Kocaları Değişelim!!!!

oğlumu okuldan çıkar çıkmaz yakalayıp eşimi soruyor hem de her ne zaman görürse. arabamız yoksa baban nerde demeler, nereye gidiyor, ne yapıyor demeler. bunu kendim de yakaladım.
sonra bir ortam olursa sadece eşimden bahseder. o da geçen gün şuraya gitmiş, o da şöyle yapmış gibi...
eşimin iş yeri alakasız bir yerde oraya gidip duruyormuş birkaç kere eşim görmüş.

daha sıralayabilirim bunları, gözü yoksa neyi var bilmiyorum ama durum öyle kıskançlık krizi olayı değil.

ben ne söylesem rahat rahat gerine gerine gezinir etrafta bu kadın. göz koymuş da demek ki zamanında anlamamışım çünkü ciddi ciddi ağzından düşmüyor eşimin adı. ya ufacık çocuğu kıstırıp eşimi sormak ne? hem de okuldan çıkınca. derslerini falan sor iyi niyetli diyim de bu hep baban nerede, nereye gitti gibi sorular soruyor. ama mütemadiyen bu sorular... beni sormaz, benimle alakası yok.

Peki esinizin yerini soruyor, ogreniyor sonra ne yapiyor?
Sadece merakini tatmin edip geciyor degil mi?
Yani kadinin esinizde gozu olsa gelip size kocalari degiselim diyene kadar, kocaniza gidip iş atmasi gerekmez miydi?
Bunca yil gecmis kadin kocaniza asilmis mi, isyerinin civarinda dolasmis da uğramış mi mesela, bir kaş, göz, el hareketi olmus mu?
Yani ciddi ciddi swinger fantazisini alenen soyleyecek kadar arsız bir kadinin, simdiye coktan goz koydugu erkegi bir tenhada kistirip ustune atlamasi beklenirdi. Sizinki tipik densiz, merakli tursucu iste...

Kayınvalidenize söyleyin... aynı yerde ne siz ne de eşiniz onunla karşılaşmasın. Belli ki çok tehlikeli.

Ben rezil ederdim bu kadını. Keşke saklamasaydınız kimseden. Böyleleri bundan anlar. Terbiyesiz.

Ben şokum şuanbu miğde bulandırıcı iğrenç bi durum.kadın fazla tehlikeli ben senin yerinde olsam kanıtlarım bu kadının bu hallerini ve kayınvalidemle kayınpederimi alır karşıma ispatlarıyla sunarım önlerine.ispatıda senin güvenliğin için diyorum.çünkü öyle pişkin ve yüzsüz insan seni suçlu çıkarır sonunda huzurun kaçar.kayınvaliden ve kayınpederin karar verip baksın icabına valla dava açsan haklısın

Yuh! Acaba sende kaynınla ilgili guzel seyleri soyleyip dursan mı onun gibi? Tepkisi nasil olur merak ettim?

E ne takıyon ozaman böyle bi kadıni. Kendi kaliteni düsurursun eşin bi kıskandıgını anlarsa. Ben yorumları okuyunca hiç takilcak bi kadın olmadıgını anladım,hatta senin taktıgını anlamış da üstüne geliyor baya. Boşver dostum.

Boş boş konuşup ağzının payını alınca şaka yapmıştım oluyor ya vallahi ümüğüne çökesim geliyo o tiplerin

Etrafta bi sürü adam var diyorsunuz ama bazı insanlar var etrafı değil aile içinde veya en yakın arkadaşının kocasında buluyor dermanı. Çok uzağa gitmiyor malesef . Bunun çok örneği var bence ütopik şeyler değil .

Hala nasil sacini eline almadin saskinim. Boylesine hakaret kar etmez. Sacini yolup avucuna koyacaksin ki bir daha iki dusunup bir konussun. Densiz!

patavatsizdir ..hemen kocamda gozu var demedur bi izle bunlar kesin konusmak icin yeterli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…