Kocam annesinin dolduruşuyla beni dövdü

Ufdate idi galiba. Eşim ilkokul mezunu kendim yüksek lisans mezunuyum iyi ki onu tercih etmişim falan derdi...

Abi teyzemin oğluyla yani kuzenle evlenmek ne ya. Midem bulandı. Ensest bildiğin.

Pırıl pırıl…

Merhaba bu konu için burada akıl aramayın lütfen. Çok ciddi ve tehlikeli bir durum ile karşı karşıyasınız. Bir avukata danışın. Maddi durumunuz yeterli değilse de oturduğunuz il ilçe barosu ile iletişmie geçin onlar size yol gösterir. Ama lütfen bir avukat ile beraber harekete geçin.

Hah evet uftade. Bir de kaleli1980 vardi.

Erkege hizmet temali, evlilik ici tecavuz diye bir sey yoktur diyen sevgili erkek uye.

Cok fena ayni enerjiyi aldim bu emire'den, cok.
O iki hesap birleştirilmişti aynı kişiydi yanlış hatırlamıyorsam. Ve evet hatırlıyorum bu dediklerini. Yemek yapmazsa dışardan söyleyebilirim ama cinsellik hizmetini almam gerek onu dışardan alamam falan derdi.

Evet aynı adamdi. Isi gucu yok cidden burada boyle vaazlar falan. Cok acayip kafalar.

Abla bu kafayı değiştir .

Bu kafayı değiştirenler modern kafaya geçenler kocası bağırınca hemen boşanıyor. 100 çiftten 52 siz boşandı geçen sene. Sizin neneleriniz de dayak yedi de size söylemediler. Dimi
Bence sen dayak tiryakisi olmuşun. Ben masaya kapıya bile vurmaya ve siddete karşıyım. Doğru değil böyle siddet yansıtmak ama sana da üzelemeyeceğim. Sen kendine bu kadar değer veriyorsan bunu layık görüyorsan diyecek söz yok. Yakışır sana öyle aşagılayıcı bir muamele.

Kimisi normalleştiriyo bunu, kendi yiyo herkes yesin istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…