Tehdit edeceksin gozunu korkutacaksin yapcak bir sey yok. Sana ne iceyim diye sordugunda desene koca adamsin bana ne soruyosun diye. Ilginc yani ben olsam anneme sorayimdedigine dalga gecerim. Tuvalete giderken sordun mu annene bak kizar sonra de. Oyle siddeti falan yoksa damarina bas, ezik oldugunu hissettir, sen boyle yaparsan ailenle aram acilir anlatma herseyi de. Ne bilim ilginc yani ben olsam benimle sorunlarini anasina anlatan adami oyle bi sarsarim ki bi daha kimseye dert anlatamaz :)
Böyle bir adamla çok zor insan eşini şikayet eder mi hiç mi kişiliği oturmamış ne içeceğini bile annesine soruyor böyle insanların anneleri böyle sorunlu evlat yetiştirir hayır niye evlendirilmiş annesiyle kalsaymış seninle niye evlenmişAnladım. Peki. Bunu da aklımda bulunduracağım. Bende mutlu olmak ve "Aile" olmak istiyorum. Çok mu şey istiyorum.
çocuk doğmadan çıkmaya bak. o güvendiğin kp torununun sevgisiyle ayrı evden vazgeçebilir. bebek bakımı zor diye bahane edecek kv ve kocan. eminim.Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ve bu aynı evdeyken pek mümkün gibi değil.
İnsanlar Almanyaya yani bilimin endüstrinin aydinlanmanin merkezine gidip anadolu'nun köylerinden bile daha vahim nasıl yasayamayi basarabiliyor hayret ediyorum. 20yildir yaşayıp hiç dil bilmeyen var....Ne olursa olsun dil öğren bir de. Dil öğrenirsen bu insanlara mecburluğun devam etmezse seni ezemezler.
Böyle bir adamla çok zor insan eşini şikayet eder mi hiç mi kişiliği oturmamış ne içeceğini bile annesine soruyor böyle insanların anneleri böyle sorunlu evlat yetiştirir hayır niye evlendirilmiş annesiyle kalsaymış seninle niye evlenmiş
canım inşallah seninde kendine ait mutlu bir yuvan olur inşallah.....
çocuk doğmadan çıkmaya bak. o güvendiğin kp torununun sevgisiyle ayrı evden vazgeçebilir. bebek bakımı zor diye bahane edecek kv ve kocan. eminim.
bence son şansın.
İnsanlar Almanyaya yani bilimin endüstrinin aydinlanmanin merkezine gidip anadolu'nun köylerinden bile daha vahim nasıl yasayamayi basarabiliyor hayret ediyorum. 20yildir yaşayıp hiç dil bilmeyen var....
18 yaşındayken git 30 yaşındaki adamla evlen. ayrı eve de çıkma ailesinin yanına geç. üstüne bi de hamile kal. sonra kızlar bana dua edin nolur. canım sen duanın nasıl bi gücü var zannediypsun bilmiyorum ama tüm dünya dua etse senin durumu yine kurtaramayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?