Kocam annesinin dolduruşuyla beni dövdü

Off off amann Allah'ım
Bana hayatım deme. Kalsın sana o gurur dolu hitabın.
Ben de eşimle sevdalıyım.
Daha 25 yıl geçmedi akıllı kadın. O zamanı şimdiden düşünmek değil sizin işinşz.
Sizin işiniz burada ego doyurmak
Dayak yerken kafalariniza çok fazla darbe almış falan olabilir misiniz?

Allah rızası için şu kafalara nasıl ulaşıyorsunuz bir anlatsaniza?
Çok mantıklı şeyler yazmış gibi uzun uzun yazmışsınız birde 😌
Bana cahil gözüyle bakmayın efendiler 😃😃
Ortaokulda ilçe 1.si il 2.siydim.
Eski hukuk öğrencisiyim. 2 yıl okuyup bıraktım.
Sonra başka bölümü bitirdim. 10 yıldır memurum.
Karşınızda gönderi sahibi Masumbiri yok. Akıl verirken dalga geçebileceğiniz

Birbirlerine su vermeyen.
Bir eşyayı uzatmayan eşler var.
Siz de mi öylesiniz.
Ne bu bencillik.
Burada roman yazıyorum.
Bencilliğinizden dolayı bir cümlemi kabul etmediniz.
Çünkü kalbinizde aynı yatağa girdiğiniz eşinize karşı bile sevgi yok. Nerde kaldı fedakarlık. Nerde kaldı kendinden vermek...
Hadi son yazıları da yazın çıkacam bu ağzı bozuk insanların arasından.

Yoo Eşim de ben de çalışıyoruz sürekli birbirimize desteğiz. Bu hafta eşim çok yoruldu. Hep mesaili çalıştı. Bu sabah o uyusun diye çocuğu aldım parka götürdüm evde ses olmasın dedim. Bu yağmurlu havada :) markete gittik alışveriş yaptık. geldim kahvaltı hazırladım. Birlikte yedik. Ben yorgun olduğumda da aynını o yapar.15 yıldır da birlikteyiz. Erkek değil misin tabi ki çalışıcan ben de çalışıyorum git alışverişi sen yap demedim. Çünkü o da yapar. İşim için 10 günlüğüne seyahatteydim 10 gün tek başına çocuğa baktı. O gidiyor ben tek kalıyorum tek bakıyorum hem çalışıp hem tek ebeveyn olmak zor ama birbirimiz için fedakarlık yapıyoruz. Bunlar küçük kesitler bizim hayatımızdan. Su ne ki bacım?

Ama şiddet, küfür, hakaret başka.

Konu sahibi de akılsız eşi de. İletişim kurmayı bilmiyorlar. Konu sahibine şevkat göstermeye çalışıyorsun gereksiz yere o da adamın annesine küfür etmiş. Bunlar normal şeyler değil. Bunlar bir de çocuk büyütecek. Bu insanlar ürememeli. Dünyada 9milyar insan olması marifet değil. Çoğu bunlar gibi. Ahlak etik sevgi saygı hiçbir şey yok.
Bu kadında bir şeyleri alttan alacak sakince iletişim kuracak yürek yok kocasında alttan alan kadını el üstünde tutacak adamlık yok.
Bir de insan onuru diye bir şey var kadınlık gururu var. Kocanızdan hiç dayak yediniz mi bilmiyorum da. Bir deneyin ya bir yiyin siz de bakın tadı nasılmış sonra konuşun.

Keşke bırakmasaydınız potansiyelinizi daha verimli değerlendirseydiniz

Ee durum daha da vahim o zaman
Bak umutlarım daha da çöktü ülkenin geleceğine dair

Yoo Eşim de ben de çalışıyoruz sürekli birbirimize desteğiz. Bu hafta eşim çok yoruldu. Hep mesaili çalıştı. Bu sabah o uyusun diye çocuğu aldım parka götürdüm evde ses olmasın dedim. Bu yağmurlu havada :) markete gittik alışveriş yaptık. geldim kahvaltı hazırladım. Birlikte yedik. Ben yorgun olduğumda da aynını o yapar.15 yıldır da birlikteyiz. Erkek değil misin tabi ki çalışıcan ben de çalışıyorum git alışverişi sen yap demedim. Çünkü o da yapar. İşim için 10 günlüğüne seyahatteydim 10 gün tek başına çocuğa baktı. O gidiyor ben tek kalıyorum tek bakıyorum hem çalışıp hem tek ebeveyn olmak zor ama birbirimiz için fedakarlık yapıyoruz. Bunlar küçük kesitler bizim hayatımızdan. Su ne ki bacım?

Konu sahibi de akılsız eşi de. İletişim kurmayı bilmiyorlar. Konu sahibine şevkat göstermeye çalışıyorsun gereksiz yere o da adamın annesine küfür etmiş. Bunlar normal şeyler değil. Bunlar bir de çocuk büyütecek. Bu insanlar ürememeli. Dünyada 9milyar insan olması marifet değil. Çoğu bunlar gibi. Ahlak etik sevgi saygı hiçbir şey yok.
Bu kadında bir şeyleri alttan alacak sakince iletişim kuracak yürek yok kocasında alttan alan kadını el üstünde tutacak adamlık yok.
Bir de insan onuru diye bir şey var kadınlık gururu var. Kocanızdan hiç dayak yediniz mi bilmiyorum da. Bir deneyin ya bir yiyin siz de bakın tadı nasılmış sonra konuşun.
Evet sadık eşlerin normal yaşamı

Evet sadık e
Ee durum daha da vahim o zaman
Bak umutlarım daha da çöktü ülkenin geleceğine dair
Tamam benim bıraktığım yerden sen devam et şahlandır ülkeyi

Cevap yazacaktım ama durumunuz umutsuz sizin
Ayrıca birilerine cevap yazarken karşımdaki nasıl biri diye hiç düşünüyor musunuz? Şu yazdıklarınıza gülüp geçiyorum sadece

Tamam cahil değilsiniz.

Ama okumak yalnızca cahilliği alır, baki kalan şeyler de var.

Abla tam elde tutulacak kadınsın. Uzak bir yerde tutsunlar ama ahahahha. 1000 yıl öncesi uygun görünüyor.
Keşke bu berbat devirde yaşamasaydım. 1000 yıl önce insanlık vardı. Şimdi herşey bitti her yüce değer önemsiz. İyilik yapanlarla alay ediliyor. İş yerinde arkamdan bu da iyilik meleği diyorlar..
Artık kötülüğn kıymetinin olduğu devre girmiş bulunuyoruz.
Siz de kötüyseniz kurtarırsız. Ama iyiler kendine dikkat etsin.😃

Keşke bu berbat devirde yaşamasaydım. 1000 yıl önce insanlık vardı. Şimdi herşey bitti her yüce değer önemsiz. İyilik yapanlarla alay ediliyor. İş yerinde arkamdan bu da iyilik meleği diyorlar..
Artık kötülüğn kıymetinin olduğu devre girmiş bulunuyoruz.
Siz de kötüyseniz kurtarırsız. Ama iyiler kendine dikkat etsin.😃
Madalyanı takmışlardır inşallah melek ablam. Yüce değer diye güzellemesini yaptığın kocanın vurduğu "fiskeye" özür dilemek ikinci hatta üçüncü sınıf insan muamelesine şükür yarabbi demek. Ne diyelim afiyet olsun 🤦🏻‍♀️

Cevap yazacaktım ama durumunuz umutsuz sizin
Ayrıca birilerine cevap yazarken karşımdaki nasıl biri diye hiç düşünüyor musunuz? Şu yazdıklarınıza gülüp geçiyorum sadece
Hiç dilini yorma. Belki empati yapar diye hamile kalma çabasından örnek verdim kızın olursa aynısını önereceksin galiba diye ama bir gram fark etmez mi insan etmiyor işte. Bir de uzun uzun anlatmış yok okul yok lise bilmem ne. Bir de memurmuş umarım kadın sığınma evinde değildir hukukla ilgili bir alanda hele hiç değildir mazallah dayak yiyip gelen kadınlara evine dön der bu.

Back
X