- 26 Nisan 2024
- 547
- 464
- Konu Sahibi Burcu ozturk
Adam bekar kafasından çıkamamış belli. Daha eve adımını atar atmaz gelen telefona tamam çıkıyorum diyecek kadar bu neyin rahatlığı onu da anlamadım? 11 aylık evlilik çok yeni. Yani sizin daha her akşamı heyecanla beklemeniz gerekmiyor mu birbirinizi göreceğiniz için. Haaa üstelik hamilesiniz el üstünde tutulmanız gereken bir süreçte adamın umrunda değil. Bu arada evliliklerde iki tarafın da özel bi alanı olabilmeli. Eşiniz arada sırada dostlarıyla plan yapabilmeli, kadın da aynı şekilde..Boşan boşanma bu benim verebileceğim bir tavsiye değil ama şunu söylemek istiyorum. Kendine özgür bir alan oluştur. O dışarı mı çıkıyor? Sen de çık. Kimseyi tanımak zorunda değilsin, yalnız çık. Yürüyüş yap, spor yap, imkanlar neler bilmiyorum ama çarşı pazar avm gez. En az onun kadar özgürsün. Bu arada bunları yap adamı da umursama o da kafasına göre takılsın gibi anlaşılmasın söylediklerim. Seni ailesiyle aynı binaya atıp kendisi fellik fellik gezerken senin kös kös evde oturmak zorunda olduğun düşüncesini beyninden atsın. Bu kadın bensiz de bir şeyler yapabiliyor gücünü göster ona. Amaaa, tabiki hamile karısını her akşam evde yalnız başına bırakıp sürtmeye gitmesinin anormal bir şey olduğunu da göstermen lazım. Baktın hala düzelmiyor, Allah yardımcın olsun. Bebek kararı malesef erken olmuş.