kocam bana başkasına aşık olduğunu söyledi?

aşk nedir ki? 2 gün sonra oda bitecek. yuvamı niye yıkıyım
Kesinlikle bir şıllık için asla yuvanı yıkma adama bir halatla eve sıkı sıkı bağla günde üç öğünde yemini suyunu ver ömür boyu senindir

o da bu durumdan rahatsız sa, belki çözüm bulunur. yoksa yok...

boşanmak istiyor
ne yapacağımı bilmiyorum
onu eve bağlamak için ne yapmalıyım
yardım edin
Çocuk doğur.Oyle eve baglarsin.Sonra o çocukta senle beraber perişan olur.Babali ama babasiz büyür.Ne güzel hayat.

Gönderin gitsin ablacım,madem sevmiyor uğurlar olsun.Aslinda ben bu adamı tebrik ederim alçakça gizli gizli aldatmak yerine gelip mertçe söylemiş.Ugurlar olsun deyin ve yolunuza bakın..

Ya adam durustce asik oldum ayrilalim demis.mutluluklar dile yoluna bak.evlilik omur boyu surecek diye bisiy yok.nir defa geliyoruz dunyaya.birak adam hayatini istedigi gibi yasasin.sen de seni sevmeyen bi adama omrunu adayacagina kendine ada enerjini.
Ben baskasina asik oldum deyip soyleyen aldatmayan adam haklidir.sen haksizsin.ayril sal adami.

Yapmayın ne olur azcik mantık kullanın.gururlu ol,bırak kendi pisliklernde bogulsunlar

boşanmak istiyor
ne yapacağımı bilmiyorum
onu eve bağlamak için ne yapmalıyım
yardım edin
Uzgunum ama baskasina asik olmussa,zincirle baglasaniz durmaz..
Sizin icinde cok zor olmali anlayabiliyorum,bence daha fazla cabalamayin inmeyin onun seviyesine sizi istemeyeni siz hic istemeyin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…