Kocam annesinin dolduruşuyla beni dövdü

Sen ne diyorsun lan değişik? Yapay zekaya mi yazdırdın bu paçavra lafları yazis tarzin bile değişik düşünce yapın ise leş ötesi.

Sen ne diyorsun lan değişik? Yapay zekaya mi yazdırdın bu paçavra lafları yazis tarzin bile değişik düşünce yapın ise leş ötesi.
Bosanacagina öl daha iyi, en kötü koca evi baba evinden daha iyidir yazmisti diger konularda. Gordum de bu kadar koca delisi kadini ilk defa goruyorum . Isminde bir degisik, Turk degil galiba.

Dayak yeme ihtimalini düşünerek evlenmedi hiç bir kadın. Sevdiğini seven erkeğin de aklının ucundan geçmedi nazenin sevdiğine vurmak

Ablacım sen 34 yaşında mısın gerçekten ya neden 88 yaşında gibi konuşuyorsun. 90 yaşında birkaç ay önce kaybettiğim pek de aydın bir aileden gelmeyen anneannem bile gençliğinde çalışmış. Önce tarlada çalışmış, okulunu bitirince öğretmenlik yaptırmışlar, sonra dikiş dikti 60 yaşına kadar. Paraya ihtiyacı olmadığı halde. Kadın hayatı boyunca terziliği sayesinde ayakları üzerinde durabilecek güçteydi. Kocasına da hiç boyun eğdiğini görmedim. Her zaman kendi parası vardı dolar yapıp bankada tutardı. En son kendi parasıyla bakıcı ücretini bile ödedi. Kimseye boyun eğmeden çekti gitti bu dünyadan. Şükürler olsun biz bu örnekle büyüdük.
Sizin neneniz anneniz dayak mı yedi hep ondan mı böylesiniz? Keşke yemeselerdi siz de erkekler sinirli olur bık bık diye kendinizi kandırmasaydınız
He bu kafayla belki daha mutlu olursunuz bizden ama karakter meselesi işte.

Sabah sabah sinirlerim bozuldu. O eve dönme kesinlikle

Eskiden erkegin calisip, kadinin evde oturdugu donem ne zaman ya? Benim nenelerim, onlarin anneleri, neneleri hep calisirdi. Kolay is de degil,agac keser, soyar, arabaya sarar satarlardi. Belli bir yasin ustu butun kadin akrabalarim halterci gibi kasli. Koylerde desen tarlalarda , bahcelerde, ahirda hayvanlarla hep kadinlar calisiyor. Bu evde yatip koca parasi yiyen kadinlar nerde yahu, biri bana gostersin? Anadoluda durum bu.

Adam seni dövüyor küfürler yagdiriyor asla saygı duymuyor sen hala tek sıkıntımiz bu diyorsun.Biraz kendine saygi duyuyorsan bu adamdan ayrılırsın.Zorla seni evden atıyor sen yine geri dönmek istiyorsun daha ne yapmasi gerek iğrenmen için?

Bacım sen ne anlatiyon ya

Akrabayla evlenmeyin diye boşuna demiyoruz ya

Sana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor, hakaret , küfür ediyor. Boğazını sıkıp seni öldürücem derken çocuk ağlayınca o an duruyor. Belki çocuk orda olmasa seni çoktan öldürmüştü daha ne olmasını istiyorsun?!!! Senin ondan çoktan ayrılman gerekirken o ayrılmak istiyor. Çocuğu kayınvalidene vermezler sende kalır.

bir de başka sıkıntımız olmadı konu ailesi yazmışsın ya iyice sinirim tepeme çıktı bu yazıyı okurkenDarp raporu al şikayet et o herifi

Bir de dedikodu mu yapıyor iftira mi atıyor üstelik aradığı kişi senin abinin eşi. Rezil herif bu ya

Yazık.

Küçük yaşta kaçarak evlenmenize mi üzüleyim böyle bir ailenin içine girdiğinize mi üzüleyim bilemedim .Lütfen o adama o eve dönmeyin kendinize acımıyorsanız çocuğunuza acıyın bir an önce boşanıp kendi ayaklınızın üzerinde durun. Anladığım kadarıyla aileniz de sizi destekliyor. Kocanız da çok kıymetli annesiyle yaşasın

Ailesi dışında başka sıkıntınız yok! Şöyle söyleyeyim aile işin içinden çıksa başka sıkıntılarınız çıkacak ve bu adam başka sebeplerden boğazına yapışacak.Belli ki uydum akıllı, karaktersiz, şiddete meyilli bir tip

Adınız Ahmet mi?

Şiddetin hiçbir açıklaması ve savunması olamaz. Sebebi ne olursa olsun herhangi bir türden şiddet uygulamış birini insan yerine koymam. Asla arkana bakmamalisin.

.
Gönderi sahibine neler söylüyorsunuz.

Yapıcı olun bir yerde.

Acı içindeki kıza kaçtın da iyi halt ettin diyen var.

Kız aklı kaz aklı. Kendi aklına brakırsan ya davulcuya ya zurnacıya.

Benim gönderi sahibine tavsiyem bunlara birşey yazma kızım.

İyi niyetli insanlar bul onlarla dertleş. Onlar sana yol gösterir

Ben de bu derdiyokların arasından çıkıyorum.

Ne dünyalık ne ahiretlik dertleri var. Allah vermemiş. Sen başkalarının derdini de dert edinenlere, yani temiz kalpli insanlardan akıl iste.
Bunlardan değil. Ben de çıkıyorum. Daha girmeyecem buraya.

Ben anlamadım tek korkum çocuğum ona verilmemesi yazmışsınız ama arada virgül var heralde yani çocuk sizde kalsın istiyorsunuz.
Çocuk çok büyük de değil galiba. Eşiniz de size şiddet uyguluyor, hakaret ediyor, deli biri. O adama kimse çocuk vermez, isteyeceklerini de sanmıyorum zaten.

Bu sayfanın demirbaşlarının ağzından şu 1 haftada anladığım kadarıyla hayırlı söz çıkmıyor.
Buraya girip çare soranlara da Sen bilmiyor muydun diye tersliyorsunuz.
O Daha küçük bir hata etmiş.
Sİz ölüp de Allah'ın huzuruna çıktıktan sonra da size hesabı sorulmaz mı?
Sen hayırlı konuşmak nedir bilmez miydin?
Ne kadar kötü konuştun.

Valla Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Burası sadece Zaman kaybı oldu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…