_cisem_ sakallarına hapsetmek istediğim şiirler var.. Kayıtlı Üye 16 Şubat 2011 5.286 2.586 12 Mayıs 2015 Konu Sahibi caroll #81 FrKafka .!.: Ilgi eşiğimizi artırdı sag olsun Bizde şimdi eslerimiz bize böyle davransin isteriz ne olacak? @_cisem_ Genişletmek için tıkla... ortasını bulalım biz
FrKafka .!.: Ilgi eşiğimizi artırdı sag olsun Bizde şimdi eslerimiz bize böyle davransin isteriz ne olacak? @_cisem_ Genişletmek için tıkla... ortasını bulalım biz
_cisem_ sakallarına hapsetmek istediğim şiirler var.. Kayıtlı Üye 16 Şubat 2011 5.286 2.586 12 Mayıs 2015 Konu Sahibi caroll #82 etipuffer .!.: erkek arkadaşıma mesaj atıyorum ben de sev beni telefondan, 2dk da bir mesaj bekliyorum kır zincirlerini gel aşka kanalım seninleeeee diye Genişletmek için tıkla... ahahah
etipuffer .!.: erkek arkadaşıma mesaj atıyorum ben de sev beni telefondan, 2dk da bir mesaj bekliyorum kır zincirlerini gel aşka kanalım seninleeeee diye Genişletmek için tıkla... ahahah
1Sen Nirvana Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 21.772 35.584 12 Mayıs 2015 Konu Sahibi caroll #83 caroll .!.: aynıyım ilgili alakalı bakmlı akşam olunca resmen gözünün içine bakıyorum konuşsun ilgili olsun diye ben son derece ilgiliyim ama o tam tersi Genişletmek için tıkla... O zaman bu halden vazgeçeceksiniz. İlginizi başka alana yönlendirin. Umursamıyormuş gibi yapın. Bu arada da mutlu olun , meşgul olun.
caroll .!.: aynıyım ilgili alakalı bakmlı akşam olunca resmen gözünün içine bakıyorum konuşsun ilgili olsun diye ben son derece ilgiliyim ama o tam tersi Genişletmek için tıkla... O zaman bu halden vazgeçeceksiniz. İlginizi başka alana yönlendirin. Umursamıyormuş gibi yapın. Bu arada da mutlu olun , meşgul olun.
K kuruyan fasulye Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2014 1.254 1.841 12 Mayıs 2015 Konu Sahibi caroll #84 İnsanların sonradan değişeceğini sanmıyorum.Ruh hastası değilse kişilik değiştirmiyordur.İlk başta kimse ufak kusurları görmüyor yada önemsemiyor.Aldığında nasılsa sonrada öyleler. Ve hep öyle kalacak.
İnsanların sonradan değişeceğini sanmıyorum.Ruh hastası değilse kişilik değiştirmiyordur.İlk başta kimse ufak kusurları görmüyor yada önemsemiyor.Aldığında nasılsa sonrada öyleler. Ve hep öyle kalacak.