Kocam annesinin dolduruşuyla beni dövdü

Eskiler kadın gibi toprak olmasaydı herşeye dırdır etseydi nenen baba evine gitmişti sen yoktun.
Ben bu kızı sizin gibi küçük görmüyorum. Berbat iğrenç küfürlü konuşmayı siz becerdiniz.
Valla nenem senin önerdiğin hayatı yaşayacağına keşke kendi değerini bilseydi ayakları üzerinde durabilseydi çekip gitseydi de ben olmasaydım. Ne laflar ediyorsun farkında mısın ? Erkekler bile, kızı bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya lafını kullanmıyor artık. Senin gibi iyi görünüp içten içe düşman değiliz ondan bu sinirin. Çok laf geliyor dilime de banlanmaya değmezsin. Fikrinin de değişmeyeceği belli bari buralarda yeni yetişen kızların aklıyla oynama git kendi çevreni zehirle.

Ay okudukça 1000 yıl geri gittim
Zaten 1000 yıl öncesi hem erkek hem kadın sabrederdi, birbirlerine zaman tanırlardı.
BU kadar boşanma olmadığı için dünyada 9.000.000.000 insanız.
Evet süremeyecek çok kötü evlilikler var. Boşanmak suç değil.
Ama eften püften boşanmalar var diyorum 2 saattir size anlatamıyorum.
Ana babası boşanan çocuklar etrafa donuk bakıyorlar. Yaşamıyor gibiler. Annesi babası olan çocuklar neşeli mutlu.
Bu yazdıklarımı sizin gibi vicdansızlar değil de bu zavallı gencecik kız okusa yeter

Banlat. Çok bişey kaybetmem

Ya bu fikirlerin bir kadından hemcinsimden çıktığına inanmak istemiyorum. Büyük ihtimal erkeksinizdir. Ya da ben öyle inanmam istiyorum. Hala eşin seni seviyor mu sevmiyor mu diyorsun. Aklım almıyor. Analarımız, atalarımız şiddeti görüp olsun yuvam dağılmasın diye oturdukları için etrafta bir sürü ruh hastası, öfke problemleri olan insanlar var ve biliyor musun o insanlar çocuk yetiştiriyor.

Ha bu arada eğer kadınsan aman kocanın elini iyi tut kocasız kalırsın Allah muhafaza millet ne der sonra

Birbirlerine su vermeyen.
Bir eşyayı uzatmayan eşler var.
Siz de mi öylesiniz.
Ne bu bencillik.
Burada roman yazıyorum.
Bencilliğinizden dolayı bir cümlemi kabul etmediniz.
Çünkü kalbinizde aynı yatağa girdiğiniz eşinize karşı bile sevgi yok. Nerde kaldı fedakarlık. Nerde kaldı kendinden vermek...
Hadi son yazıları da yazın çıkacam bu ağzı bozuk insanların arasından.

Konuyu okumadim basligi gordugum an sadece sunu dusundum. Kocan sebebi ne olursa olsun sana siddet uygulamis. Sebebi onemli degil siddet olduysa bitmistir.

E Emire91 erkek kesin ya da fazla dayaktan kafa travması geçirmiş.
İkimiz dünyada farklı amaçlar için yaşıyoruz belli.
Sen sadece kendin için. Ben faydalı olabileceğim herkes için. Ama gerçekten çok kaba insanlarsınız.iş yerinizde öyle misiniz. Gerçi nerde doğru dürüst insan var ki

İkimiz de birbirimizin elini hiç bırakmadık. İnim inim inlerken de

E Emire91 erkek kesin ya da fazla dayaktan kafa travması geçirmiş.
Yok ya hem kadın hem de bir de çocuk yapmaya çalışıyor. Allahın işi tabi de kızı olsa kocasından dayak yediğinde aman seni seviyor kocan diyecek o kadar kör. Sonra kızı kocası tarafından öldürülürse ne yapar orasını bilemiyorum.
Eskiler kadın gibi toprak olmasaydı herşeye dırdır etseydi nenen baba evine gitmişti sen yoktun.
Ben bu kızı sizin gibi küçük görmüyorum. Berbat iğrenç küfürlü konuşmayı siz becerdiniz.

Evet çocuk yapmaya çalışıyozzz.bişey mi diyecen seviyesiz.
Senin karşında çocuk mu var benim planlarımı sorguluyorsun.

Hah işte burada hepiniz böyle basitsiniz.

Kız da gelmiş sizden insanlık bekliyor. Biri bişey söylese de çarem olsa diye.

Dayak olunca herkes o anda ayrılmak ister.

Ama niye olmuş. Adamın sevgisi mi bitmiş. Ne var ortada. İnsan gibi soran yok

Ağzını hayra açmayanlarda bugün...
Evli mi değilsin nesin ben de anlamadım...
Ya da kocan süt dökmüş kedi ....ki böyle koca yok.
Neden burada ahkam kesiyorsun. Evliliğin içine girmeyen evliliği bilemez

Ağzını hayra açmayanlarda bugün...
Evli mi değilsin nesin ben de anlamadım...
Ya da kocan süt dökmüş kedi ....ki böyle koca yok.
Neden burada ahkam kesiyorsun. Evliliğin içine girmeyen evliliği bilemez
Hayatım ben evliyim allah var süt dökmüş kedi gibi de kocam var. Ağzımı ben hayra açarım açmasına sana da çocuk için dua ederim ama tutupta kendi evladında bunları yaşasan ne akıl vereceksin diye düşünmeden millete genç kızlara akıl vermeye kalkarsan orda sana hatırlatırlar empatiyi işte benim gibi.

Yaza yaza ekrana baka baka midem bulandı. Size iyi malzemeler. Eğlenin garibanlarla

Masum biri. Kızım burdan sen de çık

kayınvalindeniz manipülatif biriymiş.Eşinide rezil biri.Kurtulurun ve kurtuldugunuza şükredin.İyi bile idare etmişsin.Çocuk konusuna gelince eminim bu konulardan anlayan birileri süreci size yazarlar.

Off off amann Allah'ım
Bana hayatım deme. Kalsın sana o gurur dolu hitabın.
Ben de eşimle sevdalıyım.
Daha 25 yıl geçmedi akıllı kadın. O zamanı şimdiden düşünmek değil sizin işinşz.
Sizin işiniz burada ego doyurmak

Sen kendine dua et Allahım beni bu doymayan egodan kurtar diye

Allah rızası için şu kafalara nasıl ulaşıyorsunuz bir anlatsaniza?
Çok mantıklı şeyler yazmış gibi uzun uzun yazmışsınız birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…