Kocaları ilgili hanımlar yardım edin lütfen

Sevdigi arkadslarinizi davet etsen haftada bir misafir haftasinu organizasyon yapsan çaktırmadan. Arkadasini örgütlesen vs. Ay bilemedim.
Cocuktan sonra ayni durum bizdede oldu agla zirla yok sallamiyo adam.
Sonrada ben onu sallamadim.. simdimi ?
Yakinda bende ILGIDEN SIKILDIM die topik acarsam sasirma !!.
Allah yardimcin olsun. .

A
ama dogru söylüyorsun canım nedir biz kadınların çektikleri bütün Yük bizim üstümüz de valla ben de onu umursamıcam bırakıcam bekar gibi takılsın valla olmuyorsa da zorlamıcam

izin verme al teli elinden benle konusamdıgın sürece yasak de 5 yasındaki cocua nasıl diisplin veriliyosa sende yap aglamayana meme yok demisler dısarı cıkartma cıkıyosanda dün kahvedeydin bugun beni gezdirceksin yoksa bi daha kahveye gitmek istediginde cok fena kapısırız diceksin

Acaba sıkboğaz ediyo musun ondan olabilir mi yoksa yapısı mı böyle
Yok canım öyle sık Boğaz etmiyorum ama arada dırdırım oldu yanlış Yaptığımı anladım dırdırla da...şimdi kendi haline bıraktım artık zamana olmuyorsa zorlamıcam evliliğimi...

Böyle yaptım iş ciddiye biniyor geçenlerde sinirden kendimi tutamamış kötü söz söylemiştim canı. bu sefer ciddiye bindi ailesi girmeseydi boşanıcaktık kesindi...annesi vazgeçirdi

Böyle yaptım iş ciddiye biniyor geçenlerde sinirden kendimi tutamamış kötü sözler söyledim bu sefer ciddiye bindi ailesi girmeseydi boşanıcaktık kesindi...
oooo sen seninkini cok sımartmıssın canım nerdeymis o bosanma ne dedin allah askıan insna kızgınken ne dedigini bilmeyebilir öyle her kavgada anne aransaydı kimse evli kalamazdı bence biraz pasif kalmıssın senden yüz bulmus

cnm hiçbirşey yapmana gerek yok sen ortam oluşturuyosan o yanaşmıyorsa hiçbirşeye yapacak bişey yok.adamla alakalı bu.. içten gelir böyle şeyler

Esinizin sevdigi seyleri birlikte yapsamiz.
Esim seviyor diye sevmedigim tarzda film izlerim o bundan zevk alir.ayni sekilde oda.hali saha maci var arada izlemeye giderim.bu hafta yine gidecegim.
Belki bi cozum olabilir...gerekirse sevdigi seyler hakkinda bilgi edinin.o konu hakkinda siz sohpeti acin

Yaşadıklarınıza bakın
Eşimde hem evlenmeden önce hem evlendikten sonra oynuyor
Birgün dedim ki bekarken zaman geçirmek için oynuyordun peki şimdi dedim
Şimdi ise yaşadığım sıkıntılardan geçici süre de olsa uzaklaştırıyor beni diyor
Sonra düşündüm hak vermiyor değilim kızdım da
Senin çektiğin sıkıntıları bende çekiyorum dedim
Şöyle düşün sen yangını dışarıdan seyredip ne yapacağını düşünüyorsun
Ben o alevin içindeyim nasıl çıkacağımı düşünüyorum
Bunun gibi bir şey çocukluğuna inmek lazım

canim ilgisini cekicek seyler bulabilirsin.surekli bana ilgisizsin gibi cumleler kurmamalisin daha cok sikici olur.
esim.saolsun cok ilgilidir bana karsi deger verir.birlikte yapmaktan hoslandiginiz seyleri yapmaya calis.mesela romantik eglenceli bi film al hadi buaksam bunu izleyelim de.onu sasirticak seylerde ise yarayabilir.surprizler.ne bileyim adamcagiza "evet 6 yil lik evli olabiriz ama bende daha bilmedigin surprizler var" dedirtebilir,kendinde bir giz olusturabilirsin.guzel kiyafetler giyip suslen puslen:)hi birde mesela kitap okumayi seven biriyse al eline bi kitap okumaya basla dikkatini ceken yerleri onla paylas vs vs. akla daha cok sey gelebilir

ilgi alanina girmeye calismalisin

Yok canım öyle sık Boğaz etmiyorum ama arada dırdırım oldu yanlış Yaptığımı anladım dırdırla da...şimdi kendi haline bıraktım artık zamana olmuyorsa zorlamıcam evliliğimi...
ne kadar üstüne düşmeyip umursamıyosun o zaman daha çok ilgi göstermeye başlıyorlar genelde bir de böyle dene kendi kendine mutluymuş gibi yap ve ol tabi ki :) kendi kendine yet yokmuş gibi davran bir süre

Birlikte sosyal aktivitelere katısanız. .
Dolaşıp,eğlenin. .
akraba ziyaret ederek. .
piknik, sinema gibi. .
monotonluktan çıkmak. .

Biz kadınlar nankörüz nankör...
Sen ilgisizlikten yakinirsin kocanin sevmedigini dusunur dunyayi kendine zindan edersin,.. Bi baska şımarık nooldum deliside kocasinin ilgisini çekemez bosanmak ister,. Gece gece cok sinirlendim.

haklısın galiba

bende ilgiliyim aslında ama eşimin dozajı daha yüksek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…