Siz çalışırken cocuk yetiştirme sorunlulugundan feragat etmiyorsunuz ki. O yine sizin çocuğunuz. Siz kayinvalidenizin bakmasını istemiyorsanız orası başka ama çalışan anneler de gayet güzel çocuk yetiştiriyorlar.Bir erkek yetiştirmek daha önemli buluyorum
Canım çocuğunu kendin büyütmek istiyorsan elbette ki kendin büyüt çalışmak istiyorsan çalışırsın ama işKocamla 4 senelik evliyiz 1 buçuk yaşında oğlum var kaynanam gil memlekette yaşıyor doğuma felan çocuğu görmeye hiç gelmediler bu sene tek geldiler oda ben çok söyleniyordum ondan çünkü insanlar soruyordu kayınvaliden gil gelmedimi diye neyse geldiler burdan ev almayı düşüyorlar evide büyük oğlunun üzerine yapacaklarmış buraya yerleşmeyi düşünüyorlar belliki benim eşim her yıl yıllık izninin tamamını köye ailesinin yanına giderek kullanır orda onlara yardım eder çok düşkün onlara olsunda anası babası tabi ama bana dönüp annemler buraya taşındığında sende gidip çalışırsın annemde çağana bakar demesi ne kadar doğru ben bunu kabul edemem şunu biliyorum onlar buraya geldiğinde bizim huzurumuz olmayacak sürekli orda olmak isteyecek eşim bende bunu istemem ne yapacağımıza bilmiyorum
Siz yöresel olarak çocuğu karanlık odaya kapatıp askere gidene kadar saat başı çiğ et felan mi veriyorsunuz da "erkek" yetiştirirken çalisamayacaginizi düşünüyorsunuz?Bir erkek yetiştirmek daha önemli buluyorum
Üç hafta var daha, aramızda kalsın ama ç
Oğlum onunla ilgilenmek onu sağlıklı bir birey olarak yetiştirmek bütün ilgimi sadece ona vermek zamanımı sadece ona harcamak daha mantıklı geliyor bir kadına nasıl davranması gerektiğini en önemlisi beyfendi yetiştirmek günümüzdeki kadın cinayetlerinden haberiniz vardır dimi hepsi erkek aslan kaplan diye yetiştirildiği içinErkek yetiştirmek derken?
Demek istediğinizi anladım ama başta erkek yetiştirmek derken cümleyi o kadar antipatik kurdunuz ki farklı bir anlam çıkarmıştım. Bu konuda yanılıp, günahınızı aldıysam kusura bakmayın.Oğlum onunla ilgilenmek onu sağlıklı bir birey olarak yetiştirmek bütün ilgimi sadece ona vermek zamanımı sadece ona harcamak daha mantıklı geliyor bir kadına nasıl davranması gerektiğini en önemlisi beyfendi yetiştirmek günümüzdeki kadın cinayetlerinden haberiniz vardır dimi hepsi erkek aslan kaplan diye yetiştirildiği için
Valla duskun mu bilmem ama size büyük zarar geliyor kapıda boşanmayacaksin katlanacaksin çünkü ortada elle tutulur sebep henüz yok.Kocamla 4 senelik evliyiz 1 buçuk yaşında oğlum var kaynanam gil memlekette yaşıyor doğuma felan çocuğu görmeye hiç gelmediler bu sene tek geldiler oda ben çok söyleniyordum ondan çünkü insanlar soruyordu kayınvaliden gil gelmedimi diye neyse geldiler burdan ev almayı düşüyorlar evide büyük oğlunun üzerine yapacaklarmış buraya yerleşmeyi düşünüyorlar belliki benim eşim her yıl yıllık izninin tamamını köye ailesinin yanına giderek kullanır orda onlara yardım eder çok düşkün onlara olsunda anası babası tabi ama bana dönüp annemler buraya taşındığında sende gidip çalışırsın annemde çağana bakar demesi ne kadar doğru ben bunu kabul edemem şunu biliyorum onlar buraya geldiğinde bizim huzurumuz olmayacak sürekli orda olmak isteyecek eşim bende bunu istemem ne yapacağımıza bilmiyorum
Aşkım bunları çalışan kadınlar zaten yapıyor bunun için çalışmamaya gerek yok ki . Senin sıkıntın acaba sürekli inatlaşma olabilir mi ?Oğlum onunla ilgilenmek onu sağlıklı bir birey olarak yetiştirmek bütün ilgimi sadece ona vermek zamanımı sadece ona harcamak daha mantıklı geliyor bir kadına nasıl davranması gerektiğini en önemlisi beyfendi yetiştirmek günümüzdeki kadın cinayetlerinden haberiniz vardır dimi hepsi erkek aslan kaplan diye yetiştirildiği için
Kocamla 4 senelik evliyiz 1 buçuk yaşında oğlum var kaynanam gil memlekette yaşıyor doğuma felan çocuğu görmeye hiç gelmediler bu sene tek geldiler oda ben çok söyleniyordum ondan çünkü insanlar soruyordu kayınvaliden gil gelmedimi diye neyse geldiler burdan ev almayı düşüyorlar evide büyük oğlunun üzerine yapacaklarmış buraya yerleşmeyi düşünüyorlar belliki benim eşim her yıl yıllık izninin tamamını köye ailesinin yanına giderek kullanır orda onlara yardım eder çok düşkün onlara olsunda anası babası tabi ama bana dönüp annemler buraya taşındığında sende gidip çalışırsın annemde çağana bakar demesi ne kadar doğru ben bunu kabul edemem şunu biliyorum onlar buraya geldiğinde bizim huzurumuz olmayacak sürekli orda olmak isteyecek eşim bende bunu istemem ne yapacağımıza bilmiyorum
Gerçekten çalışmak isterim ama daha çok küçük 1 yaşında kimseye bırakamamDemek istediğinizi anladım ama başta erkek yetiştirmek derken cümleyi o kadar antipatik kurdunuz ki farklı bir anlam çıkarmıştım. Bu konuda yanılıp, günahınızı aldıysam kusura bakmayın.
Çocuğunuzu evde kendiniz yetiştirmekte bir tercihtir ama çalışarak oğlunuza örnek olurken aynı zamanda ekonomik özgürlüğünüzü de kazanmış olursunuz.
Tercihiniz bu yöndeyse kreş yaşına kadar çocuğunuzla kalıp sonra da işe dönebilirsiniz pek tabiiGerçekten çalışmak isterim ama daha çok küçük 1 yaşında kimseye bırakamam
Kadın çocuğunu kendisi yetiştirmek isteyebilir ancak bundan eşinin de haberi olması gerekmez miydi ?yorumlar da bir garip gerçekten. kadın kayınvalidesinin çocuk yetiştirme şekline güvenmeyebilir ya da sırf kendi istediği için ‘kendi’ çocuğuna ‘kendisi’ bakabilir. Ne kadar normal şeyler garipsenir olmuş. benim de iki çocuğum var, ben de kendi çocuklarımı kendim büyütmek istediğim için onlar belli bir yaşa gelene kadar çalışmıyorum. Ki kayınvalideme de çok güvenirim benim dediklerimin dışına çıkmaz bu konularda. He bir başkası da çok daha farklı sebeplerle çalışmayı tercih eder, o şekilde mutlu olacaksa kadın çalışır, ama kendi istediği için. Çocuğuna o şekilde daha faydalı olmak istediği için. Burda kadın istemediği halde kocası böyle bir plan yapıyor. Sapla saman karışmasın.
kadın zaten kendisi bakıyormuş çocuğa. çocuk 1 buçuk yaşına gelmiş. Adam annesinin yanlarına taşınma ihtimali üzerine planı değiştiriyor. Kaldı ki bir kadın anne olduktan sonra da fikrini değiştirebilir. Öncesinde başkasının bakmasını isteyebilir ama çocuğu olduktan sonra ondan ayrılamaz, kendi bakmak isteyebilir vs. Bu konuda erkeklerin baskı yapmasını doğru bulmuyorum. Maddi açıdan üç beş yıl belki çok rahat olmazlar ama huzurlu olur kadın. Zaten o maddi zorluğu bir tek adam çekmeyecek, ailecek göğüs gerecekler. Ama tabi adam illa çocuğu bırakıp çalışacaksın kafasında bir adamsa ona göre öncesinde planlamak lazım dediğiniz gibi.Kadın çocuğunu kendisi yetiştirmek isteyebilir ancak bundan eşinin de haberi olması gerekmez miydi ?
Birkaç yıl boyunca tek bir kişinin geliri ile geçinilmesi planlanıyorsa, çocuk sahibi olmadan önce birkaç yıl birikim yapmayı tercih ederdi belki adam.
evi neden kendi üstlerine yapmıyorlar da, büyük oglunun ustune ?Kocamla 4 senelik evliyiz 1 buçuk yaşında oğlum var kaynanam gil memlekette yaşıyor doğuma felan çocuğu görmeye hiç gelmediler bu sene tek geldiler oda ben çok söyleniyordum ondan çünkü insanlar soruyordu kayınvaliden gil gelmedimi diye neyse geldiler burdan ev almayı düşüyorlar evide büyük oğlunun üzerine yapacaklarmış buraya yerleşmeyi düşünüyorlar belliki benim eşim her yıl yıllık izninin tamamını köye ailesinin yanına giderek kullanır orda onlara yardım eder çok düşkün onlara olsunda anası babası tabi ama bana dönüp annemler buraya taşındığında sende gidip çalışırsın annemde çağana bakar demesi ne kadar doğru ben bunu kabul edemem şunu biliyorum onlar buraya geldiğinde bizim huzurumuz olmayacak sürekli orda olmak isteyecek eşim bende bunu istemem ne yapacağımıza bilmiyorum
sızın calısmanızı mı ıstıyor maddı acıdan ? ya da sızı zorluyor mu bu konuda anlamaıdm yanı annemler gelır ve ıse baslarsın demesı hıc dogru gelmedi...Kocamla 4 senelik evliyiz 1 buçuk yaşında oğlum var kaynanam gil memlekette yaşıyor doğuma felan çocuğu görmeye hiç gelmediler bu sene tek geldiler oda ben çok söyleniyordum ondan çünkü insanlar soruyordu kayınvaliden gil gelmedimi diye neyse geldiler burdan ev almayı düşüyorlar evide büyük oğlunun üzerine yapacaklarmış buraya yerleşmeyi düşünüyorlar belliki benim eşim her yıl yıllık izninin tamamını köye ailesinin yanına giderek kullanır orda onlara yardım eder çok düşkün onlara olsunda anası babası tabi ama bana dönüp annemler buraya taşındığında sende gidip çalışırsın annemde çağana bakar demesi ne kadar doğru ben bunu kabul edemem şunu biliyorum onlar buraya geldiğinde bizim huzurumuz olmayacak sürekli orda olmak isteyecek eşim bende bunu istemem ne yapacağımıza bilmiyorum