Kocalar boşandıktan sonra pişman olur mu?

Sizin asıl istediğiniz hatalarını kabul etmeleri ama hatasını kabul edecek kadar onurlu insanlar zaten bu rezilliği yapmaz o yüzden kurtulduğunuza şükredin, mücadele etmekle falan hakkından gelemezdiniz. Çok hızlı bir kurtuluş sizinki

Bu hızlı kurtuluşumun bir mucize olduğunu Allah’ın sevdiği kulu olduğumu falan söylüyor yakınlarım. Kendilerini en başta belli ettikleri için şanslıymışım. Gerçekten çok kısa sürede kendilerini belli ettiler konsantre bir yıpranma yaşadım ama olsun ölmedim en azından

Hiç pişman olanını duymadım henüz. Zaten eşine saygısızlık yapıp sevgi yerine nefret doğuruyorsa o insan sizi sevmiyordur anca yedekte bulunsun evlilik işte dercesine devam ettirir o kadar. Böyle söylüyorum kusura bakmayın lütfen ama sevmeyen erkeklerin evliliğini devam ettirmelerinin başka bir sebebi olacağını düşünmüyorum. Ben ışık hızıyla soğurum sizin eşiniz gibi olan tiplerden hiç düşünmeden boşanırım. Maaş kartıma göz kartıma göz koyup ana kuzusu olacağını erkek olmayı öğrensin önce.

Üzgünüm ama sevmiyor sizi. Onun için biricik karısı değil maaş kartısınız sadece.
O benim biricik sevgilimdi. Ama benim sevgimi harcadı hem de uyduruk para için. Çok zengin değilim ki memurum işte. Ne uzarım ne kısalırım ama benim üç kuruşumda bile ailecek gözleri vardı. Resmen plan yapmışlar nikah yoluyla bütün geçim kaynağımı elimden almak için

Akıllı kadınmışsın, onlar da fazla salakmış. Yıllarca dolandırılıp haberi olmayan kadınlar var burada, karşı taraf öyle güzel oynuyor ki her şey meydana çıktığında aklını kaybetme noktasına geliyor insanlar

Bana diyordu Kİ paranı ver gerisine karışma ben yönetirim diyordu sanki ben salağım bunca zaman o olmadan paramı yönetememişim gibi. Ayrıca annesi adına bir hesap açtığını da öğrendim gizli gizli annesiyle konuşurken duydum muhtemelen benden alıp annesinin hesabı adı altında para kaçıracaktı.

Ben de aslında gözü açık birisi değildim benim gözümü onlar açtı. Annesiyle fısır fısır bi işler çevirdiklerini anladım ben de bi süre sesimi çıkarmadım ama annesinin üzerine altın hesabı açtıklarını öğrendim tesadüfen sonra hızlı bi şekilde önlem aldım. Bi gün de markette alışveriş yaparken bakiyeniz yetersiz dedi on liralık bişey için o an anladım kendi hesaplarını boşaltmış. Bi şekilde anladım işte annesine para aktaracaktı az az üç beş Allah nasip etmedi

Aaaa şerefsize bak Laflara bak laflara bir canınızı istemediği kalmış. Mide bulandırıcı ikisi de. Afedersiniz üzülerek söylüyorum ama sizi insan yerine bile koymuyor bu lafları bana söylediğini hayal ediyorum sie derdim o an Anında boşanırım ben öyle düşünmem bile. Nesiniz siz kredi kartı mı? Hiç kafanızı bile yormanıza değmez.

İnsan sevmeyi bilmiyorlar Kİ bunlara insanlığı soksan durmaz

Bak M mackali61 in konusunu oku, kadın yıllarca soyulmuş haberi olmamış, boşandı en son. Dua et şimdiden gördün, kafanda en ufak acaba düzelir miydi, pişman olur mu soruları varsa sil at. Birkaç ayda aptallar gibi yakalandığına pişmandır olsa olsa, başka bi şeye pişman olmaz.

Çok adi ve şerefsizler. Ayrıca benim bekarken kaç aylık memur olduğumu hesaplayıp yaklaşık şu kadar paran olması lazım falan diye çetele çıkardı. Hesap sordu resmen. Hani diyor hiç paran yok mu senin diye kızdı bana

Bi şey sorucam ya okurken bizi burada delirtesiye kadar siz niye sesinizi çıkartmayıp katlandınız ki? Ve hala kararsız gibisiniz

Be ablacım bunlar baştan belliymiş zaten, neyse yat kalk bu kadarla kurtulduğuna şükret, köşede paran olsa onu yemiş olacaklardı düğün masrafı ayağına, çok şanslısın

Be ablacım bunlar baştan belliymiş zaten, neyse yat kalk bu kadarla kurtulduğuna şükret, köşede paran olsa onu yemiş olacaklardı düğün masrafı ayağına, çok şanslısın
Bi afalladım zaten nikah oldu para para para da para demeye başladı şaşırdım travma yaşadım resmen

Herkes öyle diyor anlamaz hata ettiğini kabul etmez vs. Amma da ayıyımış derim ozaman. Boşanma seviyesine getirdiler annesiyle hala burnu düşse almıyor. Yeniden evlenince bakacağım haline bakalım geçinebilecek mi başka biriyle

Haklısınız ama insanlık içgüdüsü müdür nedir bunu çok istiyorum pişman olduğunu görmeyi nedense çok aşırı istiyorum ya
Şu an böyle düşünmeniz çok normal. Boşandıktan sonra siz de hayatınızı yoluna koyduğunuzda çok da umursamayacaksınız mutlu mu, değil mi diye. Ama henüz erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…