Herkese iyi geceler . Hayatımda ikkkez buraya yazıyorum artık doldum taştım . Ben 26 yaşında 1 çocuk annesi çocuktan sonra mesleğine ara vermiş bi kadınım . Eşimle severek evlendik . Ve hemen çocuk sahini olmak istedik . Herşey güzeldi bir çocuğumuz oldu . Eşim ailesine aşırı düşkün hatta okadar düşkün ki yengesi için bile benimle kavga eder . Her pazar ailesinde kahvaltı yapmak istiyor annesiyle . Ben aslında onları seviyorum ama okadar takıntılı ki ben sevmiyormuşum gibi hissediyor ve bana her kavga da seni zaten kimse sevmiyor diuor . Bayramın birinci günü kızımın doğum günüydü 5 yıllık evliyim her bayram hep ailesine gittik . Dedim ki bu bayram 2. Gün simyagerler edelim büyükleri kızımıza vakit ayıralım pasta keselim dedim . Söylediğim sadece bu arkasından konuşurlarmış. Neyse tamam dedim gittik dedim ki bayramlaştık kurbanımızı kestik kalkalım çocuğu gezdirelim mutlu edelim onu yarın da bizi kilere gideriz dedim . Kayınvalide ve görümcelerimin yanında kavga çıktı . Üzerime yürüdü boğazıma asıldı . Kayınvalidem ve küçük görümcem ağladı şok oldular . Ben de senden boşanıyorum dedim . Çocuğu aldım kolumu tuttu çocuğumu alamazsın dedi . Kayınvalidem odaya götürdü onu sordu bana ne oldu diye . Baştam sona anlattım . Herkesin bi hayatı var benim beklentilerim var . Ahmet’in benden sürekli şikayet etmesi asla yetişmemesi herkes için benimle kavga etmesi her kavga da kimse seni sevmiyor demesi beni artık çok sinirlendiriyor sizin benimle derdiniz ne dedim . Biz seni çok seviyoruz o bunu nerden çıkarmış dedi . Bende bilmiyorum ne bekliyorsanız beklediğiniz herşey için Ahmet benimle kavga ediyor . Karakteri oturmamış bir oğlunuz var dedim . İçerden geldi . Akşama kadar ne yapıyor ben bilmiyorum şöyle böyle saçmaladı . Bunu haklı çıkmak için demiyorum . Ama okadar iyi bir anne öyle iyi bir ev hanımıyım ki elimden her iş gelir çocuğuma çok güzel bakarım herkes arkamdan söyler yüzüme de söyler . Zaten kayınvalidem de sus artık karın küçük yaşında evlendi daha ne yapacaktı kim sevmiyor ne anlatıyorsun sen dedi eşime . Eşim daha çok sinirlendi . hakaret etmeye başladı . Daha önce yine bu aile mevzuları yüzünden kavga ettik ve her kavga da sınırları zorladı . Bir kavgamızda bana 3 kez boşol dedi ve nikah tazelemek durumunda kaldık . Bi sonraki kavgamızda ise telefonunda Eskort numaraları gördüm çok eski dedi ama Google arama motorunda da Hakkari Eskort yazıyordu . Hepsini anlatım . Kayınvalideme sen kocanla kavga edince senin kocanın telefonunda Eskort numaraları görüyormusun dedim . Benim kocam yaptı bunu dedim . Yada senin kocan seni boşuyor mu benim ki boşuyor dedim . Kayınvalidem melek değil arkadaşlar . Ama huzursuz olmamızı isteyecek kadar kötü değil . Benim eşim onlarla arada bir sürtüşmeler olabileceğini kabul etmiyor kimseye laf söyletmiyor . Ben kocama yaklaşık 1 yıldır hiç bişey hissetmiyorum . Nefret bile etmiyorum . Dokunması beni rahatsız ediyor hep bahanem var . Eşimin hassas noktaları var. Çok iyi bir baba ama iyi bir eş değil. Artıları var sinirle yaptım diyor seni çok seviyorum ben diuor pişmanım diyor her kavgadan sonra . Ben haksızım da sen haklımızın tamamen diyor . Neyse sonuç olarak ve artık onu sevmiyorum . Başka erkeklere yakışıklı gözüyle bakabiliyorum Allah affetsin . Aileme bahsettim annem başımızın üstünde yerin var diyor . Ama babam çok tutucu asla rahat edemem ve ayrı ev açmama izin vermez . Babamın evinde çocukla rahat edemem . İki ucu değnek derler ya o hesap
eşimin durumu çok iyi . Ama boşanırsak asla bana destek olmaz . İşim var ama çocuktan sonra çalışmıyorum . Doğum hediyesi bir ev aldı bana 1 artı 1 henüz kiraya vermedim tapusu bana ait . Birde arsam var . Hepsi kızımın hiç biri nemim değil . 1 yıldır altın biriktiriyorum 66 gram altın var . Boşanmak istiyorum aetık sevmiyorum . Ama babam asla başka ev açmaz . Bizimle yaşa der . Ne yapacağım yardım edermisiniz