Kocam ailesine çok düşkün

mugeakkus

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2024
11
13
30
Kocamla 4 senelik evliyiz 1 buçuk yaşında oğlum var kaynanam gil memlekette yaşıyor doğuma felan çocuğu görmeye hiç gelmediler bu sene tek geldiler oda ben çok söyleniyordum ondan çünkü insanlar soruyordu kayınvaliden gil gelmedimi diye neyse geldiler burdan ev almayı düşüyorlar evide büyük oğlunun üzerine yapacaklarmış buraya yerleşmeyi düşünüyorlar belliki benim eşim her yıl yıllık izninin tamamını köye ailesinin yanına giderek kullanır orda onlara yardım eder çok düşkün onlara olsunda anası babası tabi ama bana dönüp annemler buraya taşındığında sende gidip çalışırsın annemde çağana bakar demesi ne kadar doğru ben bunu kabul edemem şunu biliyorum onlar buraya geldiğinde bizim huzurumuz olmayacak sürekli orda olmak isteyecek eşim bende bunu istemem ne yapacağımıza bilmiyorum

Daha çok kaynanagilinizin kaynınızın üzerine ev yapmasına takmış gibi görünüyorsunuz. Eşinizde öyle çok düşkünlük ibaresi yok, çalışmak niye bu kadar korkutuyor sizi?
Çünkü ben çalıştığım dönemde hamileydim annemgilin oraya taşınalım annem çocuğa bakar ben çalışırım demiştim kabul etmemişti oğlum doğduktan sonrada kucağıma aldığımda kimseye emanet edemem onu kendim büyütmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…