- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.872
- 298
- Konu Sahibi turkuaz-kelebek
-
Neden karıştırıp huzurunuzu bozasınız ki. Bir insan çocuğunu nasıl siler ben de anlamıyorum ama ortalığı karıştırınca daha mutlu olmayacaksınız o kesin. Kadın adamı arar, kavga çıkar, sonra suç başınıza kalırMerhaba arkadaslar,
esimle bir yildir evliyiz. Toplamda iki bucuk yildir birlikteligimiz var.
Kocam bana daha önce bir evlilik yaptigini ve o kadindan bir cocugu oldugunu benden hep gizledi. Nikah islemlerini yaparken yani nikahiminizdan tam bir hafta öncesinde evraklar ortaya cikti. Uzatmadan anlatacagim. Ailem duydu kiyamet koptu. Bu cocuk oyuncagimi dediler. Neyse evlendik iste. Cocugu kayinbabamin deyimine göre zihinsel engelliymis ve yurttaymis. Annesi maddeler kullanmis o yüzden cocugu elinden almislar. Ama kayinbabam o kadinla hic görüsmediki hayatinda. Nerden biliyor bunlari? Esim bana hic anlatmiyor cünkü. Ben bu kadini Facebookta buldum. Yorumlarda calisiyorum falan yazmis bir akrabasina. Kiziylada ara sira fotograf paylasir.
Hani ilerde benimde cocugum olursa onun bir kardesinin oldugunu söylemek ve tanistirmak isterim. Tabi bu kadinla daha hic konusmadim ve görmedim.
Sizce esimden gizli o kadina mesaj atsammi? Ama ne diyecegimi bile bilmiyorum. Esim konusmuyor bu konuyu. Aldatildim diyor ondan ayrilmislar diyor. Kizina sahip cikmak istemiyor. Annemler asla konusma diyorlar. Ama ben yinede sizinde fikrinizi merak ettim.
Tesekkürler simdiden.
Üzücü ve can sıkıcı bir durum. Nacizane tavsiyem eğer mutlu iseniz hiç kurcalamayın. Aile önemlidir fakat bazen kulak tıkamak iyidirMerhaba arkadaslar,
Kocam bana daha önce bir evlilik yaptigini ve o kadindan bir cocugu oldugunu benden hep gizledi. Nikah islemlerini yaparken yani nikahiminizdan tam bir hafta öncesinde evraklar ortaya cikti. Uzatmadan anlatacagim. Ailem duydu kiyamet koptu. Bu cocuk oyuncagimi dediler. Neyse evlendik iste. Cocugu kayinbabamin deyimine göre zihinsel engelliymis ve yurttaymis. Annesi maddeler kullanmis o yüzden cocugu elinden almislar. Ama kayinbabam o kadinla hic görüsmediki hayatinda. Nerden biliyor bunlari? Esim bana hic anlatmiyor cünkü. Ben bu kadini Facebookta buldum. Yorumlarda calisiyorum falan yazmis bir akrabasina. Kiziylada ara sira fotograf paylasir.
Hani ilerde benimde cocugum olursa onun bir kardesinin oldugunu söylemek ve tanistirmak isterim. Tabi bu kadinla daha hic konusmadim ve görmedim.
Sizce esimden gizli o kadina mesaj atsammi? Ama ne diyecegimi bile bilmiyorum. Esim konusmuyor bu konuyu. Aldatildim diyor ondan ayrilmislar diyor. Kizina sahip cikmak istemiyor. Annemler asla konusma diyorlar. Ama ben yinede sizinde fikrinizi merak ettim.
Tesekkürler simdiden.
Bu adamdan çocuk yapmayı düşünüyorsunuz yani ciddi ciddi? Adam hem sizi kandırmış yalan söylemiş. Evlenip boşanmasi sorun değil ama bunu saklaması büyük bir sorun. O da yetmemiş yalan söylemeye devam etmiş. O çocuğa bakamayan adam sizin çocuğunuza babalık yapacak mı sanıyorsunuz? Çocuk bir de engelliymis ona rağmen umrunda değil, sanki hiç bunlar olmamış gibi kardeş mevzusuna takılmışsinizMerhaba arkadaslar,
Tesekkürler simdiden.
+1Mutlulugunu bozma onune bak diyen yorumlari hayretle okudum. Buyuk konusmak istemiyorum ama benim bir arkadasim bir tanidigim zihinsel engelli cocugun yurda biraksa ve bunu saklayip evlense igrenirim ondan buz gibi sogurum. Bu adam cocuk sahibi olmayi asla hak etmiyor. Babaligi birak insanligi ogrenememis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?