- 3 Nisan 2014
- 36.119
- 147.239
- 798
- Konu Sahibi turkuaz-kelebek
hayır adamla evlenmişsiniz yetmemiş çocuk yapmayı düşünüyorsunuz.
adamın babalık kapasitesi ortada.
adamın babalık kapasitesi ortada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlulugunu bozma onune bak diyen yorumlari hayretle okudum. Buyuk konusmak istemiyorum ama benim bir arkadasim bir tanidigim zihinsel engelli cocugun yurda biraksa ve bunu saklayip evlense igrenirim ondan buz gibi sogurum. Bu adam cocuk sahibi olmayi asla hak etmiyor. Babaligi birak insanligi ogrenememis.
Esiniz son dakikaya kadar gecmisini sizden saklamis,siz bu yalanciliga ragmen evlenmissiniz. Bundan sonra ne yapabilirsiniz ki ne anlatsin eski esiyle ilgili?Merhaba arkadaslar,
esimle bir yildir evliyiz. Toplamda iki bucuk yildir birlikteligimiz var.
Kocam bana daha önce bir evlilik yaptigini ve o kadindan bir cocugu oldugunu benden hep gizledi. Nikah islemlerini yaparken yani nikahiminizdan tam bir hafta öncesinde evraklar ortaya cikti. Uzatmadan anlatacagim. Ailem duydu kiyamet koptu. Bu cocuk oyuncagimi dediler. Neyse evlendik iste. Cocugu kayinbabamin deyimine göre zihinsel engelliymis ve yurttaymis. Annesi maddeler kullanmis o yüzden cocugu elinden almislar. Ama kayinbabam o kadinla hic görüsmediki hayatinda. Nerden biliyor bunlari? Esim bana hic anlatmiyor cünkü. Ben bu kadini Facebookta buldum. Yorumlarda calisiyorum falan yazmis bir akrabasina. Kiziylada ara sira fotograf paylasir.
Hani ilerde benimde cocugum olursa onun bir kardesinin oldugunu söylemek ve tanistirmak isterim. Tabi bu kadinla daha hic konusmadim ve görmedim.
Sizce esimden gizli o kadina mesaj atsammi? Ama ne diyecegimi bile bilmiyorum. Esim konusmuyor bu konuyu. Aldatildim diyor ondan ayrilmislar diyor. Kizina sahip cikmak istemiyor. Annemler asla konusma diyorlar. Ama ben yinede sizinde fikrinizi merak ettim.
Tesekkürler simdiden.
++++
Konu sahibesinin eşi berbat bir insan
Burda konu açılıyor ya, çocuk ağlıyor babasını istiyor adam boşandıktan sonra gitti... Bu adam onlardan işte.
Çocuğuna sahipıkmayan adamla ne olursa olsun evlenmedim adamın yüzüne bakarken midem bulanır.
Kk bir tuhaf. Esime cocugu verdim cay ictim diyen kadina ne bicim annesin denir. Esim engelli cocugunu terk etmis cocuk esirgemeye vermis benden de bunu saklamis diyen kadina "soylemek zorunda degil o onun gecmisi" denir. Cidden cok garip. Gerci kadinin sartlarini bilmiyoruz bosan bosanma diyemeyiz ama cocuk yapmam ben olsam boyle birinden. Bir de devletin bu adamlara bir yaptirimi yok mu ya. Her sene bir cocuk yapayim engelli oldu bu diye devlete vereyim ben kendim evlenip bir daha cocuk yapayim. Buna hakki var mi bir vatandasin cidden?
Kızına sahip çıkmayan bir adam..adammidir diye bir düşünmek lazım açıkçasıMerhaba arkadaslar,
esimle bir yildir evliyiz. Toplamda iki bucuk yildir birlikteligimiz var.
Kocam bana daha önce bir evlilik yaptigini ve o kadindan bir cocugu oldugunu benden hep gizledi. Nikah islemlerini yaparken yani nikahiminizdan tam bir hafta öncesinde evraklar ortaya cikti. Uzatmadan anlatacagim. Ailem duydu kiyamet koptu. Bu cocuk oyuncagimi dediler. Neyse evlendik iste. Cocugu kayinbabamin deyimine göre zihinsel engelliymis ve yurttaymis. Annesi maddeler kullanmis o yüzden cocugu elinden almislar. Ama kayinbabam o kadinla hic görüsmediki hayatinda. Nerden biliyor bunlari? Esim bana hic anlatmiyor cünkü. Ben bu kadini Facebookta buldum. Yorumlarda calisiyorum falan yazmis bir akrabasina. Kiziylada ara sira fotograf paylasir.
Hani ilerde benimde cocugum olursa onun bir kardesinin oldugunu söylemek ve tanistirmak isterim. Tabi bu kadinla daha hic konusmadim ve görmedim.
Sizce esimden gizli o kadina mesaj atsammi? Ama ne diyecegimi bile bilmiyorum. Esim konusmuyor bu konuyu. Aldatildim diyor ondan ayrilmislar diyor. Kizina sahip cikmak istemiyor. Annemler asla konusma diyorlar. Ama ben yinede sizinde fikrinizi merak ettim.
Tesekkürler simdiden.