Kocaları Değişelim!!!!

Eşinin abisi ne diyor bu duruma??
bahsetmiştim önceki mesajlarda o biraz saf bir adam. söylesek de ne tepki verir bilmiyorum. söylemedik. zamanında hani işini görsün (ev işi vs) diye evlendirmişler bu kadınla. bana öyle demişlerdi. o yüzden kimsenin gıkı çıkmıyor kadına karşı, ee sonuçta kendileri yapmış kendileri bulmuş gibi bir noktada.

tamam kadın densiz, patavatsız da kocanızda gözü olduğunu sanmıyorum. ağzına geleni söyleyen biri herhalde, ne dediklerini onlar da bilmezler. kim ne yapsın ayol sizin kocanızı densiz, dengesiz işte.
kim ne yapsın kocamı durumu yok. normal şeylerden bahsetmiyorum farkındaysanız. oğlumu kıstırıp babasını sorgulayan bir kadın. okul çıkışı çocuğu her gün kıstırıp babasını soruyor manyak kadın. bunun üzerine napsın kocamı yaaa diye takılamıyorum ben.

ben de böyle yetiştirilmiş biriyim bazı şeylerin şakası, lafı olmaz benim bildiğim. insan durduk yere o laf üzerine bile irite oluyor yani ama dahası da var ki eşimin adı ağzından düşmüyor. manyak kadın ya yazdıkça sinirleniyorum.

Kadın hiç ama hiç normal değil. Diyecek bişey bulamıyorum çok sinir bozucu ne demek kocaları değişelim. Bi de çocuğunuza sorması falan ay filmlerdeki sapkın kadınlar gibi tövbe tövbe.
aynen öyle.resmen çocuğumu kıstırıyor okul çıkışı ve hala bazı kadınlar gözü yok kocanda diyor. hakikaten normal mi bu? sizin evladınızı kıstırıp eşinizi soran bir kadın hayal edin, belki empati kurarlar bazıları bilemiyorum.

patavatsizdir ..hemen kocamda gozu var demedur bi izle bunlar kesin konusmak icin yeterli degil
allah aşkına hanginizin eltisi oğlunuzu kıstırıp kıstırıp kocanızı soruyor ? bir ortamda sürekli kocanızdan bahsediyor? bana hastalıklı düşünceliymişim muamelesi yapmayın lütfen basbayğı kadın takmış ama eşim sert göründüğü için adım atması imkansız. iş yerinin etrafında dolanıp duruyormuş daha başka ne diyeyim şimdi? şu iyimserlikten bana da enjekte edin.

Bence kaynina soylemelisin meseleyi çünkü senin kocan yüz vermez ama yarın başkasına yapsa peşinden gelen çok olur böyle bir durumda kaynın daha çok üzülür namus bu başka şeye benzemez.allah boylelerine karşılaştırması ar damarı catlamis

Bende o kadını kıstırırım muhtemelen. Hiç hoşuma gitmez böyle şeyler ve ben iyi niyet göremem bunda. Dar görüşlü biri kesinlikle değilim ama o kadar da geniş değilim.

kadının patavatsız ve dengesiz olduğu bir kesin ama siz de çok büyük tepki vermişsiniz biraz hayat birilerinden nefret ederek geçmez.siz tabiki tavrınızı koyun muhattap olmayın ama belki kadın da sizin gıcık olduğunuzu biliyordur bilerek yapıyordur malesef böyle insanlar da var.

katyln şöyle birşey düşündüm : önce hakkaten boşboğazlık etti ama sizin kavganızdan sonra hırs yaptı, ayartma derdine düştü. Sakın yanlış anlaşılmasın, sizi suçlu ya da sorumlu buluğum anlamı çıkmasın. Tabii ki tepki verip, kovacaktınız, ama var böyle tipler. Biraz korkutsanız mı acaba?

mümkün olduğunca uzaklık, mesafe o zaman.

Bence haklısın kocanın peşinde resmen manyak

yok artık yok millet edepsizliği aldı eline. aman evlerden ırak bence uslubunca söyleyin aileye

Bu kk da ensent sapıkları yazmayım Artık midem bulandı
Bir anne olayı vardı

Yok artık ya !
Bence kadın oynaksa rezil etmek lazım
Yani bu yaptığı ahlaksızlığı gizli tutmayın Zira akıllanmamış . İlerde ne yapacağı belli olmaz

Yazık değil mi eşinin abisine ya. Bilmeliler bence kv kp. Ben anlam veremiyorum şu yaşlı insanlar için susulmasına. Sonra kimse ses etmiyor diye bu yılanlar insanın tepesine çıkıyor. Ölmezler bence söyleyin adamcağız da yoluna baksın kendisini sevip sayan biriyle evlensin. Kv kp sevinir bence oğullarının nasıl bir mahluktan kurtulacağına.

Okudukça şoka girdim.

Birincisi: ufacık bebeklerinizi cap cup öpen akrabalarınıza dahi kızıyorsunuz ama bu kadının oğlunu tenhada sıkıştıran eltiye laf yok, aşırı normal çünkü değil mi? Çok şaşırdım resmen.

İkşncisi: kadına kocanı kim napsın demişsiniz ne alaka yahu? Bu dünyada aldatılan kadınlar yok mu ben ütopyada mıydım? Onların kocasını kim napsın o zaman? Bu mantığa göre aldatma tamamen saçmalık mı oluyor yani? Üstelik elti kişisi kaynına göz dökmesi fantezi dünyası ürünü değil. Afedersiniz de baba kızı, kardeş kardeşi... Ettiği bir dünyada yaşıyoruz. Elti öyle kutsal rahibe falan değil hani bunu bilin.

Baştan sona kadın saplantılı ama konu sahibini suçlayacaksınız neredeyse. Vallahi ilk defa birinin kocam kocam demesine hak verdim. Çünkü boşa bir serzeniş değil. Gayet haklı.

hayır kendimi adamın yerine koyuyorum. Kocam beni aldatacak kız kardeşime yan gözle bakacak ve kardeşim, ailem bunu benden gizleyecek. İnsana çok koyar ya.

Bunun gözü eşinizde değil. Sizin mutluluğunuzda. Şunları şımartmayın lütfen. Niye kıskanıyorsunuz ki onu kendini bi halt sanmış Eşiniz böyle birşey yapacak insan mı? Bassaydınız kahkahayı tipsiz benim kocam sana mı kaldı deseydiniz

Benim eltim eşimi övüyor genellikle. Görüştüğümüz zamanlar eşimi soruyor nerde işte mi diye. evlendigim ilk zamanlar sinir olurdum. sonradan art niyet aramamaya başladim. kötü bi tarafını görmedigim icin. bu konuyu okuyunca kulak kesildim.
Uzuldum Allah sabir versin. takmamaya çaliş kendi kendine deli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…