Kocam bana başkasını örnek gösteriyor

Ne yapayım süslenip kafelere mi gideyim merak etsin napıyor fakan diye? Bunu da düşündüm
Yooo sadece cümlelerinle yapabılırsın ,ufaktan ufaktan gıydır yorumlarınla
Sen bıraz daha mı yaşlandın benı kızın zannedıcekler
Spora mı başlasan göbeğin yag bağlamış yada ne bıleyım goguslerın sarkmış vs vs
Kırışıklıkların artmış bul kafana göre bısey ıste
Benımkı ne desem kafasına takar msla begendırmek ıcın o uğraşır ben degıl kabullenılme hıssıyatı onun ıcın çok onemlı
Msla alnın kırışmış bu yaşta gozlerımın kenarında kazayakları var ben daha genç duruyorum vs derım kafaya takar yemememe duygusu vs
O daha süslüdür ben hıc takmam hamılelık ıyıce saldım zaten

Bundan sonra dediğin gibi yapıcam o zaman. Birini gösterneye gerek yok kendi kendini yesin

Bu konuda da sorunlarımız vardı onları çözdük sayılır. Biraz bencil davranıyordu. Sadece kendi işini bitirmek gibi. Ona da tavır koydum. O kısım artık düzeldi mesela
Valla seni daha çok gaza getirmek istemiyorum lohusasin ama kendini de ezdirme kendini sorgulatiyorsa sen de feleğini şaşırt ! 20 sene sonra görüşelim de morart bencili.

Markette komşu bizi görmüş, babanda torununa çok düşkün masallah vs dedi çok zoruma gitti hayatım de ona . Sana cephe de almasın ama lafı da yesin .

Çok garip değil mi şikayetlenerek geldikleri kocalarını ansızın affedip burdakilere savunma moduna geçiyor çoğu konu sahibi
savunmaya geçmiyorum. Ama kimse de tanımıyor onu. Yani tek konuyla kimse yargılanmaz normalde de nasıl biri diye belirtmem gerekiyor gibi hissettim. Çünkü o kadar da aşağılık bir insan değil evet hatalı bana karşı dememesi gereken şeyleri dedi Ben durumu nasıl düzeltirim sorusunun cevabını arıyorum. Çünkü bana kalsa daha konuşmam

Markette komşu bizi görmüş, babanda torununa çok düşkün masallah vs dedi çok zoruma gitti hayatım de ona . Sana cephe de almasın ama lafı da yesin .
Cnm sana gece kremi aldım kullan lütfen kirismaya başladın yaş farkımız artık çok göze batmaya başladı de. Safa yat ama lafı yapıştır.
Artık akdeniz tipi beslenmene dikkat edeceğim, yaşından dolayı kalbini düşünmek lazım de salatayı daya onun önüne ot yesin eşekler gibi . Sen keyfine göre takıl. Gencim güzelim seni üzerim şarkısı vardı bi ara onu diline dola ama bi anda söylemeye başlamışsın gibi olsun

Ben kırışıklığı soyleyımce guzellık merkezıne gıdeyım mı demıstı haha
Konu sahıbı kendını çok ezdırmıs adamında egosunu çok sısırmıs ufak ufak ezıp eskı yerıne döndürmeli adama büyük ıhtımalle bu kadından ıyısı bakmaz aslada boylesını bulamaz ama ne buldumcu olmuş

Cnm sana gece kremi aldım kullan lütfen kirismaya başladın yaş farkımız artık çok göze batmaya başladı de. Safa yat ama lafı yapıştır.
Artık akdeniz tipi beslenmene dikkat edeceğim, yaşından dolayı kalbini düşünmek lazım de salatayı daya onun önüne ot yesin eşekler gibi . Sen keyfine göre takıl. Gencim güzelim seni üzerim şarkısı vardı bi ara onu diline dola ama bi anda söylemeye başlamışsın gibi olsun

Herkes öyle diyo ki kendi de öyle söylüyor zaten. İlk. Gecemizde heycandan bir şey yapamamıştık diyebilirim. Su içinde kalmıştı resmen. Sonradan dedi aşırı heycanlandım diye ki daha önce ilişkileri de vardı yani

Hatta ki vereceğin kremi kabından boşalt ucuz adı bi el kremi doldur içine cildi de iyice bozulsun. Gıcık oldum bu adama . Gerçekten gece kremini vs nasib etme ona .

Neresinden tutsan elinde kalıyor bu adam ya .çöp torbası gibi resmen

Hıv oldum konusu açmazsınız umarım .estee yi bilmem ama esc ulaşılabilir kişi .

Peki size soruyum lohusa depresyonu takıntılarınızı bırakın kenara . Yaşı falan banane koynuna alan sensin ilgilenmiyorum.
Napsa aşağılık biri olduğuna kanı getirirdiniz ?

Annelik gibi muhteşem bi duyguyu size bu şekilde zehir etmiş . Bebegınızi bırakmış gelip şuraya konu açtırmış 2 saattir tanımadığınız insanlara açıklama yapıyorsunuz üstelik evın ıcınde odadan kovuluyorsunuz bunları yapan aşağılık kişi değil midir ?

Böyle de deyince evet yani tersini söyleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…