

Evlenmenize 1 hafta kala ogrenmissiniz. Yani bile bile yalanlar uzerine bir evlilik kurmussunuz. Bosanma niyetiniz yoksa bosuna eski esine ulasmayin. Evlenmeden once yapacaktiniz o isleri. Cocugum olursa kardesi ile tanistiririm cok pembe bir tablo olmus. Cocuk yurtta bak kardesine babalik yapiyor mu diyeceksiniz.

Sizce esimden gizli o kadina mesaj atsammi?

aayyy sakın böyle bir şey yapma.
ve bence al eşini karşına ona sor bu konuları. arkasından hafiyelik yapar gibi olmuş, hoş değil
"ben bunları bunları duydum, doğrusu eğrisi nedir ben gerçekleri senden öğrenmek istiyorum bana açıklama yapmalısın" diye başlayabilirsin

Eşiyle konuşacak bir seyin yok bence.Ama o cocukla görüşün kardesi olursa tanistirin.Onlar öz kardes oluyorlar sonuçta ve o cocuk günahsız.Esinize de cok güvenmeyin kusura bakmayin öz evlâdına sirt dönen herkese döner.Oylesinden korkulur

Bence eşinizin size yaptığı da aldatma. Ne demek nikahtan 1 hafta önce öğrenmek büyük konuşmayım istemezdim

Oyle bir heriften cocuk mu dusunuyorsun Allah akil versin kızına sahip cikmiyan birinden senin cocugunq baba olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…