Çünkü ben çalıştığım dönemde hamileydim annemgilin oraya taşınalım annem çocuğa bakar ben çalışırım demiştim kabul etmemişti oğlum doğduktan sonrada kucağıma aldığımda kimseye emanet edemem onu kendim büyütmeliyimDaha çok kaynanagilinizin kaynınızın üzerine ev yapmasına takmış gibi görünüyorsunuz. Eşinizde öyle çok düşkünlük ibaresi yok, çalışmak niye bu kadar korkutuyor sizi?
Annenizgile emanet edebiliyorsunuz amaÇünkü ben çalıştığım dönemde hamileydim annemgilin oraya taşınalım annem çocuğa bakar ben çalışırım demiştim kabul etmemişti oğlum doğduktan sonrada kucağıma aldığımda kimseye emanet edemem onu kendim büyütmeliyim
Dedim ya hamileyken bu düşüncem vardı oğlumu kucağına aldığımda fikrim değiştiAnnenizgile emanet edebiliyorsunuz ama
Elinizden çok siz ailenize düşkün gibi görünüyorsunuz ama neyse beni ilgilendirmezDedim ya hamileyken bu düşüncem vardı oğlumu kucağına aldığımda fikrim değişti
Kayninotoşum geldi canım, fazla girmiyorum
Aman amannnnnn kelimeyi gördüm tüyler diken dikenKayninotoşum geldi canım, fazla girmiyorum
Ahhhh bir de beni görsen, emekli albay kıvamında bir kaynanaAman amannnnnn kelimeyi gördüm tüyler diken diken
Gitmeyecek mi? Ortalıkta olmadığından beri yani uzun suredir sizde mi yaAhhhh bir de beni görsen, emekli albay kıvamında bir kaynana
Üç hafta var daha, aramızda kalsın ama çizik atıyorum duvaraGitmeyecek mi? Ortalıkta olmadığından beri yani uzun suredir sizde mi ya
Gelmiş ama pir gelmişÜç hafta var daha, aramızda kalsın ama çizik atıyorum duvara