- 20 Eylül 2017
- 2.390
- 9.424
- 158
- 38
Kesinlikle bir şıllık için asla yuvanı yıkma adama bir halatla eve sıkı sıkı bağla günde üç öğünde yemini suyunu ver ömür boyu senindiraşk nedir ki? 2 gün sonra oda bitecek. yuvamı niye yıkıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle bir şıllık için asla yuvanı yıkma adama bir halatla eve sıkı sıkı bağla günde üç öğünde yemini suyunu ver ömür boyu senindiraşk nedir ki? 2 gün sonra oda bitecek. yuvamı niye yıkıyım
bir heves olduğunu düşünüyorumBaşkasını seven adama semerde vursaniz baglanmaz.salin gitsin
bir heves olduğunu düşünüyorum
adam sizi bosamak istiyor siz hala aşk nedir diyosunuzaşk nedir ki? 2 gün sonra oda bitecek. yuvamı niye yıkıyım
Çocuk doğur.Oyle eve baglarsin.Sonra o çocukta senle beraber perişan olur.Babali ama babasiz büyür.Ne güzel hayat.boşanmak istiyor
ne yapacağımı bilmiyorum
onu eve bağlamak için ne yapmalıyım
yardım edin
Ne fark eder nasıl sindireceksiniz ? Onu nasıl seveceksiniz ?ben yapamambir heves olduğunu düşünüyorum
Biraz gururbir heves olduğunu düşünüyorum
Peki duygu durumunun vaziyeti ney şuan?
aşk nedir ki? 2 gün sonra oda bitecek. yuvamı niye yıkıyım
o benim kocam. çocuğumun babası.He biz bi yontem soylesek siz baskaisna asik adami kendinize baglamayi yedireceksiniz yani kendinize.
İlginç.
Uzgunum ama baskasina asik olmussa,zincirle baglasaniz durmaz..boşanmak istiyor
ne yapacağımı bilmiyorum
onu eve bağlamak için ne yapmalıyım
yardım edin