Kocam annesinin dolduruşuyla beni dövdü

Sule Yuksel Senler saniyor kendini ama o bile ilk esinden siddet yuzunden bosanmis.

Fatih Reşit dedin işte orada olaya kocaman bir attım. Bu adamın hiçbir psikolojik yorumunu ciddiye almıyorum. Şu yazdığınız yazıdan bile ne kadar saçma olduğu anlaşılıyor. O adamın anlamadığı bir şey var. "Eğer erkek hödük ise kadın ne yaparsa yapsın erkeğe yaranamaz. Kadının da erkeğin de edepsizi her zaman mevcut. Bunu tamamen cinsiyete indirmek saçmalık. Kadınları, erkeklere kölecesine duruma düşürmek ya da kadınları tepelere çıkarıp erkekleri düşürmek...
Öyle erkekler var ki kadının eve getireceği parayı taa nişanlı iken düşünmeye başlıyor. Bunlardan çok var.
Roller değişti. Olan kadına oldu.

Yani ben Türkiye'de ki bu cahil kafayı anlamıyorum. Bu nasıl bir psikolojik vakadır yaa. Önce kızı yağlayıp ballıyorsun. Oğluma alicam diye yüzüne gülüyorsun. Evleniyor. Sonra ağzından girip burnundan çıkıyorsun. Eee madem kan kusturacaksın niye oğluna almak için melek rolüne giriyorsun

Ulaaan böyle bir nasihat ömrümde görmedim şunu 72 yaşındaki babama okusam "der ki bunu yazan dayak yemeyi sevir" yaa huu şiddet hiçbir insana, canlıya uygulanmaz. Bunun hiçbir geçerli sebebi olmaz.
50 yaşındaki kişinin de mercimek kadar beyni yokmuş

Emine abla kahkahalara bogdun beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…