Kocaları Değişelim!!!!

Eşinin abisi ne diyor bu duruma??

Kadın hiç ama hiç normal değil. Diyecek bişey bulamıyorum çok sinir bozucu ne demek kocaları değişelim. Bi de çocuğunuza sorması falan ay filmlerdeki sapkın kadınlar gibi tövbe tövbe.

Ayy şaka gibi yaaa okurken bile nasıl sinir oldum valla öncelikle ALLAHim kimseyi öyle birşeyle karşılaştırmasin inşallah ama ben o durumda olsam (ALLAH korusun) çok kıskanç biri olduğum için eltimi önce çok fena bozar ağzıma geleni sayardım baktım hala devam ediyo onu kışkırtıp yükselmesini sağlardım yükselincede onu bahane ederek bunu bi güzel hışlardım bütün sinirmi nefretimi çıkarırdım valla banada herangi birşey der nidersede insanlar yanımıza toplanacağı için herkesin içinde söylerdim bu sürtük bana böyle böyle dedi az bile yaptım alin şimdi siz ne yapıyorsanız yapın deyip onların eline bırakırdim

tamam kadın densiz, patavatsız da kocanızda gözü olduğunu sanmıyorum. ağzına geleni söyleyen biri herhalde, ne dediklerini onlar da bilmezler. kim ne yapsın ayol sizin kocanızı densiz, dengesiz işte.

Üniversitede bir arkadaşım da sevgililerden ötürü bana demişti degiselim sevgilileri diye. Keşke kabul etseydim onunki daha iyiymiş sonradan anladım
Kocamdan ötürü dese biri çok kizardim. Kocam ya o benim ,aynı yatağa giriyorum aynı yaşamı paylaşıyorum. Ne curretle der benim o diye saldirirdim ben olsam. Kendi eşini de bayağı kandırıyor o zaman yazık

Ayyyy kadina bak seni herseyinle kiskaniyor iste buna elti denir ama bu kadarida insan disi bir soz olur nasil ya koca lari degis

VALLA şiddete karşıyım ama bu da bir temiz sopayı hakediyor bence dola saçını eline artık Allah ne verdiyse giris yoksa bunun somu hayra alamet degil. Yüzsüz pislik ahlaksız kadin işte

Uzak durun bu kadın size iftira bile atar .

Bazı şeylerin şakası bile yapılmaz. bu tür şeylerin şakasını yapan kişiyle de mesafeyi korumak lazım.

sıkmayın canınızı bu patavatsız için.

eşleri değişelim konusu nasıl açıldı yani ne konuşuyordunuz da konu buraya geldi?
bana göre eşinizde gözü yokta, meraklı ve dedikoducu bi tipmiş gibi geldi. ortalığı karıştırmayı seven tipler vardır ya klasik.. ama siz yine de mesafeli olmaya devam edin nolur nolmaz..

Bazı şeylerin şakası bile yapılmaz. bu tür şeylerin şakasını yapan kişiyle de mesafeyi korumak lazım.

sıkmayın canınızı bu patavatsız için.
aynen öyle dile getirdiği anda çok ciddiydi üstelik öyle şaka havasında değildi. benim aklımın ucundan böyle bir şaka geçmez mesela, normal düşünen biri bu şakayı da yapmaz üstelik ciddi bir ifadeyle.

pek öyle değil takıntılı biri. çocuğumu okul çıkışı kıstırıp babasıyla ilgili sorguya çeken birini normal göremiyorum birkaçında yakaladım. geçmiş önüne nereye gitti baban, ne yaptı baban, ne aldı baban... ağzından düşmüyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…