• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam bana eski esiyle ilgili hicbirsey anlatmiyor. Bir cocugu var ondan

Zalimin birine bir çocuk daha verilecek öyle mi?
Yavrucak sahipsiz kalmış.
O çocuğun vebali o adamın peşini bırakmaz umarım
Böyle insani duygular taşımayan yaratıkların çocuk sahibi olmasını kabul edemiyorum.
Madem ilk çocuğunu yurda bıraktı bu adam iğdiş edilmeli.

Aldatıldığından ayrıldığını söylüyor ya sebebi bu değil engelli çocuk sahibi olmayı kabullenemeyen iki baba müsveddesi biliyorum eşlerini terk edip kadınları çaresiz bırakan. bu tipten biriyle de siz evlenmişsiniz
Sizin de çocuğunuzun engelli olamayacağını garantisi var mı?
İyi düşünün.

İlk öğrendiğinizde eşeleyip evliliği ertelemediğinize göre şimdi bunların öğrenilmesinin bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Sakın karşı tarafa mesaj atmayın, olmayan çocuğunuza kardeş aramayın.
Çocuğun babası kesin eş mi? Baba olarak neden sahip çıkmamış? Eğer bir engel durumu varsa ve bunun genetik olduğunu düşünüyorsanız çocuk öncesi bazı testler yaptırıp risk hesaplaması yaptırılabilir. Ama aranızdaki güven meselesini 3. Kişilere yaymadan aranızda halletmeye bakın.

Mutlulugunu bozma onune bak diyen yorumlari hayretle okudum. Buyuk konusmak istemiyorum ama benim bir arkadasim bir tanidigim zihinsel engelli cocugun yurda biraksa ve bunu saklayip evlense igrenirim ondan buz gibi sogurum. Bu adam cocuk sahibi olmayi asla hak etmiyor. Babaligi birak insanligi ogrenememis.

++++
Konu sahibesinin eşi berbat bir insan
Burda konu açılıyor ya, çocuk ağlıyor babasını istiyor adam boşandıktan sonra gitti... Bu adam onlardan işte.

Çocuğuna sahipıkmayan adamla ne olursa olsun evlenmedim adamın yüzüne bakarken midem bulanır.

Merhaba arkadaslar,
esimle bir yildir evliyiz. Toplamda iki bucuk yildir birlikteligimiz var.
Kocam bana daha önce bir evlilik yaptigini ve o kadindan bir cocugu oldugunu benden hep gizledi. Nikah islemlerini yaparken yani nikahiminizdan tam bir hafta öncesinde evraklar ortaya cikti. Uzatmadan anlatacagim. Ailem duydu kiyamet koptu. Bu cocuk oyuncagimi dediler. Neyse evlendik iste. Cocugu kayinbabamin deyimine göre zihinsel engelliymis ve yurttaymis. Annesi maddeler kullanmis o yüzden cocugu elinden almislar. Ama kayinbabam o kadinla hic görüsmediki hayatinda. Nerden biliyor bunlari? Esim bana hic anlatmiyor cünkü. Ben bu kadini Facebookta buldum. Yorumlarda calisiyorum falan yazmis bir akrabasina. Kiziylada ara sira fotograf paylasir.
Hani ilerde benimde cocugum olursa onun bir kardesinin oldugunu söylemek ve tanistirmak isterim. Tabi bu kadinla daha hic konusmadim ve görmedim.
Sizce esimden gizli o kadina mesaj atsammi? Ama ne diyecegimi bile bilmiyorum. Esim konusmuyor bu konuyu. Aldatildim diyor ondan ayrilmislar diyor. Kizina sahip cikmak istemiyor. Annemler asla konusma diyorlar. Ama ben yinede sizinde fikrinizi merak ettim.
Tesekkürler simdiden.
Esiniz son dakikaya kadar gecmisini sizden saklamis,siz bu yalanciliga ragmen evlenmissiniz. Bundan sonra ne yapabilirsiniz ki ne anlatsin eski esiyle ilgili?

Soylemeden gecemeyecegim,gecmisine saygi duymayan,cocuguna sahip cikmayan bir adami baba yapmak mantikli degil. Sizden olacak cocuga da aynisini yapar cunku. Evlenerek en buyuk yanlisi yapmissiniz bari cocuk yapmayin.

bu saatten sonra gerçeği öğrenseniz ne olur, öğrenmeseniz ne olur. çocuğunu sakladığını ilk öğrendiğinizde tepki göstermeyip, anlatması için ısrarcı olmadıysanız adam zaten daha niye anlatsın? bile bile evlenmişsiniz, şimdi kendinizi yiyip durmanızın bir faydası yok. ayrıca nasıl bir açıklama içinizi rahatlatır böyle bir durumda? engelli çocuğuınu ne sebeple olursa olsun bırakan, saklayan bir adamı ne haklı çıkarabilir ki? kimseye mesaj falan atmayın, insanların da huzurunu kaçırmayın bence.

Sen kafayı mı yedin ?? Senden evlenip ayrıldığını çocuğunun olduğunu herseyi saklamış. Tesadüfen nikaha 1 hafta kala ogrenmıssın ve gene de evlenmişsin. Memlekette koca mı kalmadı da bu yalancıyla evlendin. Baştan söylemeliydi. Su an bunları düşünmen gerekirken bide bu yalancıyı baba yapcakmısta kardesini tanımasın mı çocuk diye düşünüyorsun. Gerçekten enteresansın

Ben olsam evlenmekten son anda da olsa vazgecerdim sanırım
Çünkü onceden evlendigini sizden gizlemis ve aldatildim demis. Bu adam eskinin travmasini atlatamadigi gibi, sizinle de daha once evlenmis oldugunu saklayarak aldatmis sizi (yalan bi nevi)
Böyle biri bana güven vermezdi.
Evlenip ayrilmis bir insan yeniden yuva kurabilir elbette ama ikinci esin de bunu bilmeye hakki var yani hic evlenmemis gibi davranması da aldatmadir bana gore.

++++
Konu sahibesinin eşi berbat bir insan
Burda konu açılıyor ya, çocuk ağlıyor babasını istiyor adam boşandıktan sonra gitti... Bu adam onlardan işte.

Çocuğuna sahipıkmayan adamla ne olursa olsun evlenmedim adamın yüzüne bakarken midem bulanır.

Kk bir tuhaf. Esime cocugu verdim cay ictim diyen kadina ne bicim annesin denir. Esim engelli cocugunu terk etmis cocuk esirgemeye vermis benden de bunu saklamis diyen kadina "soylemek zorunda degil o onun gecmisi" denir. Cidden cok garip. Gerci kadinin sartlarini bilmiyoruz bosan bosanma diyemeyiz ama cocuk yapmam ben olsam boyle birinden. Bir de devletin bu adamlara bir yaptirimi yok mu ya. Her sene bir cocuk yapayim engelli oldu bu diye devlete vereyim ben kendim evlenip bir daha cocuk yapayim. Buna hakki var mi bir vatandasin cidden?

Bu kiyameti koparmis haliniz mi, adamla dugunu bile ertelememissiniz. Keyfiniz de yerinde ki cocuk dusunuyorsunuz.

Bari gidip baskalarinin yaralarini eselemeyin, ne diyeceksiniz kadina cocuga allasen.

Kk bir tuhaf. Esime cocugu verdim cay ictim diyen kadina ne bicim annesin denir. Esim engelli cocugunu terk etmis cocuk esirgemeye vermis benden de bunu saklamis diyen kadina "soylemek zorunda degil o onun gecmisi" denir. Cidden cok garip. Gerci kadinin sartlarini bilmiyoruz bosan bosanma diyemeyiz ama cocuk yapmam ben olsam boyle birinden. Bir de devletin bu adamlara bir yaptirimi yok mu ya. Her sene bir cocuk yapayim engelli oldu bu diye devlete vereyim ben kendim evlenip bir daha cocuk yapayim. Buna hakki var mi bir vatandasin cidden?

Var tabi ki, şerefsizlik yasaya aykırı değil maalesef.

Daha geçende konu okudum bir üye kızı çok ağlıyor diye babayı!! aramış, o da beni öldü say demiş. Kendi evladını düşünmeyen şerefsiz erkek tiplerine devlet ne yapsın?

Çocuğum kardeşini görecek mı diye dertleneceginize çocuğum babasını görecek mı diye dertlenin bence.

Adamın çocuklarını kabul etmekle ilgili sorunları var belli ki, belki sizden olan çocuğuyla da gorusmek istemeyecek ileride. Birini gözden çıkaran( hem de engelli) diğerine mi kiyamayacak.

Çocuk meselesini iyi düşünün derim.

Merhaba arkadaslar,
esimle bir yildir evliyiz. Toplamda iki bucuk yildir birlikteligimiz var.
Kocam bana daha önce bir evlilik yaptigini ve o kadindan bir cocugu oldugunu benden hep gizledi. Nikah islemlerini yaparken yani nikahiminizdan tam bir hafta öncesinde evraklar ortaya cikti. Uzatmadan anlatacagim. Ailem duydu kiyamet koptu. Bu cocuk oyuncagimi dediler. Neyse evlendik iste. Cocugu kayinbabamin deyimine göre zihinsel engelliymis ve yurttaymis. Annesi maddeler kullanmis o yüzden cocugu elinden almislar. Ama kayinbabam o kadinla hic görüsmediki hayatinda. Nerden biliyor bunlari? Esim bana hic anlatmiyor cünkü. Ben bu kadini Facebookta buldum. Yorumlarda calisiyorum falan yazmis bir akrabasina. Kiziylada ara sira fotograf paylasir.
Hani ilerde benimde cocugum olursa onun bir kardesinin oldugunu söylemek ve tanistirmak isterim. Tabi bu kadinla daha hic konusmadim ve görmedim.
Sizce esimden gizli o kadina mesaj atsammi? Ama ne diyecegimi bile bilmiyorum. Esim konusmuyor bu konuyu. Aldatildim diyor ondan ayrilmislar diyor. Kizina sahip cikmak istemiyor. Annemler asla konusma diyorlar. Ama ben yinede sizinde fikrinizi merak ettim.
Tesekkürler simdiden.
Kızına sahip çıkmayan bir adam..adammidir diye bir düşünmek lazım açıkçası

Back