Kocam bana başkasını örnek gösteriyor

Hayır bide merak ediyorum sizden 20 yaş büyük bi adamın neyi cezbetti de evlendiniz
Hadi oldu diyelim bu denli konuşmalarına nasıl izin verebiliyorsunuz şaşkınlık içindeyim

Suç genç kızlarda, geçkin adamlarla evleniyorlar, kendilerini bir halt sandıriyorlar sonra da adam tepelerine çıkıyor iste

Sorun şu ki soğudum ondan ve artık ona yaklaşmak da istemiyorum. Bu durumu nasıl düzelticem ya da ne yapmalıyım
Anladım. Bu durumun düzeltilecek bir tarafı olmadığını düşünüyorum. Eşiniz zaten rahat durmayan bir insanmış. Cidden çok terbiyesiz. Ayrılmak en mantıklısı.

Sadece bedene önem verdiğini evlenmeden önce belli etmedi mi?
Ben de önem veriyorum yani ben de istemem karşımda bakımsız bir erkek olsun göbekli olsun falan. Onunda öyle şeyleri yok ama mesela benim kadar iyi değil. Normal bir vücut. Kas desen yok

Göz yumulacak bişey değil ki bu
Ya onun her yeri genç dursa nolur isterse bana Kıvanç Tatlıtuğ olsun böyle rezil cümleler kullandıktan sonra yemişim onun genç durmasını yaa

Kocanız galiba Leonardo DiCaprio sendromuna yakalanmış , 25 olunca yaşlanmış oluyorsunuz ve sizden gencine gidiyor . Sizin vücudunuzun doğumdan sonra ne durumda olduğunun bir önemi yok, göbeğiniz ya da kilonuz kalmış olsaydı da bunları söylemeye hakkı yoktu. Lütfen kendinizi aslında o kadarda kötü durumda değilim , o yüzden bana bunları söylemeye hakkı yok mantığının içine koymayın.
Bir şey merak ediyorum , siz 22, 23 yaşındayken 40 yaşındaki adamda ne bulup evlendiniz , siz gençliğinizin ilk yıllarındayken , orta yaşın sonunda bir adamla evlenmişsiniz.
Eşiniz göstermiyor demişsiniz ama , en fazla bir kaç yaş küçük gösteriyordur, baklava kasları , gür siyah saçları, sarkmamış bir yüzü yoktur.
Size en başta böyle davranmasına izin vermemeniz gerekirdi, siz 25 yaşında iken sizi başka kadınlarla karşılaştıran adam siz 30 olunca sizi beğenmez, 20 yaşındaki kızlara bakmaya başlar .

Anladım. Bu durumun düzeltilecek bir tarafı olmadığını düşünüyorum. Eşiniz zaten rahat durmayan bir insanmış. Cidden çok terbiyesiz. Ayrılmak en mantıklısı.
Eğer sinirim geçerse oturup bir kez daha konuşacağım. Hala kendini haklı görüyorsa da yapacak bir şey yok

Aslında öyle biri değil yani her yerde her anlamda el üstünde tutar ama bu kadına kafayı taktı mı diyeyim ne diyeyim bilmiyorum. Her şeye ester ester. Evet güsel ben de beğeniyorum ama onla ben ne alaka yani

Seninle alakası yok sen dünya güzeli de olsan o onun karakteri. Kızma diye yazmıyorum lohusasın ama.

Öyle bir durumda ben de bakarım. Onun çevresindeki çoğu insan bana yazmıştı evlenmeden önce. Bulunduğumuz ilde tanındık biriyim spor hayatımdan dolayı önceleri beni elde etmenin gururu vardı onda. Şimdi ne yaşıyor anlamıyorum

Teşekkür ederim. Sinirlerimi fazlasıyla yıpratmıştı zaten bu durum
Ayrıca bazen benzer şeyler yaşayabiliyoruz bende doğumda hiç kilo almadım olması gereken 10 kg almıştım sadece doğumdan sonra da fazlasıyla vermiştim ama ister istemez karnımda 4-5 tane minik çatlaklar oldu o zamanlar kırmızıydı tabi giyinirken eşimin bakisindan rahatsız olmuştum bu çatlaklar gider mi gibisinden bir şey sormuştu o kadar sinirlenmiştim ki bir güzel patladım ona lohusalikta var tabi dünyaya bir can getirmenin bir evlat vermenin bedeli tiksinerek bakmak mı senden hiç beklemezdim gibisine bende dedim artık senin göbeğini görmek istemiyorum git spora başla ve kas yap böyle koca asla istemiyorum diye o an anladı o kadar çok ozurdiledi ki 9 ay geçti hala aklıma gelince sinirlenir söylerim oda hala özür diler bazen lafları agizlarina tikamak gerek kimse kendini sadrazamin sol tarafı sanmasın erkeklerin gereksiz özgüveni işte

40yaşında 25 lik kız buldum diye şükretmiyorda iğrenç herif. Ben olsam ağzının ortasına yapıştırmıştım çoktan.
Sinirlenince ağlayalardan olduğum için malesef öfke anında pek konuşamıyorum bile

Ya bide bu zihniyeti olan birini savunma öyle biri değil diye gözünü seveyim yaa yapmayın yaaa
Adam tam bir manipulatör belli ki. Kadını inandırmış kendinin iyi biri olduğuna. karsısındakini ezip aşağılayarak kendini pohpohlayıp egosunu tatmin ediyor. Bir ileri seviyesi kadının kocasına böyle birkocası olduğu için minnet duyması muhtemelen..

Heh işte aynı durum. Allahın belaları işte

Olacağı o olmuş da zatennn aşkım baksana
Gece gece sinirlerim oynadı yerinden

Saygısız terbiyesiz sapık ruhlu bir insan eşiniz k bakmayın ama öyle.. Kendinizi ezdirmeyin daha 5 ay olmuş doğum yapalı ne bekliyor o dediği kadın gibi kemik torbası olmanımı bidaha överse de ona kaburgalarnı saydın mı peki diye yok derse daha çok incele iyi inceleyememişsin de hadsiz sinir oluyorum böyle tiplere

Ben de önem veriyorum yani ben de istemem karşımda bakımsız bir erkek olsun göbekli olsun falan. Onunda öyle şeyleri yok ama mesela benim kadar iyi değil. Normal bir vücut. Kas desen yok
Ama o şu an sizin onu beğendiğiniz vücutta, siz doğum yaptığınız için şu an onun beğendiği vücutta değilsiniz. O halde güzel beden takıntınız ikinizde de varsa hızla eski halinize dönmenizde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…