Cocuğun varmibilmiyorum kafam karıştı iyice
boşanmalımıyım
Hayir gelmez bu adamda. Gozu belki oncedende kaymistir belki olmamistir ama işi ilerlettiki asik oldum diyor.yazdım
6 yıl
1 çocuk var
Evet trol zannediyoruz.ama gerçek hayatta o kadar var ki geçen gittiğim yerde esra erol açıktı bur tane adam cikmis evli çocuklu genelde engelli kadınları kandırıyormuş pis iğrenç mahluk çocuğu olunca yüz üstü bırakmış ve bir de o çocuk benden mi diye dna testi isteyecek kadar düşük onursuzBu kafalardan çok var maalesef. Nikahı bende, gezsin dolaşsın bana gelecek nasılsa diye geziyorlar. Önemli olan koca çünkü, nasıl bir adam olduğu, ne yaptığı değil. Nikah var mı, başta koca var mı, tamam gerisi mühim değil.
Bu konudaki adam dürüst davranmış. Hepimiz insanız, duygularımız değişebilir. Çocuk da olduğuna göre en az birkaç senelik bir evlilik. Adamın duyguları değişmiş, başkasından etkilenmiş. Gelmiş bunu söyleyip boşanmak istemiş. O zaman keşke söylemeden aldatsaymış da en azından "yuvası yıkılmasaymış" konu sahibinin, ne diyeyim.
O degil de adet kani buyusu diye bisi okudum gecende buradaydi sanirim.domuz yagi ne ki adetli pedi suya batirip iciriyorlarmis adama adam bi daha gitmiyormus.öldürecekler adamlari eve baglicaz diye
bağlasan durmaz.boşanmak istiyor
ne yapacağımı bilmiyorum
onu eve bağlamak için ne yapmalıyım
yardım edin
Normalde böyle olmaz aslında şanslısınız. Bu şekilde devam edip sizi aptal yerine de koyabilirlerdi.evli olduğunu duyunca kız bunu bırakmış sanırsam. buda şimdi benden boşanmak istiyor. artık ona gidip boşandım mı dicek bilmiyom
Burada yazmislardi adam mikrop kapar yapilir mi ya ole bisiyyazmasaydın keşke bunu, yapar şimdi konu sahibi
Mantık elden gidince...Burada yazmislardi adam mikrop kapar yapilir mi ya ole bisiy
Şu yorumunuz için sayfalarca yazılar yazılır. Ömür boyu aldatır bu adam sizi nasıl olsa normalleştirmişsiniz Artık. Nasıl sindireceksiniz bu adamın yaptıklarını yeni bir hayata başlamaktan daha mı kolayaşk nedir ki? 2 gün sonra oda bitecek. yuvamı niye yıkıyım
Oturduğu yere zamk yapıştır kımıldayamasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?