- 9 Şubat 2010
- 18.325
- 1
- 41.378
- 798
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Sizin asıl istediğiniz hatalarını kabul etmeleri ama hatasını kabul edecek kadar onurlu insanlar zaten bu rezilliği yapmaz o yüzden kurtulduğunuza şükredin, mücadele etmekle falan hakkından gelemezdiniz. Çok hızlı bir kurtuluş sizinkiHiç
bir
hiç bir hatalarını kabul etmiyorlar ki . Gözün gördüğünü inkar ediyorlar. Annesiyle sanki tek ruh iki ayrı beden gibiler. Konuşmaları kullandıkları cümleler bile senkron. Başa çıkılmaz cahil annesi iyi bişey yaptım sanıyordu yeni kurulma aşamasında olan bir yuvayı mahvetti ama üstüne alınmıyor. Böyle hata yapıp yapıp sonra da kenara çekiliveriyor. Baş edemedim hiç kimse de edemez. Temizce ayrılacağım
Bu hızlı kurtuluşumun bir mucize olduğunu Allah’ın sevdiği kulu olduğumu falan söylüyor yakınlarım. Kendilerini en başta belli ettikleri için şanslıymışım. Gerçekten çok kısa sürede kendilerini belli ettiler konsantre bir yıpranma yaşadım ama olsun ölmedim en azındanSizin asıl istediğiniz hatalarını kabul etmeleri ama hatasını kabul edecek kadar onurlu insanlar zaten bu rezilliği yapmaz o yüzden kurtulduğunuza şükredin, mücadele etmekle falan hakkından gelemezdiniz. Çok hızlı bir kurtuluş sizinki
Hiç pişman olanını duymadım henüz. Zaten eşine saygısızlık yapıp sevgi yerine nefret doğuruyorsa o insan sizi sevmiyordur anca yedekte bulunsun evlilik işte dercesine devam ettirir o kadar. Böyle söylüyorum kusura bakmayın lütfen ama sevmeyen erkeklerin evliliğini devam ettirmelerinin başka bir sebebi olacağını düşünmüyorum. Ben ışık hızıyla soğurum sizin eşiniz gibi olan tiplerden hiç düşünmeden boşanırım. Maaş kartıma göz kartıma göz koyup ana kuzusu olacağını erkek olmayı öğrensin önce.Erkekler neden bu kadar kalpsiz , merhametsiz. Bazen kendime kızıyorum bana yaşattıklarından sonra niye hala onu düşünüp özlüyorum diye. Gerçekten bana çok eziyet etti psikolojik olarak gün yüzü göstermedi. Severek de evlenmiştim şimdi boşanma sürecindeyiz aylardır da sessiz. Dava bile açılmadı. Saçmasapan davranışları yüzünden beni yıldırdı annesiyle birlik olup benim psikolojimi bozdular neyse ki şimdi iyi gibiyim sadece ara sıra eski günlerimizi özlüyorum. Ama o kadar sabit fikirli biri ki ben asla pişman olacağını sanmıyorum. Ve bu beni çok üzüyor. Belki eski konumu okuyanlar vardır maaş kartıma el koymak istediği gibi direnmiştim sonra da tamam maaş kartını vermezsen bu iş olmaz diyip ayrılmıştı. Bence çok geçerli bir sebep yani insan biricik sevgilisi karısını bu yüzden harcar mı. Anne bağımlılığı ve paragözlüğü yüzünden beni harcadı. Tek istediğim hatasını bir gün anlaması ama anlamaz diye ümitsizim. Sadece içimi dökmek istedim hanımlar….
O benim biricik sevgilimdi. Ama benim sevgimi harcadı hem de uyduruk para için. Çok zengin değilim ki memurum işte. Ne uzarım ne kısalırım ama benim üç kuruşumda bile ailecek gözleri vardı. Resmen plan yapmışlar nikah yoluyla bütün geçim kaynağımı elimden almak içinÜzgünüm ama sevmiyor sizi. Onun için biricik karısı değil maaş kartısınız sadece.
Akıllı kadınmışsın, onlar da fazla salakmış. Yıllarca dolandırılıp haberi olmayan kadınlar var burada, karşı taraf öyle güzel oynuyor ki her şey meydana çıktığında aklını kaybetme noktasına geliyor insanlarBu hızlı kurtuluşumun bir mucize olduğunu Allah’ın sevdiği kulu olduğumu falan söylüyor yakınlarım. Kendilerini en başta belli ettikleri için şanslıymışım. Gerçekten çok kısa sürede kendilerini belli ettiler konsantre bir yıpranma yaşadım ama olsun ölmedim en azından
Bana diyordu Kİ paranı ver gerisine karışma ben yönetirim diyordu sanki ben salağım bunca zaman o olmadan paramı yönetememişim gibi. Ayrıca annesi adına bir hesap açtığını da öğrendim gizli gizli annesiyle konuşurken duydum muhtemelen benden alıp annesinin hesabı adı altında para kaçıracaktı.Hiç pişman olanını duymadım henüz. Zaten eşine saygısızlık yapıp sevgi yerine nefret doğuruyorsa o insan sizi sevmiyordur anca yedekte bulunsun evlilik işte dercesine devam ettirir o kadar. Böyle söylüyorum kusura bakmayın lütfen ama sevmeyen erkeklerin evliliğini devam ettirmelerinin başka bir sebebi olacağını düşünmüyorum. Ben ışık hızıyla soğurum sizin eşiniz gibi olan tiplerden hiç düşünmeden boşanırım. Maaş kartıma göz kartıma göz koyup ana kuzusu olacağını erkek olmayı öğrensin önce.
Ben de aslında gözü açık birisi değildim benim gözümü onlar açtı. Annesiyle fısır fısır bi işler çevirdiklerini anladım ben de bi süre sesimi çıkarmadım ama annesinin üzerine altın hesabı açtıklarını öğrendim tesadüfen sonra hızlı bi şekilde önlem aldım. Bi gün de markette alışveriş yaparken bakiyeniz yetersiz dedi on liralık bişey için o an anladım kendi hesaplarını boşaltmış. Bi şekilde anladım işte annesine para aktaracaktı az az üç beş Allah nasip etmediAkıllı kadınmışsın, onlar da fazla salakmış. Yıllarca dolandırılıp haberi olmayan kadınlar var burada, karşı taraf öyle güzel oynuyor ki her şey meydana çıktığında aklını kaybetme noktasına geliyor insanlar
Aaaa şerefsize bakBana diyordu Kİ paranı ver gerisine karışma ben yönetirim diyordu sanki ben salağım bunca zaman o olmadan paramı yönetememişim gibi. Ayrıca annesi adına bir hesap açtığını da öğrendim gizli gizli annesiyle konuşurken duydum muhtemelen benden alıp annesinin hesabı adı altında para kaçıracaktı.
İnsan sevmeyi bilmiyorlar Kİ bunlara insanlığı soksan durmazHiç pişman olanını duymadım henüz. Zaten eşine saygısızlık yapıp sevgi yerine nefret doğuruyorsa o insan sizi sevmiyordur anca yedekte bulunsun evlilik işte dercesine devam ettirir o kadar. Böyle söylüyorum kusura bakmayın lütfen ama sevmeyen erkeklerin evliliğini devam ettirmelerinin başka bir sebebi olacağını düşünmüyorum. Ben ışık hızıyla soğurum sizin eşiniz gibi olan tiplerden hiç düşünmeden boşanırım. Maaş kartıma göz kartıma göz koyup ana kuzusu olacağını erkek olmayı öğrensin önce
Bak M mackali61 in konusunu oku, kadın yıllarca soyulmuş haberi olmamış, boşandı en son. Dua et şimdiden gördün, kafanda en ufak acaba düzelir miydi, pişman olur mu soruları varsa sil at. Birkaç ayda aptallar gibi yakalandığına pişmandır olsa olsa, başka bi şeye pişman olmaz.Ben de aslında gözü açık birisi değildim benim gözümü onlar açtı. Annesiyle fısır fısır bi işler çevirdiklerini anladım ben de bi süre sesimi çıkarmadım ama annesinin üzerine altın hesabı açtıklarını öğrendim tesadüfen sonra hızlı bi şekilde önlem aldım. Bi gün de markette alışveriş yaparken bakiyeniz yetersiz dedi on liralık bişey için o an anladım kendi hesaplarını boşaltmış. Bi şekilde anladım işte annesine para aktaracaktı az az üç beş Allah nasip etmedi
Çok adi ve şerefsizler. Ayrıca benim bekarken kaç aylık memur olduğumu hesaplayıp yaklaşık şu kadar paran olması lazım falan diye çetele çıkardı. Hesap sordu resmen. Hani diyor hiç paran yok mu senin diye kızdı banaAaaa şerefsize bakLaflara bak laflara bir canınızı istemediği kalmış. Mide bulandırıcı ikisi de. Afedersiniz üzülerek söylüyorum ama sizi insan yerine bile koymuyor bu lafları bana söylediğini hayal ediyorum sie derdim o an Anında boşanırım ben öyle düşünmem bile. Nesiniz siz kredi kartı mı? Hiç kafanızı bile yormanıza değmez.
Bi şey sorucam ya okurken bizi burada delirtesiye kadar siz niye sesinizi çıkartmayıp katlandınız ki? Ve hala kararsız gibisinizÇok adi ve şerefsizler. Ayrıca benim bekarken kaç aylık memur olduğumu hesaplayıp yaklaşık şu kadar paran olması lazım falan diye çetele çıkardı. Hesap sordu resmen. Hani diyor hiç paran yok mu senin diye kızdı bana
Farketmiyor Kİ anlaşmalı olacak yaValla canım ne senbu dünyaya bir daha geleceksin.kurtulduguna sevin ve sen kendin aç davayı.
Be ablacım bunlar baştan belliymiş zaten, neyse yat kalk bu kadarla kurtulduğuna şükret, köşede paran olsa onu yemiş olacaklardı düğün masrafı ayağına, çok şanslısınÇok adi ve şerefsizler. Ayrıca benim bekarken kaç aylık memur olduğumu hesaplayıp yaklaşık şu kadar paran olması lazım falan diye çetele çıkardı. Hesap sordu resmen. Hani diyor hiç paran yok mu senin diye kızdı bana
Katlanmadım Kİ bunları yaptıktan sonra ayrıldım evimi ayırdımBi şey sorucam ya okurken bizi burada delirtesiye kadar siz niye sesinizi çıkartmayıp katlandınız ki? Ve hala kararsız gibisiniz
Bi afalladım zaten nikah oldu para para para da para demeye başladı şaşırdım travma yaşadım resmenBe ablacım bunlar baştan belliymiş zaten, neyse yat kalk bu kadarla kurtulduğuna şükret, köşede paran olsa onu yemiş olacaklardı düğün masrafı ayağına, çok şanslısın
Kararsız değilim , uzun zaman oldu ayrılalı boşanmadık henüz ara sıra dertleşmek mahiyetinde yazıyorum burayaBi şey sorucam ya okurken bizi burada delirtesiye kadar siz niye sesinizi çıkartmayıp katlandınız ki? Ve hala kararsız gibisiniz
Ay iyi bari sürekli bu konuyu okuyorum çünküKatlanmadım Kİ bunları yaptıktan sonra ayrıldım evimi ayırdım
Herkes öyle diyor anlamaz hata ettiğini kabul etmez vs. Amma da ayıyımış derim ozaman. Boşanma seviyesine getirdiler annesiyle hala burnu düşse almıyor. Yeniden evlenince bakacağım haline bakalım geçinebilecek mi başka biriyle
Şu an böyle düşünmeniz çok normal. Boşandıktan sonra siz de hayatınızı yoluna koyduğunuzda çok da umursamayacaksınız mutlu mu, değil mi diye. Ama henüz erken.Haklısınız ama insanlık içgüdüsü müdür nedir bunu çok istiyorum pişman olduğunu görmeyi nedense çok aşırı istiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?