Kocam annesinin dolduruşuyla beni dövdü

Sog ol ya birilerinden boşanma süreci için bilgi alamk istemiştim konunun içine ettin Allah sanada yasatsin ne diyim
Her telden insan yazıyor işte, takılma. Hayatından baştan aşağı mutsuzluk akan insanlar herkesin mutsuz olmasını istiyor .

Kendisi " adama güçlü olduğunu hissettirmek lazım" minvalinde şeyler yazmış. Ben en fazla kavanoz kapağı açtırırım, bir de damacana taşıttırırım , daha da güçlü hissetmesi için bir şey yapmam. Adam olana çok bile.

Hala konuşuyor sus lan sus ayar ettin burada herkesi millet konu sahibini unuttu senin leş düşüncelerine laf yetiştiriyoruz sus ve defol allahin çomari.kendi çöplüğünde dayak mı yiyorsun ne zikkimlaniuorsan düşüncen kendine kalsın

Kendi hayati, anlattiginin tam tersi olduguna eminim. Zaten kendisi de calisan kadin, muvtemelen gec evlenmis, 34 yasinda, bebegini uzuntuden kaybettigini dusunuyor, tekrar cocuk yapmak istiyor. 100 sene once 34 yasindakilerin torunu olurdu. Baskalarinin dayak yemesinden mutlu olan, kötü bir insan oldugunu dusunuyorum . Kendisine yapilsa aninda bosanir boyleleri.

KUzeniyle insan nasik kacar ya devamini okumadim.

KUzeniyle insan nasil kacar ya devamini okumadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…