• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam bana eski esiyle ilgili hicbirsey anlatmiyor. Bir cocugu var ondan

Merhaba arkadaslar,
esimle bir yildir evliyiz. Toplamda iki bucuk yildir birlikteligimiz var.
Kocam bana daha önce bir evlilik yaptigini ve o kadindan bir cocugu oldugunu benden hep gizledi. Nikah islemlerini yaparken yani nikahiminizdan tam bir hafta öncesinde evraklar ortaya cikti. Uzatmadan anlatacagim. Ailem duydu kiyamet koptu. Bu cocuk oyuncagimi dediler. Neyse evlendik iste. Cocugu kayinbabamin deyimine göre zihinsel engelliymis ve yurttaymis. Annesi maddeler kullanmis o yüzden cocugu elinden almislar. Ama kayinbabam o kadinla hic görüsmediki hayatinda. Nerden biliyor bunlari? Esim bana hic anlatmiyor cünkü. Ben bu kadini Facebookta buldum. Yorumlarda calisiyorum falan yazmis bir akrabasina. Kiziylada ara sira fotograf paylasir.
Hani ilerde benimde cocugum olursa onun bir kardesinin oldugunu söylemek ve tanistirmak isterim. Tabi bu kadinla daha hic konusmadim ve görmedim.
Sizce esimden gizli o kadina mesaj atsammi? Ama ne diyecegimi bile bilmiyorum. Esim konusmuyor bu konuyu. Aldatildim diyor ondan ayrilmislar diyor. Kizina sahip cikmak istemiyor. Annemler asla konusma diyorlar. Ama ben yinede sizinde fikrinizi merak ettim.
Tesekkürler simdiden.
Neden karıştırıp huzurunuzu bozasınız ki. Bir insan çocuğunu nasıl siler ben de anlamıyorum ama ortalığı karıştırınca daha mutlu olmayacaksınız o kesin. Kadın adamı arar, kavga çıkar, sonra suç başınıza kalır

Merhaba arkadaslar,
Kocam bana daha önce bir evlilik yaptigini ve o kadindan bir cocugu oldugunu benden hep gizledi. Nikah islemlerini yaparken yani nikahiminizdan tam bir hafta öncesinde evraklar ortaya cikti. Uzatmadan anlatacagim. Ailem duydu kiyamet koptu. Bu cocuk oyuncagimi dediler. Neyse evlendik iste. Cocugu kayinbabamin deyimine göre zihinsel engelliymis ve yurttaymis. Annesi maddeler kullanmis o yüzden cocugu elinden almislar. Ama kayinbabam o kadinla hic görüsmediki hayatinda. Nerden biliyor bunlari? Esim bana hic anlatmiyor cünkü. Ben bu kadini Facebookta buldum. Yorumlarda calisiyorum falan yazmis bir akrabasina. Kiziylada ara sira fotograf paylasir.
Hani ilerde benimde cocugum olursa onun bir kardesinin oldugunu söylemek ve tanistirmak isterim. Tabi bu kadinla daha hic konusmadim ve görmedim.
Sizce esimden gizli o kadina mesaj atsammi? Ama ne diyecegimi bile bilmiyorum. Esim konusmuyor bu konuyu. Aldatildim diyor ondan ayrilmislar diyor. Kizina sahip cikmak istemiyor. Annemler asla konusma diyorlar. Ama ben yinede sizinde fikrinizi merak ettim.
Tesekkürler simdiden.
Üzücü ve can sıkıcı bir durum. Nacizane tavsiyem eğer mutlu iseniz hiç kurcalamayın. Aile önemlidir fakat bazen kulak tıkamak iyidir

eşinizmi gorusmuyor yoksa esinizin cocuga karşı şiddet yada baska davranislari olduda kadin tedbir kararimi aldirdi acaba?
irdelenmesi gereken konu eski eş ve cocugu degil direk eşiniz.
evlendigini saklamasinin bile bir sebebi olmali bence sizin kadina ulaşma ihtimalinizden korktu çünku

Merhaba arkadaslar,
Tesekkürler simdiden.
Bu adamdan çocuk yapmayı düşünüyorsunuz yani ciddi ciddi? Adam hem sizi kandırmış yalan söylemiş. Evlenip boşanmasi sorun değil ama bunu saklaması büyük bir sorun. O da yetmemiş yalan söylemeye devam etmiş. O çocuğa bakamayan adam sizin çocuğunuza babalık yapacak mı sanıyorsunuz? Çocuk bir de engelliymis ona rağmen umrunda değil, sanki hiç bunlar olmamış gibi kardeş mevzusuna takılmışsiniz

Nikahtan 1 hafta önce öğrenmişsiniz, kıyametler koptu ailem öğrenince diyorsunuz niye ertelemediniz nikahı. Bana durumu net bi şekilde anlatmazsan olmaz deseydiniz bugün bunları yaşamazdınız. Eski karısı değil önemli olan, eşinizde haklı olabilir kadında. Sorun çocuğuna sahip çıkmayan bir adam olması. Bunu bile bile nasıl devam edebiliyorsunuz. Ben farklıyım, benim çocuğuma yapmaz mı diyorsunuz.

Mutlulugunu bozma onune bak diyen yorumlari hayretle okudum. Buyuk konusmak istemiyorum ama benim bir arkadasim bir tanidigim zihinsel engelli cocugun yurda biraksa ve bunu saklayip evlense igrenirim ondan buz gibi sogurum. Bu adam cocuk sahibi olmayi asla hak etmiyor. Babaligi birak insanligi ogrenememis.

Sakın çocuk yapmayın. Önce eşinizden emin olun, sonra düşünürsünüz..

Eski eşini aramak nereden aklınıza geliyor anlamıyorum, eşinizle konuşup çözün.. çözemiyorsanız boşayın.

Sizi eski eşiyle tanistirmak, konusturmak zorunda miydi adam yahu?
Ne zamandan beri yeni eşler eski eşlerle tanisir olmuş 🙄
Daha yeni evlisiniz cocuk bile yok, ne yapmaya calisiyorsunuz ben anladim.

Boşanmiş ve cocuklu oldugunu son dakikaya kadar saklayan, cocuguna sahip cikmayan biriyle evlendiniz tek dert eski eşle tanismak...

Mutlulugunu bozma onune bak diyen yorumlari hayretle okudum. Buyuk konusmak istemiyorum ama benim bir arkadasim bir tanidigim zihinsel engelli cocugun yurda biraksa ve bunu saklayip evlense igrenirim ondan buz gibi sogurum. Bu adam cocuk sahibi olmayi asla hak etmiyor. Babaligi birak insanligi ogrenememis.
+1

eğer aldatıldım diye ayrılmışsa eşiniz, belki çocuk kendinden değildir.
Dna testi falan yaptırmış olabilir. yani hiç bilmediğiniz bir konuda eşinizin arkasından iş çevirmeyin derim.

Kızına sahip çıkmayan bir adamdan çocuk yapmayı düşünmeyin derim. Neden size düzgünce evlilik yaptığından yada bir çocuğu olduğundan bahsetmemiş. Yalan söylemiş
Ayrıca kadına mesaj atman saçma olur ne diyeceksin ki eğer babası çocuğuyla ilgileniyor olsaydı çocuk size gelip gitseydi biseyler sorabilirdiniz fakat baba zaten sorumsuzun teki

Valla alın kocanızı karşınıza ya güzellikle anlatırsın dinlerim seni anlamaya çalışırım ya da eski karını buldum gider onun ağzından dinlerim. Eski eşi ve çocuğunun olması sizi çok çok ilgilendiren bir konudur. Ya millet evlilik için görüşürken ilk bu soruyu sorar boşandım dersin niye boşandın? ve çocuğun var mı? diye öğrenir aklına yatmazsa dönüp arkasına bakmadan gider. Yani birinin evlenip-evlenmemesi kararını etkileyen çok önemli gözden kaçmayacak bir konudur. Eşinizdeki bu rahatlığı ya da yoksaymayı anlayamadım. Ama konuyu bilmek en doğal hakkınız. Keşke evlenmeden önce ya öğrenir ya da burda biter deseydiniz. Neyse olan olmuş artık. Siz alın karşınıza ben oldu bittiye geldi evlendim ama içime sindiremedim sana tam anlamıyla güvenip bu hayatada yuva diyebilmem için açık konuşmalısın benimle diyeceksiniz.

En başta size yalan söylediği için eski eşini ve coocugunu gizlediği için evlenmeyip ayrılmaniz daha iyi olurdu. Eşinizin yine sizden habersiz işler cevirmeyecegi ne malum. Annemin bir arkadaşı anlatmıştı. Engelli çocuğu olunca erkek uğraşmamak için eşinden ayrılmış. Siz daha eski eşinden hangi sebepten ayrıldığıni bilmiyorsunuz. Ve güvenip evlendiniz ben bişy diyemiyorum

Back