Kocaları ilgili hanımlar yardım edin lütfen

Kadınları anlamak zor derler de bence erkekleri anlamak daha zor.
Benimki bana ilgisizsin der, kendisi benden ilgisiz.
Evde makyaj yaparım ya hayırdır der, ya şurana rimel bulaşmış, buranda sim var der. Evde yapmam dışarıda yaparım bana niye süslenmiyorsun der.
Elbise giyerim motora binerken giyilmez der, giymem neden giymiyorsun der.
Ne yapsan bir kulp buluyor bulacak olan adam.
cok degisikmis senin esin canim orta yolu bulamiyorlar sanirim ya da ruh haline gore degiskenlik mi gosteriyorlar acaba

cok degisikmis senin esin canim orta yolu bulamiyorlar sanirim ya da ruh haline gore degiskenlik mi gosteriyorlar acaba
Ben pek çözemedim benimkini gerçekten. Tam olarak ne istiyor bilmiyorum ve kabuğuma çekiliyorum.
Ruh hali diye bir şey yok, genelde aynı ruh halinde pek değişkenlik göstermez.

valla tatlım bilemiyorum ki şimdi.biz 2,5 yıllık evliyiz belki de o yüzden ilgilidir.ama biraz adamın içinden de gelmesi gerek.üzüldüğünü kırıldığını belirtsen.ortak bi ilgi alanı bulsanız mesela bilgisayar oyunlarını seviyorsa birlikte playstation oynasanız,haftada bir bowlinge falan gitseniz aklıma bunlar geliyor...

valla tatlım bilemiyorum ki şimdi.biz 2,5 yıllık evliyiz belki de o yüzden ilgilidir.ama biraz adamın içinden de gelmesi gerek.üzüldüğünü kırıldığını belirtsen.ortak bi ilgi alanı bulsanız mesela bilgisayar oyunlarını seviyorsa birlikte playstation oynasanız,haftada bir bowlinge falan gitseniz aklıma bunlar geliyor...[/QU
xenforo-smilies-kk68.gif

valla tatlım bilemiyorum ki şimdi.biz 2,5 yıllık evliyiz belki de o yüzden ilgilidir.ama biraz adamın içinden de gelmesi gerek.üzüldüğünü kırıldığını belirtsen.ortak bi ilgi alanı bulsanız mesela bilgisayar oyunlarını seviyorsa birlikte playstation oynasanız,haftada bir bowlinge falan gitseniz aklıma bunlar geliyor...
tskler canim esimle ilk senelerim de pek anlamiyordum hamilelik dogum vs derken cocuklar olduktan sonra koptugumuzu anladim gercekten de ortak ilgi alanlarimiz yok bile nasil evlenmisim boyle biir esle diyorum gercekten film izleyelim desem o savas aksiyon filmleri seyir etmek isterken ben komedi ask filmlerini seviyorum cok zittim nasil olcak boyle bilemiyorum

tskler canim esimle ilk senelerim de pek anlamiyordum hamilelik dogum vs derken cocuklar olduktan sonra koptugumuzu anladim gercekten de ortak ilgi alanlarimiz yok bile nasil evlenmisim boyle biir esle diyorum gercekten film izleyelim desem o savas aksiyon filmleri seyir etmek isterken ben komedi ask filmlerini seviyorum cok zittim nasil olcak boyle bilemiyorum
hımmm...valla ne diyeyim bilemedim.bir iki aksiyon filmi izleseniz birlikte daha sonradan da bir iki romantiğe o da katlanır diye düşünüyorum.

Canımmm:) bu yapı biraz kuzum benim. Bence kendini mutlu etmenin yollarını bulmalısın. Hem sen ilgisiz olunca belki çark eder. Akşamları gezme ayarla canım, yada yürüyüş. At çocukları başına. Başta yok dr tepki gösterir belki ama gözünü alıştır sen, sonra görev bilir. Mücadeleni bırakma

Benim esimde gayet ilgili ve alakalidir,canim sıkılsın yada uzuleyim aninda morali bozulur.Arkadaslariyla takilir ama kesinlikle makul duzeyde ama bunun yontemi var mi bilmiyorum,ailesine karsida oyledir umursamaz bi yapisi yok yani karakteri bu..

Ozaman sen onunla ılgılenme bakalım ne olacak kacan kovalanırmış

Arada dozunu kaçırmadan, damardan girsen, ağlasan filan..
Gözyaşı kadınların en büyük silahıdır.
Duygusal gir, ben diliyle konuş...
Onu eleştirmeden, onu nasıl sevdiğini, özlediğini, onunla vakit geçirmekten ne kadar hoşlandığını ancak onun seni yalnız bıraktığını filan söyle( bu noktada duygusallaş)
Allahım ben ne yapmışım noktasına gelsin:KK53:

Belki inanmıycaksın şu an eşime sordum. Onun fikri de bi erkek gözüyle şu ki sevmek kadar sevildiğini hissetmek de çok güzeldir. Kocası bilsin ki karısı kendini seviyor, zaman zaman küçük surprizler yapsın.ne biliyim bi tabağa meyve filan hazırlasın. Dedi:KK53:

Nefret ediyorum bu ilgiyi canlı tutma çabasından
Hep biz bir şeyler yapmak zorundaymışız gibi
İlgilen olmaz, ilgilenme olmaz
Aman peşini bırakmayalım başka yerlere kaymasın
Bu ne ya, çocuk bakacak olsam doğurup ona bakarım
Valla sinirime dokunuyo bu kocamın ilgisini nasıl çekerim derdi
Paşalar istediklerini yapsın, biz peşlerini kovalayalım, yok canım daralıyorum yeminle ya
İçimi döktüm konu sahibesi, kusura bakma =)))
Ama ilgilenmiyorsa sende onunla ilgilenme, bir yerde fark edecek elbet yani umarım =))

Sana yardım edeyim dicem de dünden beri ağlamaktan helak oldum. Umrunda bile değil eşiminnnn
Normalde böyle değildir ama ben kırılınca adam buzdolabına dönüyor bana karşı.

Kusura bakma.
Belki senin eski halini çocuksuz zamanları özlüyordur eşin. An ne ne yada kv gönder çocukları. Başbaşa kalınca da öyle mi yapacak.

ayy bir kocamın ilgisinden kusacağım başlığı daha sandım yeni trend bu dedim ama değilmiş :))

sen kendini geri çektikçe onsuz sosyal planlar yaptıkça eşler daha bir kıymet veriyor sanki yani benimki öyle oldu. iş dışında bensiz bir plan yaparsa ben de hemencecik ohh iyi sen evde yoksan ben de şuraya gideyim, şunu yapayım bari diyorum. ama senin çocuklar da varmış. bir taneyse yine yapabilirsin ama birden fazla çocukla ha deyince dışarı çıkılmaz heralde. (malesef ben de hiç olmadığı için bilemicem:KK14:)

yani o yokmuş gibi yaşayınca benle vakit geçirmek daha cazip geliyor.

Canımmm:) bu yapı biraz kuzum benim. Bence kendini mutlu etmenin yollarını bulmalısın. Hem sen ilgisiz olunca belki çark eder. Akşamları gezme ayarla canım, yada yürüyüş. At çocukları başına. Başta yok dr tepki gösterir belki ama gözünü alıştır sen, sonra görev bilir. Mücadeleni bırakma
Kararlıyım bu konuda mücadele edicem dedigin gibi yapmak lazım canım ben de öyle yapıcam artık

Y
Arada dozunu kaçırmadan, damardan girsen, ağlasan filan..
Gözyaşı kadınların en büyük silahıdır.
Duygusal gir, ben diliyle konuş...
Onu eleştirmeden, onu nasıl sevdiğini, özlediğini, onunla vakit geçirmekten ne kadar hoşlandığını ancak onun seni yalnız bıraktığını filan söyle( bu noktada duygusallaş)
Allahım ben ne yapmışım noktasına gelsin:KK53:

Belki inanmıycaksın şu an eşime sordum. Onun fikri de bi erkek gözüyle şu ki sevmek kadar sevildiğini hissetmek de çok güzeldir. Kocası bilsin ki karısı kendini seviyor, zaman zaman küçük surprizler yapsın.ne biliyim bi tabağa meyve filan hazırlasın. Dedi:KK53:
denedim canım ama yine aynı zaten de bir ay sonra memlekete gidicem ayrı takılacagız bilmiyorum hasret kalırsa değişir mi bana karşı yapı meselesi de sanırım Allah büyüktür bu arada tşkler canımeşine sormuşsun Sağol.

E
Sana yardım edeyim dicem de dünden beri ağlamaktan helak oldum. Umrunda bile değil eşiminnnn
Normalde böyle değildir ama ben kırılınca adam buzdolabına dönüyor bana karşı.

Kusura bakma.
Belki senin eski halini çocuksuz zamanları özlüyordur eşin. An ne ne yada kv gönder çocukları. Başbaşa kalınca da öyle mi yapacak.
haklısın canım çocuklar olunca ilgi alaka kalmadı ilgimiz alakamız çocuklara yoğunlaşınca böyle oldu sanırım

ayy bir kocamın ilgisinden kusacağım başlığı daha sandım yeni trend bu dedim ama değilmiş :))

sen kendini geri çektikçe onsuz sosyal planlar yaptıkça eşler daha bir kıymet veriyor sanki yani benimki öyle oldu. iş dışında bensiz bir plan yaparsa ben de hemencecik ohh iyi sen evde yoksan ben de şuraya gideyim, şunu yapayım bari diyorum. ama senin çocuklar da varmış. bir taneyse yine yapabilirsin ama birden fazla çocukla ha deyince dışarı çıkılmaz heralde. (malesef ben de hiç olmadığı için bilemicem:KK14:)

yani o yokmuş gibi yaşayınca benle vakit geçirmek daha cazip geliyor.
Haha yok canım benim ki tersi durum Çisem diye bi üye paylaşmış Kocasının ilgisinden bunaldıgını bense kocam ilgisiz diyeee :) ama çok hak veriyorum çocuk var ben de o yüzden de olabilir zamanla düzelir mi bi fikrim de yok

X