Kocam annesinin dolduruşuyla beni dövdü

Cevap yazacaktım ama durumunuz umutsuz sizin
Ayrıca birilerine cevap yazarken karşımdaki nasıl biri diye hiç düşünüyor musunuz? Şu yazdıklarınıza gülüp geçiyorum sadece
Tamam sen mühendis bir annesin.
Benden zekisindir. Matematiği çalışınca yapardım. Tamam ya tamam valla benden daha bilgili daha eğitimli ve böyle olduğu için köylü cahil kadınlardan daha iyi bir evlilik yürütüyorsundur

Ben artık gidiyorum. Yazık oldu saatlerime. Son bir hafta 2 saatim gitmiştir. 1 dk saha veremem.

Derdi olan da hayatın her alanında olduğu gibi biraz çekmelidir çözümü bulana kadar. Ne dertler baki ne mutluluklar

Çıkış yapıyorum

Bosanmalısın, acilen iş bulmaya bak ...

Üftade sen misin?

Demez bu

Sorun eşin o adam olsaydı kayinvaliden ayağını denk alır asla karışamazdı...

İsabet olur, gereksiz yorumlar yapıyorsunuz zaten

Keşke sizin anneniz de babanıza katlanmasaydı da şu an bunları okumasaydık.

Faydalanan faydalanmıştır.

Yemin ediyorum her yazdığınızı hayretler içinde okudum. Çıkış yapmanıza çok sevindim. Ne burada nede reel hayatta karşılaşımamak dileğiyle.

Eğer oğlunuz varsa lütfen ona dayak atmanın hiç bir şart ve koşulda normal olmadığını (arkadaş, eş, çalışan, müşteri, yolda ki adam, diğer arabada ki sürücü) anlatın.

senin anan dayakci kocasiyla cocugunu da arada döverek yasarken sen mutlu bir çocuk muydun?
En kötü koca evi, en iyi baba evinden bin kat iyidir. Kurduğun aileyi sen seçersin ama içine doğduğun aileye düşmüşsündür. İnsan erken yaşta evlenmeli. Neler çektim baba evinde
o kadar mutluydun niye en kötü koca iyi babadan iyidir yazdin?
b.k gibi bir cocukluk gecirmissin, yataginin icine girip aglamadigin gün olmamis bunca siddetin icinde. aydinlanip duzelmeye çalışacağına cocuguna da bunu vermeye çalışıyorsun.
Kız aklı kaz aklı. Kendi aklına brakırsan ya davulcuya ya zurnacıya.
bir kadin - ustelik okumus etmiş cogu erkegin alamadığı parayi alacagi meslegin sinavini kazanmis bir kadin, kadinin aklinin kucuk oldugunu söyleyen bu hakaretleri kendine nasil eder?
cevrende anandan danana, gorumcenden halana, mimarindan öğretmenine herkes yemis dayagini susmus "oooh canim kocam. sevmese dovmez" demis. turkiyede yasadiginiza inanmak istemiyorum.
bizim burarda seven erkekler karisina vurmuyor. vuranlarin da hayati bipiliyor pişman oluyor bir tokatla düzeninden olunca.
ayrıca madem her seyi o kadar biliyorsun, bin yil onceki insan yerine konmayan, kumasiyla yasayan kadinlara ozeniyorsun sen de az tut dilini, hamile kocan kafana vurmasin, aglayarak gecirme bir dahaki hamileligini?
erkek degil mi yapsin madem ne yapıyorsa. niye adami kiskirtip karnındaki bebenin de vebaline giriyorsun?

Son düzenleme:
Evet dayak var. Ama aralarına şeytanlar girdiği için var. Çözümü var mı var.
Peki anneye uygun yarım gün çalışabileceği iş var mı?
Yok.çözümü var mı yok
Bu dunyada sadece kadinlara imtihan var di mi, hep kadinlar sabretmek zorunda, erkeklere imtihan yok size gore, cunku onlar ERRRKEK, seytana uyup, sinirlenip dovebilirler.

Birisi sana doğru dürüst konuşmayı ögretmeli daha ne yazdığın bile anlaşılmıyor birde akıl veriyosun

Adam kadının kafasina nasil vurduysa pekmezi akmis gitmis.iq 4 e dusmus.

Adam kadının kafasina nasil vurduysa pekmezi akmis gitmis.iq 4 e dusmus.
hem iyi aile olmayacagini, en iyi babanin bile kotu kocadan kötü oldugunu, kizlarin erkenden evlenip gitmesini öneriyor hem de ailenin kutsalligini.
e senin övdüğün aileye sen dahil insanlar tahammul edemiyor - kaçmanın yollarini ariyor. bu ailenin neyi kutsal valla kadina acimiyorum da dogacak zavalli cocuguna aciyorum. bir de tek gün gulmedigini hep agladigini soyledigi hamileligi yarida bittikten hemen sonra, doktorun "dinlendirmelisin rahmini" dedigi surede hamile kalmaya çalışıyor bencilliginden

Biricik kocası istiyodur yine kendi fikri olduğunu düşünmüyorum. Ama şok oldum yaa böyle insanlar var gerçekten. Akıl alır gibi değil.

Senin ayrilmaya niyetin yok cocugunu almazlar isteselerde vermezler zaten darp raporu neden almadin hicmi aklin yok? Rapor alirsin siddet uygulayan adama zaten cocuk vermezler ailende arkanda daha ne istiyorsun? Esinle tek sorunun ailesi degl adam karaktersiz zaten kiz kacirandan ne bekledin bilmiyorum ama kabahatlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…