6 yıllık evlenmeden önce böyle değildi insan aynı evi paylaşınca gösteriyor gerçek yüzünü zaten böyle olduğunu bilsem evlenmezdimKaç yılllık evlisiniz?
Evlenmeden önce nasıldı
Evet haklısın canım kırılsan üzülsem de dönüp bakmaz yani o dereceO içinden gelicek canım. Kırıldıgını uzuldugunu anladımı içi parçalanıcak. Kişiyle alakalı yani yontemi yok.
ay ben ağlamaktan krizlere girerim o gider tv izler.Evet haklısın canım kırılsan üzülsem de dönüp bakmaz yani o derece
Evet ciseme yazmıştım ama msj mı görmedi sanırım O da eşinin ilgili olmasından yakınıyordu ben de tam tersi ilgisizliğinden yakınıyorumCisem'e sor bence onun oyleymis ve ilgiden sıkılıp konu acmis seni en iyi o anlar :)
Aynennnay ben ağlamaktan krizlere girerim o gider tv izler.
bunların mayası böyle.
tam ben diyecektim cuk oldu diye :)Cisem'e sor bence onun oyleymis ve ilgiden sıkılıp konu acmis seni en iyi o anlar :)
sanırım ortasını bulamıyor bu adamlar.Evet ciseme yazmıştım ama msj mı görmedi sanırım O da eşinin ilgili olmasından yakınıyordu ben de tam tersi ilgisizliğinden yakınıyorum
aynıyım ilgili alakalı bakmlı akşam olunca resmen gözünün içine bakıyorum konuşsun ilgili olsun diye ben son derece ilgiliyim ama o tam tersiBu süreçte sizde eşinize karşı değişiklikler oldu mu ? mesela aynı bakım aynı ilgi işve cilve devam mı belkide eşinizde sizin ilgisiz olduğunuzu düşünüyordur.
Aynen Çisem benimki seninkinin tam tersi :)sanırım ortasını bulamıyor bu adamlar.
ya yere göğe sığdıramıyorlar yada görmezden geliyorlar..
6 yıllık evlenmeden önce böyle değildi insan aynı evi paylaşınca gösteriyor gerçek yüzünü zaten böyle olduğunu bilsem evlenmezdim
Bence eşin sana cok aşık. Kiymetini bil canım.tam ben diyecektim cuk oldu diye :)
haklısın bu beni çok daha fazla üzerdi.Bence eşin sana cok aşık. Kiymetini bil canım.
Eve gelip seni umursamasa, aman sen yemegini ye ben arkadaslarla yedim dese, birlikte çıkalım dediginde ben gelemem yorgunum sen git dese daha cok mutsuz olursun.
Evine geri dön
napacağız biz bu adamlarıAynen Çisem benimki seninkinin tam tersi :)
haklısın bu beni çok daha fazla üzerdi.