Sinirlenince ağlayalardan olduğum için malesef öfke anında pek konuşamıyorum bile
Kıyamam sana gençsin eşinden kabul görmenin tek yolu sanırım her an fit ve bakımlı olman seni üzmeyi hiç istemem çünkü senin üzüntün ve stresin o güzelim yavruna geçer bence sen admine soyle konuyu yoruma kapatsınlar çünkü burada eşin hakkında ne iyi bir şey ne de içini ferahlatan bir cümle okuyacaksın o yüzden boşver bebeğinin suan sana ihtiyacı var bırak 3-4 kiloyu bilmem neyi nasıl mutluysan öyle yaşa bu manyak kocayı da kafana takma zaten çok düzgün olsa böyle ayrı gayrı yemek yemeği odadan git demeye falan yeltenmezdiTakip etmek aldatmak değil yani o kadar da olmaz bence
Adam zaafınızı öğrenmiş işte üstüne üstüne gidiyor. Siz takıntınızı belli etmeseniz bunları söyleyemez. Hemen okları ona çevirip son zamanlarda baya yaşlandığını söyleyin. Genç erkekleri örnek gösterin.Aşırı beğendiğimi söylemiyorum. Güzel bir çiftiz ama bana yaptığı şeyi de yutamıyorum. Ondan da soğudum ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum Anlatacak biri yok hayatımda. Buraya dökmek tek çareydi
Kafam çok karışık. Yani evet o da kabul edilmemeli Ama bir yere gitse ben olmasam mesela asla kafasını kaldırıp da bakmaz ne var ne yok diye. Gerkes öyle söyler aynı ortama girdiğimizdeYooo basbayağı aldatmak, ünlü takip edersin anlarım da eskort takip etmek nedir Allah aşkına, sen bu adamın sadakatına inanıyormusun cidden?
Genç ve çevremizde olanları söylesem diye düşünüyorum ama bir ara öyle oldu kavga etti benle. O durumlarda da şok kıskanç oluyor ve gözü dönüyoAdam zaafınızı öğrenmiş işte üstüne üstüne gidiyor. Siz takıntınızı belli etmeseniz bunları söyleyemez. Hemen okları ona çevirip son zamanlarda baya yaşlandığını söyleyin. Genç erkekleri örnek gösterin.
Öv ama onda olmayan özellikler yönünden ov . Mesela boyu kısasa ayy aşkım şunun boyuna bak nasıl heybetli gözüküyor Allah nasıl özene bezene yaratmış maşallah falan yapın. Yada esmerse beyaz tenli birini öv , beyazsa esmeri öv. Kaslilari öv erkek, tuyluyse tuysuzleri tuysuzse de tüylü bi adam bul erkek dediğin az kıllı olacak vs inadına onda olmayan istesede degistiremeyecegi şeyleri öv. Hormonların mi değişiyor acaba logusayim zevklerimde değişmeye başladı vs de gitsin . Hatta adam olmazsa malum organına bahane bul en son koz olarak . Yamuk de , büzuĺmeye başlamış artık yaşlılığın bundan bile belli olmaya başladı de , erken bosaliyorsun vs de sende onun erkeklik gururuyla oyna yaptığı pislik elinde patlasın. Bosanacaksanda ozguvenini bitirip bosan hakediyorBende oyuncuları bulup öyle böyle deyip övücem onun yanında o zaman
Ne amaçla takıp edıyor sanıyorsun ? Iletısıme geçmek ıcınTakip etmek aldatmak değil yani o kadar da olmaz bence
Konu sahte olabilir mi acabaHerkese merhabalar. Ben 5 ay önce doğrum yaptım. Henüz tam eski kiloma gelemesem de fiziğimi tamamen toparladım zaten 4 kg kaldı. Vücudum da gayet sıkı ve şekilliydi doğum öncesi. Eşim de çok beğeniyordu. Bu aralar eşimin ağzında sürekli Ester exposito var. Bir şey görse sanki ester , biri bir şey giyse kendini ester mi sanıyor falan sürekli aynı yorumu yapıyor. Geçen gün duştan sonra iç çamaşırlarımla aynaya bakıyordum kendime Geldi yanıma. Ben de dedim bak karın kaslarım da eski halini aldı sayılır. Eşim de rahim bölgesini göstererk bura var dedi. Karnım yağlı değil tamamen inceldi bu arada. Ben de dedim ki orası rahim ve her kadının öyle yani dümdüz olma durumu yok zaten. Yoo Ester Exposito da var mı diye dalga geçdi benle. Ben zaten fizik konusunda aşırı takıntılı bir insanım. Ve beni biriyle kıyaslamasına çıldırıyorum. Kaldı ki 5 ay olmuş daha doğum yapalı. Ayrıca normal halim o kadının 3-4 katı yani o da biliyor. Ama sürekli ağzında o kadın. Bu arada ben 25 eşim 40 yaşında(yaşlı durmuyor). Ben de dedim bu saatten sonra gider onla yatarsın o zaman. Benle bir daha işin olmasın. 4 gündür de yüzüne bakmıyordum. Bugün geldi yok işte kendinden soğutuyorsun saçma davranıyorsun falan diyor bide. Kaç kere uyarmama rağmen aynı şeyleri yapıp bir de haklı gibi konuşuyor. Sonra ben onla konuşmuyorum diye kalk git odana seni görmiyim diye beni kovuyor bide. Ben ne yapmalıyım şimdi ?
Sen şaka mısın yaaKafam çok karışık. Yani evet o da kabul edilmemeli Ama bir yere gitse ben olmasam mesela asla kafasını kaldırıp da bakmaz ne var ne yok diye. Gerkes öyle söyler aynı ortama girdiğimizde
Ester'i takip etmesi aldatmak değil ama etkileşime geçebileceği kişileri takip etmesi aldatmak oluyor. Sadece takip etmekle de kalmamıştır mesaj da yazmıştır. Fake hesap kullanıyormuş zaten, sizden habersiz fake hesabı olması bile aldatmaya teşebbüs oluyor.Takip etmek aldatmak değil yani o kadar da olmaz bence
evet bebeğim de illaki etkileniyordur. Ona karşı hep gülümsemeye çalışıyorum moralim bozuk olsa bile ama işte ne kadar olur bilmiyorumKıyamam sana gençsin eşinden kabul görmenin tek yolu sanırım her an fit ve bakımlı olman seni üzmeyi hiç istemem çünkü senin üzüntün ve stresin o güzelim yavruna geçer bence sen admine soyle konuyu yoruma kapatsınlar çünkü burada eşin hakkında ne iyi bir şey ne de içini ferahlatan bir cümle okuyacaksın o yüzden boşver bebeğinin suan sana ihtiyacı var bırak 3-4 kiloyu bilmem neyi nasıl mutluysan öyle yaşa bu manyak kocayı da kafana takma zaten çok düzgün olsa böyle ayrı gayrı yemek yemeği odadan git demeye falan yeltenmezdi
İşi gereği fake hesabı var. Ben hesabın varlığını biliyorum zaten. Öyle bi bakayım dedim hesap duruyormu diye. Bi baktım takip ettikleri artmış. Orda farkettim zatenEster'i takip etmesi aldatmak değil ama etkileşime geçebileceği kişileri takip etmesi aldatmak oluyor. Sadece takip etmekle de kalmamıştır mesaj da yazmıştır. Fake hesap kullanıyormuş zaten, sizden habersiz fake hesabı olması bile aldatmaya teşebbüs oluyor.
Gızlıden gızlıye yapıyo adam yapacagınıKafam çok karışık. Yani evet o da kabul edilmemeli Ama bir yere gitse ben olmasam mesela asla kafasını kaldırıp da bakmaz ne var ne yok diye. Gerkes öyle söyler aynı ortama girdiğimizde
Ne yapayım süslenip kafelere mi gideyim merak etsin napıyor fakan diye? Bunu da düşündümGızlıden gızlıye yapıyo adam yapacagını
Fazla ozguven vermıssın bu karta yanıma asıl sen yakışmıyorsun msjını ver alttan alta
Bir kac yıla pipisi paydos verip emekliye ayrılacağı için senin de özgüvenini düşürmeye calisiyor ! 20 yaş büyük adamın sizinle böyle konusmasina izin veriyorsunuz ya brova !Herkese merhabalar. Ben 5 ay önce doğrum yaptım. Henüz tam eski kiloma gelemesem de fiziğimi tamamen toparladım zaten 4 kg kaldı. Vücudum da gayet sıkı ve şekilliydi doğum öncesi. Eşim de çok beğeniyordu. Bu aralar eşimin ağzında sürekli Ester exposito var. Bir şey görse sanki ester , biri bir şey giyse kendini ester mi sanıyor falan sürekli aynı yorumu yapıyor. Geçen gün duştan sonra iç çamaşırlarımla aynaya bakıyordum kendime Geldi yanıma. Ben de dedim bak karın kaslarım da eski halini aldı sayılır. Eşim de rahim bölgesini göstererk bura var dedi. Karnım yağlı değil tamamen inceldi bu arada. Ben de dedim ki orası rahim ve her kadının öyle yani dümdüz olma durumu yok zaten. Yoo Ester Exposito da var mı diye dalga geçdi benle. Ben zaten fizik konusunda aşırı takıntılı bir insanım. Ve beni biriyle kıyaslamasına çıldırıyorum. Kaldı ki 5 ay olmuş daha doğum yapalı. Ayrıca normal halim o kadının 3-4 katı yani o da biliyor. Ama sürekli ağzında o kadın. Bu arada ben 25 eşim 40 yaşında(yaşlı durmuyor). Ben de dedim bu saatten sonra gider onla yatarsın o zaman. Benle bir daha işin olmasın. 4 gündür de yüzüne bakmıyordum. Bugün geldi yok işte kendinden soğutuyorsun saçma davranıyorsun falan diyor bide. Kaç kere uyarmama rağmen aynı şeyleri yapıp bir de haklı gibi konuşuyor. Sonra ben onla konuşmuyorum diye kalk git odana seni görmiyim diye beni kovuyor bide. Ben ne yapmalıyım şimdi ?
Takdir ettim emmiyiKafam çok karışık. Yani evet o da kabul edilmemeli Ama bir yere gitse ben olmasam mesela asla kafasını kaldırıp da bakmaz ne var ne yok diye. Gerkes öyle söyler aynı ortama girdiğimizde
Yok o tehlikeli olur , iftira bile atar . Ulaşma imkanın olmayan ünlüler, oyuncular , vs olsun . Cevrenden olursa sana zarar verebilir.Genç ve çevremizde olanları söylesem diye düşünüyorum ama bir ara öyle oldu kavga etti benle. O durumlarda da şok kıskanç oluyor ve gözü dönüyo
Bu konuda da sorunlarımız vardı onları çözdük sayılır. Biraz bencil davranıyordu. Sadece kendi işini bitirmek gibi. Ona da tavır koydum. O kısım artık düzeldi meselaBir kac yıla pipisi paydos verip emekliye ayrılacağı için senin de özgüvenini düşürmeye calisiyor ! 20 yaş büyük adamın sizinle böyle konusmasina izin veriyorsunuz ya brova !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?