• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam bana başkasını örnek gösteriyor

Saygısız terbiyesiz sapık ruhlu bir insan eşiniz k bakmayın ama öyle.. Kendinizi ezdirmeyin daha 5 ay olmuş doğum yapalı ne bekliyor o dediği kadın gibi kemik torbası olmanımı bidaha överse de ona kaburgalarnı saydın mı peki diye yok derse daha çok incele iyi inceleyememişsin de hadsiz sinir oluyorum böyle tiplere
Bunu o eskortları takibe aldığında demiştim ama saydığı yer kaburga değil başka bir şey olarak

Öyle bir durumda ben de bakarım. Onun çevresindeki çoğu insan bana yazmıştı evlenmeden önce. Bulunduğumuz ilde tanındık biriyim spor hayatımdan dolayı önceleri beni elde etmenin gururu vardı onda. Şimdi ne yaşıyor anlamıyorum
Öyle bir durum derken , kocanız kilo alsa , karşısına geçip , göbeğini elleyip senin göbeğinde şu ünlü kaslı 20 yaşındaki oyuncu gibi değil. O muhteşem bir adam, bayılıyorum o adama der misiniz, aklımdan çıkmıyor o adam mı dersiniz ? Kocanız başka kadınlara bakmakla kalmıyor, sizin doğum yapmış bedeninizi , kişiliğinizi, saygınlığınızı aşağılıyor. Siz bu aşağılamalara sessiz kalıyor ve mazeret bulmaya çalışıyorsunuz .

Madem bu kadar beğeniyorsunuz eşinizi Hiçbir yorumda toz kondurmuyorsunuz neden konu açıp sinirlerimizi bozuyorsunuz. Sineye çekip oturun o zaman iyiyse. Küsmekle falan da düzelmiyorlar maalesef.
Aşırı beğendiğimi söylemiyorum. Güzel bir çiftiz ama bana yaptığı şeyi de yutamıyorum. Ondan da soğudum ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum Anlatacak biri yok hayatımda. Buraya dökmek tek çareydi

Bunu o eskortları takibe aldığında demiştim ama saydığı yer kaburga değil başka bir şey olarak
Bu adam eskortları takibe aldığında boşayacaktın, herifte yok yok maşallah. Bir tarafını arşa kaldırmışsın, ne buluyorsunuz bu gencecik halinizle şu kart horozlarda anlamıyorum.

Ama o şu an sizin onu beğendiğiniz vücutta, siz doğum yaptığınız için şu an onun beğendiği vücutta değilsiniz. O halde güzel beden takıntınız ikinizde de varsa hızla eski halinize dönmenizde fayda var.
Elimden geleni yapıyorum zaten. Dediğim gibi ben eski halime geldim sayılır. 4 kg var. Onlar da göğüslerim hala büyük yani o kilo da normal diyebilirim

Aşırı beğendiğimi söylemiyorum. Güzel bir çiftiz ama bana yaptığı şeyi de yutamıyorum. Ondan da soğudum ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum Anlatacak biri yok hayatımda. Buraya dökmek tek çareydi
Yutma arkadaş yutma
Yutulacak bişey değil bu
Eskortla bir tutulmak ne demek yaa

Bu adam eskortları takibe aldığında boşayacaktın, herifte yok yok maşallah. Bir tarafını arşa kaldırmışsın, ne buluyorsunuz bu gencecik halinizle şu kart horozlarda anlamıyorum.
Kafam o kadar çalışmıştı o an malesef

Siz niye sessiz kalıp ezmesine sizi aşağılamasına izin veriyorsunuz?
Ben tavrımı koydum yüzüne bakmıyorum işte kaç gündür. Onla yemek bile yemedim. O da kendi yeyip kendi demledi çayını falan

Ben de konuşmuyorum o yüzden. Soğudum ondan resmen. Hamileliğimin son aylarına doğru benle ilişkiye bile girmedi kilom yüzünden. Sonra instagramda fake hesabından eskortları takip etmiş. Yakaladım , bağırdım çağırdım sinir krizi geçirdim. Neymiş efendim öylesine etmiş. Hatırlamıtormuş falan
Eskort takıp etmıs hatırlamıyormuş ?
Çok aradın mı bu kartı

Eskort takıp etmıs hatırlamıyormuş ?
Çok aradın mı bu kartı
Çok tesadüfi tanıştık. Daha öncesinde beni görmüş eklemiş ben kabul etmemişim. O sıra çok takşpçim vardı 30k küsür. Sonra sınıf arkadaşım onun yanında çalışıyormuş. Bir ara onlara denk geldim arkadaşımla selamlaştık. O da beni tanıdığını görünce o kızla beni tanıştır evlenicem gibisinden konuşmuş. Sonra tanıştık görüştük 8 ayda evlendik

Elimden geleni yapıyorum zaten. Dediğim gibi ben eski halime geldim sayılır. 4 kg var. Onlar da göğüslerim hala büyük yani o kilo da normal diyebilirim
Bana göre doğumdan hemen sonra bu sözlerle muhattap olmamalıydınız. Kocanız anlayışsız, sizin hassas noktanızı çok iyi biliyor ve oradan vuruyor. Ezdirmeyin kendinizi. Bu arada eskortları takip eden adam benim kocam olarak kalamazdı.

Back