• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam bana başkasına aşık olduğunu söyledi?

bir heves olduğunu düşünüyorum
Diyelim ki gerçeksin konu da gerçek başkasına heves eden adamı kapının önüne sen koy. Bundan hevesi geçince başkasına heveslenir. Bu böyle devam edip gider.
Sen kocana böyle bişey demiş olsan adam taş üstünde taş bırakmazdı

Konuyu net olarak anlatmadan fikir istiyorsunuz, bir kelime 2 kelime yazıyorsunuz biz ne diyelim şimdi? Neye göre? KÇ yıllık evlisiniz, çocuk? Ne zamandan beri böyle? Bir anda karşınıza çıkıp bunları mı söyledi? Dobra ne yaptı, ne yaptınız? Heves diyorsunuz, ilk hevesi mi nerden biliyorsunuz heves? Aşk 2 güne biter diyorsunuz mantık evliliği mi yapmıştınız? Eve bağlamak diye bir şey yok. Mutlu ve iletişimin doğru güzel olduğu evlilil var. Mutsuz ve iletişimsiz bir evlilik mi vardı? Bilmece gibi soru sormak olmuş sizin ki

aşk nedir ki? 2 gün sonra oda bitecek. yuvamı niye yıkıyım
O da bitecek derken?
Daha önce oldu mu bu?
Kabul ettiniz mi?
Eşinizin sizi daha önce aldatması mı vardı?
Bana vardı ve siz kabul etmişsiniz gibi geldi.

Sanırım bu kadın evlenmek istiyor ondan eşiniz boşanmaya karar vermiş..
Bu iğrenç ortamdan nafakanızı tüm haklarınızı alıp ayrılmaya ne dersiniz?
Aldatmanın telafisi yoktur bence.

Konuyu ciddiye alamadım.

2 gün sonra hevesi geçecek ne diye yuvamı yıkayım diyen bir kadına da diyecek birşey yok. Oturun hevesini almasını bekleyin o zaman ne diyelim :işsiz:
Bu kafalardan çok var maalesef. Nikahı bende, gezsin dolaşsın bana gelecek nasılsa diye geziyorlar. Önemli olan koca çünkü, nasıl bir adam olduğu, ne yaptığı değil. Nikah var mı, başta koca var mı, tamam gerisi mühim değil.

Bu konudaki adam dürüst davranmış. Hepimiz insanız, duygularımız değişebilir. Çocuk da olduğuna göre en az birkaç senelik bir evlilik. Adamın duyguları değişmiş, başkasından etkilenmiş. Gelmiş bunu söyleyip boşanmak istemiş. O zaman keşke söylemeden aldatsaymış da en azından "yuvası yıkılmasaymış" konu sahibinin, ne diyeyim.

Back
X