- 15 Şubat 2013
- 25.569
- En iyi cevaplar
- 1
- 97.960
- 798
- Konu Sahibi masumkalbim
Kafalar nası pırılTamam dilini tutma, erkek kısmı emzirirken bile vurur.
Sen olabildiğince kabalaşıyorsun. Biz bir şey yazmışız. Ne münasebetmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafalar nası pırılTamam dilini tutma, erkek kısmı emzirirken bile vurur.
Sen olabildiğince kabalaşıyorsun. Biz bir şey yazmışız. Ne münasebetmiş.
Ufdate idi galiba. Eşim ilkokul mezunu kendim yüksek lisans mezunuyum iyi ki onu tercih etmişim falan derdi...Şu Emire'nin yorumlarını okuyunca aklima geldi, eski arkadaşlar hatirlar.
Burada aylarca kadinin evdeki yeri, dini olarak yeri, erkege hizmet etmesi gerektigi vs vs konularinda atip tutan bir uye vardi. Ayni bu sekilde vaaz verirdi.
Sonunda erkek üye olduğu ortaya cikmisti.
Ayni koku geliyor burnuma.
Abi teyzemin oğluyla yani kuzenle evlenmek ne ya. Midem bulandı. Ensest bildiğin.Öncelikle merhabalar
Beş yıl önce teyzemin oğluyla kaçarak evlendim sonrasında bir cocugumuz oldu ama hayatımız kv.yüzünden hep caklantiliydi eşim surekli ailesinin yanında beni rencide edip ezdiren bir adamdı annesi anneme ve bamama küfür bile etmisligi var ama eşimin gözünde masum bir melek.kv.cocuk gibi küsüp Trip atan cahil bir insan kızlarıyla sürekli benim ve eltimin dedikidusunu yapıyor herneyse.yine bir gün kv.bana küstü bende oğluna bir sorunmu var annen tavırlı dedim ama kabul etmedi beni azarladı eşim.kv.ayni gün bize geldi eşimin yanında bana övgüler yağdırdı.esimin gözünde beni sorun yaratan biri olarak gösterdi .sonuç olarak eşimle kavga edip küstük.ertesi gün eşim yine eve yüzü asık bir şekilde geldi bana satasip fesat şeytan gibi ağır kelimeler kullanıp üzerime yürüdü bende ona ve annesine dayanamayıp küfür ettim .eşimde bana şiddet uyguladı sonrasında hırsını alamayıp boğazımı sikip seni oldurucem diye bağırdı sırf annesine küfür ettim diye tamam doğru bir şey yapmadım ama bu beni dövmesi gerekir anlamına da gelmiyor .neyse çocuk ağlayınca bıraktı .sonra anneni arayacaksin gelip seni alacaklar dedi .ben aramak istemedim zorla telefonu elime verdi bende mcburen aradım .ailemde gelip beni alıp getirdiler sonra suçlu annem ilan edildi gelip aldığı için kızının yuvasını yıktı denildi .şimdide benden bosanamk istediğini yazmış benim tek korkum çocuğum ona verilmememsi annesi yüksek doz anksiyete ilaçları kullanan bir insan ben kesinlikle ona bırakamam çocuğumu bana akıl verin ben nasıl davranmalıyım kafamın içi çorba gibi ama eşim surekli bana her kavgada git diyen bir insan bende artık dayanamadım .tek tartistigimiz konu ailesi başka bir sıkıntımız olmadı bugüne kadar annesi ve ablalalrinin doldurması dışında lütfen birşeyler yazin
Pırıl pırıl…Canım benim. Eşini bir kere başkası yüzünden döven erkek de vicdan yapıp o dövdüğü kadını bir daha sevip öpme, aynı yatakta yatma hakkını kendinde görmüyor. Eğer aklı yarımsa yine karısının koynuna girer. Değilse gurur yapar. Ayrılık ister. Çünkü onun için de çok zor durum.
Bunu örnek bir karı koca var. Onlardan anladım.
Allah o ilk dövmeyi vermesin. Gerisi hikaye. Yani eşin sen onu sinirlendirseydin de sana iki fiske vursaydı neyse. Sen benim hatam derdin özür dilerdin. Ama erkek başkası yüzünden karısını dövünce ne karısının yüzüne bakmaya yüzü oluyor. Ne de tekrar öpüp koklamaya hakkım var diyor
Bir çözüm daha var. Yine 50 yaşında biri bana söyledi. Kaynanası 20 yıl çektirmiş. Hatta 3.çocuğuna hamileyken salak akılsız beyinsiz kocası merdivende sürüklemiş.
Kadın akıllı kadındı. Eşinin akılsız olduğunu anlamış ki bana "Yuvamı dağıtmadım." Dedi.
Burada erkeğin akıllısı ya da avanağı söz konusu.
Sen ne diyorsun? Bir yazar mısın
Merhaba bu konu için burada akıl aramayın lütfen. Çok ciddi ve tehlikeli bir durum ile karşı karşıyasınız. Bir avukata danışın. Maddi durumunuz yeterli değilse de oturduğunuz il ilçe barosu ile iletişmie geçin onlar size yol gösterir. Ama lütfen bir avukat ile beraber harekete geçin.Öncelikle merhabalar
Beş yıl önce teyzemin oğluyla kaçarak evlendim sonrasında bir cocugumuz oldu ama hayatımız kv.yüzünden hep caklantiliydi eşim surekli ailesinin yanında beni rencide edip ezdiren bir adamdı annesi anneme ve bamama küfür bile etmisligi var ama eşimin gözünde masum bir melek.kv.cocuk gibi küsüp Trip atan cahil bir insan kızlarıyla sürekli benim ve eltimin dedikidusunu yapıyor herneyse.yine bir gün kv.bana küstü bende oğluna bir sorunmu var annen tavırlı dedim ama kabul etmedi beni azarladı eşim.kv.ayni gün bize geldi eşimin yanında bana övgüler yağdırdı.esimin gözünde beni sorun yaratan biri olarak gösterdi .sonuç olarak eşimle kavga edip küstük.ertesi gün eşim yine eve yüzü asık bir şekilde geldi bana satasip fesat şeytan gibi ağır kelimeler kullanıp üzerime yürüdü bende ona ve annesine dayanamayıp küfür ettim .eşimde bana şiddet uyguladı sonrasında hırsını alamayıp boğazımı sikip seni oldurucem diye bağırdı sırf annesine küfür ettim diye tamam doğru bir şey yapmadım ama bu beni dövmesi gerekir anlamına da gelmiyor .neyse çocuk ağlayınca bıraktı .sonra anneni arayacaksin gelip seni alacaklar dedi .ben aramak istemedim zorla telefonu elime verdi bende mcburen aradım .ailemde gelip beni alıp getirdiler sonra suçlu annem ilan edildi gelip aldığı için kızının yuvasını yıktı denildi .şimdide benden bosanamk istediğini yazmış benim tek korkum çocuğum ona verilmememsi annesi yüksek doz anksiyete ilaçları kullanan bir insan ben kesinlikle ona bırakamam çocuğumu bana akıl verin ben nasıl davranmalıyım kafamın içi çorba gibi ama eşim surekli bana her kavgada git diyen bir insan bende artık dayanamadım .tek tartistigimiz konu ailesi başka bir sıkıntımız olmadı bugüne kadar annesi ve ablalalrinin doldurması dışında lütfen birşeyler yazin
Hah evet uftade. Bir de kaleli1980 vardi.Ufdate idi galiba. Eşim ilkokul mezunu kendim yüksek lisans mezunuyum iyi ki onu tercih etmişim falan derdi...
O iki hesap birleştirilmişti aynı kişiydi yanlış hatırlamıyorsam. Ve evet hatırlıyorum bu dediklerini. Yemek yapmazsa dışardan söyleyebilirim ama cinsellik hizmetini almam gerek onu dışardan alamam falan derdi.Hah evet uftade. Bir de kaleli1980 vardi.
Erkege hizmet temali, evlilik ici tecavuz diye bir sey yoktur diyen sevgili erkek uye.
Cok fena ayni enerjiyi aldim bu emire'den, cok.
Evet aynı adamdi. Isi gucu yok cidden burada boyle vaazlar falan. Cok acayip kafalar.O iki hesap birleştirilmişti aynı kişiydi yanlış hatırlamıyorsam. Ve evet hatırlıyorum bu dediklerini. Yemek yapmazsa dışardan söyleyebilirim ama cinsellik hizmetini almam gerek onu dışardan alamam falan derdi.![]()
Abla bu kafayı değiştir .
Bence sen dayak tiryakisi olmuşun. Ben masaya kapıya bile vurmaya ve siddete karşıyım. Doğru değil böyle siddet yansıtmak ama sana da üzelemeyeceğim. Sen kendine bu kadar değer veriyorsan bunu layık görüyorsan diyecek söz yok. Yakışır sana öyle aşagılayıcı bir muamele.Bu kafayı değiştirenler modern kafaya geçenler kocası bağırınca hemen boşanıyor. 100 çiftten 52 siz boşandı geçen sene. Sizin neneleriniz de dayak yedi de size söylemediler. Dimi
Kimisi normalleştiriyo bunu, kendi yiyo herkes yesin istiyorBence sen dayak tiryakisi olmuşun. Ben masaya kapıya bile vurmaya ve siddete karşıyım. Doğru değil böyle siddet yansıtmak ama sana da üzelemeyeceğim. Sen kendine bu kadar değer veriyorsan bunu layık görüyorsan diyecek söz yok. Yakışır sana öyle aşagılayıcı bir muamele.
Evet aynı adamdi. Isi gucu yok cidden burada boyle vaazlar falan. Cok acayip kafalar.
sonradan gördüm erkekmiş bu üye. yarım akıllı. burda yazınca kadınları dayak yemeye ikna edeceğini zannediyor. cesareti varsa çıksın ortamlarda konuşsun.Kimisi normalleştiriyo bunu, kendi yiyo herkes yesin istiyor
Aynı kişi mi bilmiyoruz kisonradan gördüm erkekmiş bu üye. yarım akıllı. burda yazınca kadınları dayak yemeye ikna edeceğini zannediyor. cesareti varsa çıksın ortamlarda konuşsun.
Çok gençsin,meslek edinip ayakların üzerinde durmaya bak..çocuğu zaten sana verirler,onda şüphe yok..dua et ki çocuğun sakat doğmamış..18 yasindayadim evlendiğimde cahil cesareti bir şeydi sonrasinda çok pişman oldum ailemin yüzünü yere getirdiğim için katlanmam lazım dedim sonra kızım oldu onun için sabrettim ama son damla taştı artik