Kocaları Değişelim!!!!

çocuğuma eşimi soruyor bu kadın ben yokken falan daha ne art niyeti?
kendi kocasını beğenmiyor. ben benimki şu işi halletti dedim o da ciddi ciddi bu lafı dedi.

Bence basit bir şaka imiş

Benimki beceriksiz derken siz benimki bunları yaptı diye överseniz o da ay değişsek mi der

Muhtemelen nispet yaptığını düşünmüş kendince laf sokarak şaka yapmış

Çocuğa baban nerede vs diye sormak da olağan

Bunlar eşinizde gözü olduğu anlamına gelmez

Hiç çekindiği, korktuğu biri yok mu ailede?

Çözüm bumudur bilmem ama kadın çok seviyesiz böyle biri bu muameleden bile zevk alabilir
alır kesinlikle. hoşuna mı gidiyor nedir ufacık çocuğu alet ediyor resmen ya! kaç kere yakaladım kızdım devam ediyormuş hala ama.

Yoookk artık

Al karşına açık açık konuş .. bir daha eşimin adını ağzına alır yada iş yerinin yakınlarında dolasirsan ,seni ortalık yere gömerim ,kimsenin de ruhu duymaz :) diye tehdit et .. daha da anlamıyorsa dal ..koca bu yaaa. ..paylasamadiginiz tek kalmış bir elbise değil ..

Bu yorumlarınızı okudum da şimdi, bu eltiyi önünüze oturtup "Bak kızım" tarzı bir konuşma yapacaksınız, bir daha sizi en ufak huylandiracak hareketinde her bir yaptığını kv ve kpinize anlatacaginizi, eşinizle konuştuğunuzu ve onun da bu durumdan rahatsız olduğunu, yine çocuğuna filan yaklaşırsa abisine konuyu açacağını vb. söyleyip, göz dağı vereceksiniz. Böyle olur sanki bu işin çözümü, hem sinirinizi de doğru adresten çıkarmış olursunuz.

olağan değil oğlumu okuldan çıkarken görüp, arabanız yok baban nereye gitti diye sorguya çekiyor ufacık çocuk bu. gözü var diyorsam ciddi ciddi var bunu buraya kıskançlıkla yazmadım. bir ortamda sırf eşimi anlatır sadece eşimdir ağzından çıkan her detay. bizi dikkate almaz onunla konuşmaya çalışır daha sayabilirim

Eşinizin işyeri ayaküstü biryerde mi yoksa mesela alışverişin yapılmadığı sadece işyerlerinin olduğu, kurumlara uzak biryerde mi?

alır kesinlikle. hoşuna mı gidiyor nedir ufacık çocuğu alet ediyor resmen ya! kaç kere yakaladım kızdım devam ediyormuş hala ama.
Oturun eşinizle bu konuya bir çözüm bulun ilişkiniz muhabetiniz seviyeli olsun kavga gürültü yapıp eline koz vermeyin
Çocuğunuzda onun anlayabileceği dilden uyarılarda bulunum
Ve kolay gelsin

konuşsam anlar mı emin değilim o kadar rahat ki. sülalesi rahat modunda sürekli. kimseyi takmıyor atını koşturuyor resmen istediği gibi...

Mesela İzmirde Işıkkentte bu olaylar üzerine eltim eşimin işyerinin olduğu yerde gezse emin olurum gözü olduğundan. O kadar alakasız ve kadınların işinin düşmediği bir yer.

Eltim yok da görümcem aynı soruyu oğluma soruyor mesela hiç alınmadım

Yani ben komşunun çocuğuna bile soruyorum araba yok baban köye mi gitti diye

Adamda gözüm yok maksat muhabbet olsun

Eşinizin işyeri ayaküstü biryerde mi yoksa mesela alışverişin yapılmadığı sadece işyerlerinin olduğu, kurumlara uzak biryerde mi?
alakasız bir yerde mahalleye de uzak, işinin düşeceği herhangi bir yer de yok. bloklar halinde iş yerleri var.

Çözüm bumudur bilmem ama kadın çok seviyesiz böyle biri bu muameleden bile zevk alabilir
Çok haklısın ...Şuan bu geçiyordu aklımdan ...yalnız kasinmis. . şiddet çözüm değil ama 1 yıldır surduruyormus bu arsızlığı. .anladığı dilden konuşmak gerek böylelerine.

Eltim yok da görümcem aynı soruyu oğluma soruyor mesela hiç alınmadım

Yani ben komşunun çocuğuna bile soruyorum araba yok baban köye mi gitti diye

Adamda gözüm yok maksat muhabbet olsun
siz hala iyimserlik peşindesiniz o kadar detay sıralıyorum. kocamı paket servis mi yapayım anlamadım? iş yerine gidiyor iş yeri mahalleyle bağımsız bir yerde. üstelik işinin düşmesi imkansız sadece iş yerleri var. daha ne diyeyim oğluma babasını anlatıyor, bir ortamda tek sözü benim eşim... hala normal geliyorsa kafalarımız değişik bizim sizinle farklı düşünüyoruz.

alakasız bir yerde mahalleye de uzak, işinin düşeceği herhangi bir yer de yok. bloklar halinde iş yerleri var.
O zaman Danger diyorum. Abartırsa sert dille uyarmak gerekli. Sinsi sinsi yaklaşmaya çalışıyor senin eltin. Çocuğa babasını sorması gerçekten saçma. Merak edersin 1-2 sorarsın annen baban napıyor nerdeler diye mesela ama resmen anlattığın gibiyse soruşturuyor eşini.

Tamam degiselim demenizi beklemiyordu herhalde,
Evet assiri gereksiz bir şaka yapmis, ama gercekten esinizde gozu olsa bunu size bu sekilde soylemezdi.
Diger sorular vs tipik merakli elti modeli, evet iletisiminizi kesip hic gorusmeyebilirsiniz, ama kadina boyle bir yakistirma yapip esinizle de paylasarak esinizi inanilmaz zor duruma dusurursunuz...

Oturun eşinizle bu konuya bir çözüm bulun ilişkiniz muhabetiniz seviyeli olsun kavga gürültü yapıp eline koz vermeyin
Çocuğunuzda onun anlayabileceği dilden uyarılarda bulunum
Ve kolay gelsin
eşimle konuştuğumda epey sinirleniyor benden beter siniri vardır. gider ortalığı yıkar belki de. çocuğumu kıstırıp sorular sorduğunu bilmiyor mesela söylesem kıyameti de koparır kadını sevmiyor zerre kadar zaten.

çocuğumu uyardım ne derse bana söylüyor. anne okuldan çıkınca hep babamı soruyor diyor. annen napıyor der insan direkt eşim de eşim... neyse teşekkür ederim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…