Kocam bana başkasını örnek gösteriyor

Sinirlenince ağlayalardan olduğum için malesef öfke anında pek konuşamıyorum bile

Eşin hödüğün teki değişmez
Madem boşanmak istemiyorsun aynısını yap
Sende onu başkalarıyla kıyasla, arada performansına laf et, yaş üstünlüğünü kullan ez biraz görsün hanyayı konyayı sen ne ağlıyorsun o ağlasın

Takip etmek aldatmak değil yani o kadar da olmaz bence
Kıyamam sana gençsin eşinden kabul görmenin tek yolu sanırım her an fit ve bakımlı olman seni üzmeyi hiç istemem çünkü senin üzüntün ve stresin o güzelim yavruna geçer bence sen admine soyle konuyu yoruma kapatsınlar çünkü burada eşin hakkında ne iyi bir şey ne de içini ferahlatan bir cümle okuyacaksın o yüzden boşver bebeğinin suan sana ihtiyacı var bırak 3-4 kiloyu bilmem neyi nasıl mutluysan öyle yaşa bu manyak kocayı da kafana takma zaten çok düzgün olsa böyle ayrı gayrı yemek yemeği odadan git demeye falan yeltenmezdi

Adam zaafınızı öğrenmiş işte üstüne üstüne gidiyor. Siz takıntınızı belli etmeseniz bunları söyleyemez. Hemen okları ona çevirip son zamanlarda baya yaşlandığını söyleyin. Genç erkekleri örnek gösterin.

Yooo basbayağı aldatmak, ünlü takip edersin anlarım da eskort takip etmek nedir Allah aşkına, sen bu adamın sadakatına inanıyormusun cidden?
Kafam çok karışık. Yani evet o da kabul edilmemeli Ama bir yere gitse ben olmasam mesela asla kafasını kaldırıp da bakmaz ne var ne yok diye. Gerkes öyle söyler aynı ortama girdiğimizde

Genç ve çevremizde olanları söylesem diye düşünüyorum ama bir ara öyle oldu kavga etti benle. O durumlarda da şok kıskanç oluyor ve gözü dönüyo

Bende oyuncuları bulup öyle böyle deyip övücem onun yanında o zaman
Öv ama onda olmayan özellikler yönünden ov . Mesela boyu kısasa ayy aşkım şunun boyuna bak nasıl heybetli gözüküyor Allah nasıl özene bezene yaratmış maşallah falan yapın. Yada esmerse beyaz tenli birini öv , beyazsa esmeri öv. Kaslilari öv erkek, tuyluyse tuysuzleri tuysuzse de tüylü bi adam bul erkek dediğin az kıllı olacak vs inadına onda olmayan istesede degistiremeyecegi şeyleri öv. Hormonların mi değişiyor acaba logusayim zevklerimde değişmeye başladı vs de gitsin . Hatta adam olmazsa malum organına bahane bul en son koz olarak . Yamuk de , büzuĺmeye başlamış artık yaşlılığın bundan bile belli olmaya başladı de , erken bosaliyorsun vs de sende onun erkeklik gururuyla oyna yaptığı pislik elinde patlasın. Bosanacaksanda ozguvenini bitirip bosan hakediyor

Ne amaçla takıp edıyor sanıyorsun ? Iletısıme geçmek ıcın
Benım esım benden uzun benden yaşça küçük ve ayrıca kaslı aktıf spor boks yapıyo ben kısa ve kıloluyum 1 55 88 kılo hamıleyım
Bana max dıyebıldıgı doğurunca verebılırmısın bı on versen ıyı olur vs
Benı aşağılayacak yetın dıbıne sokarım kı soktumda zaten bazen zayıflardan hoşlanıyorum vs deyınce ben zaten kıloluydum bulaydında alaydın vs hep ozguvenını kırdım
Senınkı kart senı begenmıyo bıde eskort arayışında lohusa kadına hastalık bulaştıracak evlerden ırak

Konu sahte olabilir mi acaba

Kafam çok karışık. Yani evet o da kabul edilmemeli Ama bir yere gitse ben olmasam mesela asla kafasını kaldırıp da bakmaz ne var ne yok diye. Gerkes öyle söyler aynı ortama girdiğimizde
Sen şaka mısın yaa

Ester'i takip etmesi aldatmak değil ama etkileşime geçebileceği kişileri takip etmesi aldatmak oluyor. Sadece takip etmekle de kalmamıştır mesaj da yazmıştır. Fake hesap kullanıyormuş zaten, sizden habersiz fake hesabı olması bile aldatmaya teşebbüs oluyor.

evet bebeğim de illaki etkileniyordur. Ona karşı hep gülümsemeye çalışıyorum moralim bozuk olsa bile ama işte ne kadar olur bilmiyorum

İşi gereği fake hesabı var. Ben hesabın varlığını biliyorum zaten. Öyle bi bakayım dedim hesap duruyormu diye. Bi baktım takip ettikleri artmış. Orda farkettim zaten

Gızlıden gızlıye yapıyo adam yapacagını
Fazla ozguven vermıssın bu karta yanıma asıl sen yakışmıyorsun msjını ver alttan alta

Gızlıden gızlıye yapıyo adam yapacagını
Fazla ozguven vermıssın bu karta yanıma asıl sen yakışmıyorsun msjını ver alttan alta
Ne yapayım süslenip kafelere mi gideyim merak etsin napıyor fakan diye? Bunu da düşündüm

Bir kac yıla pipisi paydos verip emekliye ayrılacağı için senin de özgüvenini düşürmeye calisiyor ! 20 yaş büyük adamın sizinle böyle konusmasina izin veriyorsunuz ya brova !

Genç ve çevremizde olanları söylesem diye düşünüyorum ama bir ara öyle oldu kavga etti benle. O durumlarda da şok kıskanç oluyor ve gözü dönüyo
Yok o tehlikeli olur , iftira bile atar . Ulaşma imkanın olmayan ünlüler, oyuncular , vs olsun . Cevrenden olursa sana zarar verebilir.

Bir kac yıla pipisi paydos verip emekliye ayrılacağı için senin de özgüvenini düşürmeye calisiyor ! 20 yaş büyük adamın sizinle böyle konusmasina izin veriyorsunuz ya brova !
Bu konuda da sorunlarımız vardı onları çözdük sayılır. Biraz bencil davranıyordu. Sadece kendi işini bitirmek gibi. Ona da tavır koydum. O kısım artık düzeldi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…