- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.749
Yapacak bir şey yok gibi. Adamın içinden gelecek o... Ama sen oturup konuşursan, bu durumdan rahatsız olduğunu, ilgi istediğini söylersen tavırları değişir belki. Ama ciddi ciddi konuşup, buna ihtiyacın olduğunu gerçekten anlamasını sağlamalısın.Kocaları ilgili alakalı olan arkadaşları gördükçe imrenmiyorum degil ben de istiyorum bana ilgili alakalı olsun çok ilgisiz kızlar ne yapmam lazım tek başıma yaşıyorum resmen akşamları hiç sohbet etmez nette oyun oynar boş vakit bulsun kahveye gider Kocası böyle olan var mı,,,istiyorum ki kocamla birlikte sohbet edelim birşeyler yapalım istiyorum ne yapmam gerek
Bilmiyorum canım bizden mi kaynaklanıyor ben mesala çok ilgiliyim ona karşı sürekli sevdiğimi belli ederim ona da hissettiririm acaba tersini mi yapsam ama yapım Gereği olamıyorum biraz geri çekilsem ayrı kalsam hiç arayıp sormasam falan ama değişeceğini de sanmıyorumnapacağız biz bu adamları
Cisem'e sor bence onun oyleymis ve ilgiden sıkılıp konu acmis seni en iyi o anlar :)
Bence o konuyu okuyup dertlendi arkadaş zaten.
Offf çisem offf hepimizi dert sahibi yaptın burda haberin var mı?
Benimki eve gelsin yapacağımı biliyorum
Ilgi eşiğimizi artırdı sag olsun
erkek arkadaşıma mesaj atıyorum ben de sev beni telefondan, 2dk da bir mesaj bekliyorum kır zincirlerini gel aşka kanalım seninleeeee diye
Çisem kocanın değerini bil canım bak beni hihaklısın bu beni çok daha fazla üzerdi.
Bence o konuyu okuyup dertlendi arkadaş zaten.
Offf çisem offf hepimizi dert sahibi yaptın burda haberin var mı?
Benimki eve gelsin yapacağımı biliyorum
pitipiti benimki zaten ailesinden kopuk yasiyor ailesiyle hic ilgisi alakasi yok akraba iliskisi falan sifir.. belki annesine ailesine duskun birey olsaydi bana da duskun olurdu diye dusunuyorum :)boşver senle ilgilenmesin bırak ailesiyle ilgilensin sadece seni yok saysın. ....
yinede mutlu olur muydun acabasııııı.
aynen arkadasim cok haklisin ben mesala evlenmeden once babamla baba- kiz iliskimiz sevgili gibiydi babam bana cok duskundu o sekilde buyudum hergun her aksam isten gelip sacimi oksayan benimle dertlesen surekli sorunlarimi dinleyen hep bi ilgili alakali sureklis evgili gibi gezip tozdugum babam vardi evlenince ayni ilgi alakayi esimle de yasamak istiyorum ama olmuyor bu beni cok mutsuz ediyorarkadaşlar herkesin bir sorunu vardır ama bunun güzel yanları da vardır sorunu sadece eşinizde aramayın kendinizi de düşünün nasıl olduğunuzu ne yaptığınızı inanın bu çok işe yarıyor.Sonuçta çok zengin hayata sahip olanda var çok fakir olanda şimdi onlar napsın ve size sevdiğim bir şeyi daha söylemek istiyorum balık bütün yaşamı boyunca suyu ararmış=)
Çisem kocanın değerini bil canım bak beni hi
pitipiti benimki zaten ailesinden kopuk yasiyor ailesiyle hic ilgisi alakasi yok akraba iliskisi falan sifir.. belki annesine ailesine duskun birey olsaydi bana da duskun olurdu diye dusunuyorum :)
üzülme canım sadece mücadele et cidden zamanla her şey oluyor ama bazen güzel şekilde konuşarak anlat eşine beklentilerini erkeler para mal mülk için sıkıntı yapmadıkça sorun çıkarmıyorlar inşallah zamanla düzelir dua edicem sana sende bana et lütfenaynen arkadasim cok haklisin ben mesala evlenmeden once babamla baba- kiz iliskimiz sevgili gibiydi babam bana cok duskundu o sekilde buyudum hergun her aksam isten gelip sacimi oksayan benimle dertlesen surekli sorunlarimi dinleyen hep bi ilgili alakali sureklis evgili gibi gezip tozdugum babam vardi evlenince ayni ilgi alakayi esimle de yasamak istiyorum ama olmuyor bu beni cok mutsuz ediyor
oyle olmuyor mu canim ben genelde annesine duskun olan kocalarin eslerine de duskun ilgili alakali oldugunu dusunuyordum canim senin mesajinda sana kotu birsey dediysem de Hakkini helal et lutfenhııı hiçte bile. :)
oyle olmuyor mu canim ben genelde annesine duskun olan kocalarin eslerine de duskun ilgili alakali oldugunu dusunuyordum canim senin mesajinda sana kotu birsey dediysem de Hakkini helal et lutfen
tamam canim insallah duzelir duan icin tesekkur ederim Allah razi olsun...ben de sana dua ederim tabikiüzülme canım sadece mücadele et cidden zamanla her şey oluyor ama bazen güzel şekilde konuşarak anlat eşine beklentilerini erkeler para mal mülk için sıkıntı yapmadıkça sorun çıkarmıyorlar inşallah zamanla düzelir dua edicem sana sende bana et lütfen
aynen canim helal olsun tabiki ..tesekkur ederim insallah hepimiz de yuvamiz da eslerimizle mutlu huzurlu olalim insallah bir omurhelal olsun sende helal et bazen gergin oluyoruz. hepimiz mutlu olalım inşallah