BAŞAK canımBurcu ne Oğlak mı
Acaba sıkboğaz ediyo musun ondan olabilir mi yoksa yapısı mı böyleBAŞAK canım
ama dogru söylüyorsun canım nedir biz kadınların çektikleri bütün Yük bizim üstümüz de valla ben de onu umursamıcam bırakıcam bekar gibi takılsın valla olmuyorsa da zorlamıcamNefret ediyorum bu ilgiyi canlı tutma çabasından
Hep biz bir şeyler yapmak zorundaymışız gibi
İlgilen olmaz, ilgilenme olmaz
Aman peşini bırakmayalım başka yerlere kaymasın
Bu ne ya, çocuk bakacak olsam doğurup ona bakarım
Valla sinirime dokunuyo bu kocamın ilgisini nasıl çekerim derdi
Paşalar istediklerini yapsın, biz peşlerini kovalayalım, yok canım daralıyorum yeminle ya
İçimi döktüm konu sahibesi, kusura bakma =)))
Ama ilgilenmiyorsa sende onunla ilgilenme, bir yerde fark edecek elbet yani umarım =))
izin verme al teli elinden benle konusamdıgın sürece yasak de 5 yasındaki cocua nasıl diisplin veriliyosa sende yap aglamayana meme yok demisler dısarı cıkartma cıkıyosanda dün kahvedeydin bugun beni gezdirceksin yoksa bi daha kahveye gitmek istediginde cok fena kapısırız diceksinKocaları ilgili alakalı olan arkadaşları gördükçe imrenmiyorum degil ben de istiyorum bana ilgili alakalı olsun çok ilgisiz kızlar ne yapmam lazım tek başıma yaşıyorum resmen akşamları hiç sohbet etmez nette oyun oynar boş vakit bulsun kahveye gider Kocası böyle olan var mı,,,istiyorum ki kocamla birlikte sohbet edelim birşeyler yapalım istiyorum ne yapmam gerek
Yok canım öyle sık Boğaz etmiyorum ama arada dırdırım oldu yanlış Yaptığımı anladım dırdırla da...şimdi kendi haline bıraktım artık zamana olmuyorsa zorlamıcam evliliğimi...Acaba sıkboğaz ediyo musun ondan olabilir mi yoksa yapısı mı böyle
Böyle yaptım iş ciddiye biniyor geçenlerde sinirden kendimi tutamamış kötü söz söylemiştim canı. bu sefer ciddiye bindi ailesi girmeseydi boşanıcaktık kesindi...annesi vazgeçirdiizin verme al teli elinden benle konusamdıgın sürece yasak de 5 yasındaki cocua nasıl diisplin veriliyosa sende yap aglamayana meme yok demisler dısarı cıkartma cıkıyosanda dün kahvedeydin bugun beni gezdirceksin yoksa bi daha kahveye gitmek istediginde cok fena kapısırız diceksin
oooo sen seninkini cok sımartmıssın canım nerdeymis o bosanma ne dedin allah askıan insna kızgınken ne dedigini bilmeyebilir öyle her kavgada anne aransaydı kimse evli kalamazdı bence biraz pasif kalmıssın senden yüz bulmusBöyle yaptım iş ciddiye biniyor geçenlerde sinirden kendimi tutamamış kötü sözler söyledim bu sefer ciddiye bindi ailesi girmeseydi boşanıcaktık kesindi...
Yaşadıklarınıza bakınKocaları ilgili alakalı olan arkadaşları gördükçe imrenmiyorum degil ben de istiyorum bana ilgili alakalı olsun çok ilgisiz kızlar ne yapmam lazım tek başıma yaşıyorum resmen akşamları hiç sohbet etmez nette oyun oynar boş vakit bulsun kahveye gider Kocası böyle olan var mı,,,istiyorum ki kocamla birlikte sohbet edelim birşeyler yapalım istiyorum ne yapmam gerek
Kocaları ilgili alakalı olan arkadaşları gördükçe imrenmiyorum degil ben de istiyorum bana ilgili alakalı olsun çok ilgisiz kızlar ne yapmam lazım tek başıma yaşıyorum resmen akşamları hiç sohbet etmez nette oyun oynar boş vakit bulsun kahveye gider Kocası böyle olan var mı,,,istiyorum ki kocamla birlikte sohbet edelim birşeyler yapalım istiyorum ne yapmam gerek
Kocaları ilgili alakalı olan arkadaşları gördükçe imrenmiyorum degil ben de istiyorum bana ilgili alakalı olsun çok ilgisiz kızlar ne yapmam lazım tek başıma yaşıyorum resmen akşamları hiç sohbet etmez nette oyun oynar boş vakit bulsun kahveye gider Kocası böyle olan var mı,,,istiyorum ki kocamla birlikte sohbet edelim birşeyler yapalım istiyorum ne yapmam gerek
ne kadar üstüne düşmeyip umursamıyosun o zaman daha çok ilgi göstermeye başlıyorlar genelde bir de böyle dene kendi kendine mutluymuş gibi yap ve ol tabi ki :) kendi kendine yet yokmuş gibi davran bir süreYok canım öyle sık Boğaz etmiyorum ama arada dırdırım oldu yanlış Yaptığımı anladım dırdırla da...şimdi kendi haline bıraktım artık zamana olmuyorsa zorlamıcam evliliğimi...
haklısın galibaÇisem kocanın değerini bil canım bak beni hi
pitipiti benimki zaten ailesinden kopuk yasiyor ailesiyle hic ilgisi alakasi yok akraba iliskisi falan sifir.. belki annesine ailesine duskun birey olsaydi bana da duskun olurdu diye dusunuyorum :)
bende ilgiliyim aslında ama eşimin dozajı daha yüksek sanırım.Bilmiyorum canım bizden mi kaynaklanıyor ben mesala çok ilgiliyim ona karşı sürekli sevdiğimi belli ederim ona da hissettiririm acaba tersini mi yapsam ama yapım Gereği olamıyorum biraz geri çekilsem ayrı kalsam hiç arayıp sormasam falan ama değişeceğini de sanmıyorum
ahahahAdam tv ye çıkıp ciseeeeem geri dööön diye haykırabilir.
O potansiyel var. İşten çıkış saatin yaklaştımı?
Bence o konuyu okuyup dertlendi arkadaş zaten.
Offf çisem offf hepimizi dert sahibi yaptın burda haberin var mı?
Benimki eve gelsin yapacağımı biliyorum