- 18 Nisan 2021
- 1.558
- 1
- 1.779
- 83
- 29
Valla cok üzülüyorum böyle seyler okuyunca gencecik kadın cocuğu olmasa yine bir nebze üzülmeyeceğim..Olacağı o olmuş da zatennn aşkım baksana
Gece gece sinirlerim oynadı yerinden
Bunu o eskortları takibe aldığında demiştim ama saydığı yer kaburga değil başka bir şey olarakSaygısız terbiyesiz sapık ruhlu bir insan eşiniz k bakmayın ama öyle.. Kendinizi ezdirmeyin daha 5 ay olmuş doğum yapalı ne bekliyor o dediği kadın gibi kemik torbası olmanımı bidaha överse de ona kaburgalarnı saydın mı peki diye yok derse daha çok incele iyi inceleyememişsin de hadsiz sinir oluyorum böyle tiplere
Öyle bir durum derken , kocanız kilo alsa , karşısına geçip , göbeğini elleyip senin göbeğinde şu ünlü kaslı 20 yaşındaki oyuncu gibi değil. O muhteşem bir adam, bayılıyorum o adama der misiniz, aklımdan çıkmıyor o adam mı dersiniz ? Kocanız başka kadınlara bakmakla kalmıyor, sizin doğum yapmış bedeninizi , kişiliğinizi, saygınlığınızı aşağılıyor. Siz bu aşağılamalara sessiz kalıyor ve mazeret bulmaya çalışıyorsunuz .Öyle bir durumda ben de bakarım. Onun çevresindeki çoğu insan bana yazmıştı evlenmeden önce. Bulunduğumuz ilde tanındık biriyim spor hayatımdan dolayı önceleri beni elde etmenin gururu vardı onda. Şimdi ne yaşıyor anlamıyorum
Aşırı beğendiğimi söylemiyorum. Güzel bir çiftiz ama bana yaptığı şeyi de yutamıyorum. Ondan da soğudum ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum Anlatacak biri yok hayatımda. Buraya dökmek tek çareydiMadem bu kadar beğeniyorsunuz eşinizi Hiçbir yorumda toz kondurmuyorsunuz neden konu açıp sinirlerimizi bozuyorsunuz. Sineye çekip oturun o zaman iyiyse. Küsmekle falan da düzelmiyorlar maalesef.
Sende ufak ufak onun ozguvenini kırmaya başla git gide dozu arttır hakkediyorO dönem evet öyle yaptı. Emin ol ona 10 gömlek fazlayım. Etrafımdaki herkes öyle söylüyor. Ama yetmiyor heralde
Bu adam eskortları takibe aldığında boşayacaktın, herifte yok yok maşallah. Bir tarafını arşa kaldırmışsın, ne buluyorsunuz bu gencecik halinizle şu kart horozlarda anlamıyorum.Bunu o eskortları takibe aldığında demiştim ama saydığı yer kaburga değil başka bir şey olarak
Elimden geleni yapıyorum zaten. Dediğim gibi ben eski halime geldim sayılır. 4 kg var. Onlar da göğüslerim hala büyük yani o kilo da normal diyebilirimAma o şu an sizin onu beğendiğiniz vücutta, siz doğum yaptığınız için şu an onun beğendiği vücutta değilsiniz. O halde güzel beden takıntınız ikinizde de varsa hızla eski halinize dönmenizde fayda var.
Yutma arkadaş yutmaAşırı beğendiğimi söylemiyorum. Güzel bir çiftiz ama bana yaptığı şeyi de yutamıyorum. Ondan da soğudum ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum Anlatacak biri yok hayatımda. Buraya dökmek tek çareydi
Siz niye sessiz kalıp ezmesine sizi aşağılamasına izin veriyorsunuz?Heh işte aynı durum. Allahın belaları işte
Kafam o kadar çalışmıştı o an malesefBu adam eskortları takibe aldığında boşayacaktın, herifte yok yok maşallah. Bir tarafını arşa kaldırmışsın, ne buluyorsunuz bu gencecik halinizle şu kart horozlarda anlamıyorum.
Ben tavrımı koydum yüzüne bakmıyorum işte kaç gündür. Onla yemek bile yemedim. O da kendi yeyip kendi demledi çayını falanSiz niye sessiz kalıp ezmesine sizi aşağılamasına izin veriyorsunuz?
Güzelim herif aldatmış seni, bu eskort muhabbetinden haberim yoktu. Okuyunca kan beynime sıçradı, doyumsuz bunak yaKafam o kadar çalışmıştı o an malesef
Bende oyuncuları bulup öyle böyle deyip övücem onun yanında o zamanSende ufak ufak onun ozguvenini kırmaya başla git gide dozu arttır hakkediyor
Takip etmek aldatmak değil yani o kadar da olmaz benceGüzelim herif aldatmış seni, bu eskort muhabbetinden haberim yoktu. Okuyunca kan beynime sıçradı, doyumsuz bunak ya
Eskort takıp etmıs hatırlamıyormuş ?Ben de konuşmuyorum o yüzden. Soğudum ondan resmen. Hamileliğimin son aylarına doğru benle ilişkiye bile girmedi kilom yüzünden. Sonra instagramda fake hesabından eskortları takip etmiş. Yakaladım , bağırdım çağırdım sinir krizi geçirdim. Neymiş efendim öylesine etmiş. Hatırlamıtormuş falan
Yooo basbayağı aldatmak, ünlü takip edersin anlarım da eskort takip etmek nedir Allah aşkına, sen bu adamın sadakatına inanıyormusun cidden?Takip etmek aldatmak değil yani o kadar da olmaz bence
Çok tesadüfi tanıştık. Daha öncesinde beni görmüş eklemiş ben kabul etmemişim. O sıra çok takşpçim vardı 30k küsür. Sonra sınıf arkadaşım onun yanında çalışıyormuş. Bir ara onlara denk geldim arkadaşımla selamlaştık. O da beni tanıdığını görünce o kızla beni tanıştır evlenicem gibisinden konuşmuş. Sonra tanıştık görüştük 8 ayda evlendikEskort takıp etmıs hatırlamıyormuş ?
Çok aradın mı bu kartı
Bana göre doğumdan hemen sonra bu sözlerle muhattap olmamalıydınız. Kocanız anlayışsız, sizin hassas noktanızı çok iyi biliyor ve oradan vuruyor. Ezdirmeyin kendinizi. Bu arada eskortları takip eden adam benim kocam olarak kalamazdı.Elimden geleni yapıyorum zaten. Dediğim gibi ben eski halime geldim sayılır. 4 kg var. Onlar da göğüslerim hala büyük yani o kilo da normal diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?