- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Halep'te 70 Arsin atlıyorum diyenler de var.Kalbini bilemem , sevdiğini söylüyordu işte
Yakamı kurtarana kadar neler çektim sen biliyorsun. Bir de işe girmiş olsaydım bunlar sülük gibi yapışırdı iyice. Ayy yüce allahımın valla bildiği var kdkdkdkOlmayan maaş kartı üstünden hayaller hayaller. Bi de olaydı ahahah. Tek iyi yanı bu asalaklara kuruş yedirmemiş olman.
Akıl vicdan ahlak sahibi olsa sana bunu yapar mıydı? Boşa yorma artık kafanı, gitti kurtuldun. Toplamda 5 ay evli kalmılsınız zaten, güzel gün falan düşünme, aksine kötü günleri düşün, hatta otur yaz onları ki ara ara bakıp hatırlayasın. Daha önce de benzer konu açtın sanki, unutmaya çalış. Böyle insanların sızlayacak bir vicdanı olmaz, bekleme boşunaErkekler neden bu kadar kalpsiz , merhametsiz. Bazen kendime kızıyorum bana yaşattıklarından sonra niye hala onu düşünüp özlüyorum diye. Gerçekten bana çok eziyet etti psikolojik olarak gün yüzü göstermedi. Severek de evlenmiştim şimdi boşanma sürecindeyiz aylardır da sessiz. Dava bile açılmadı. Saçmasapan davranışları yüzünden beni yıldırdı annesiyle birlik olup benim psikolojimi bozdular neyse ki şimdi iyi gibiyim sadece ara sıra eski günlerimizi özlüyorum. Ama o kadar sabit fikirli biri ki ben asla pişman olacağını sanmıyorum. Ve bu beni çok üzüyor. Belki eski konumu okuyanlar vardır maaş kartıma el koymak istediği gibi direnmiştim sonra da tamam maaş kartını vermezsen bu iş olmaz diyip ayrılmıştı. Bence çok geçerli bir sebep yani insan biricik sevgilisi karısını bu yüzden harcar mı. Anne bağımlılığı ve paragözlüğü yüzünden beni harcadı. Tek istediğim hatasını bir gün anlaması ama anlamaz diye ümitsizim. Sadece içimi dökmek istedim hanımlar….
Var canım, bdv bunlarla doluVar mı bunlara katlanabilecek bir köle kadın
Hayatınızı yaşamak için onun pişman olmasını beklemeyin. Evliliği anlamamış olgunlaşmamış birisi için kendinizi yıpratmayın. Bu bir süreç üzüleceksiniz ama geçecek.Erkekler neden bu kadar kalpsiz , merhametsiz. Bazen kendime kızıyorum bana yaşattıklarından sonra niye hala onu düşünüp özlüyorum diye. Gerçekten bana çok eziyet etti psikolojik olarak gün yüzü göstermedi. Severek de evlenmiştim şimdi boşanma sürecindeyiz aylardır da sessiz. Dava bile açılmadı. Saçmasapan davranışları yüzünden beni yıldırdı annesiyle birlik olup benim psikolojimi bozdular neyse ki şimdi iyi gibiyim sadece ara sıra eski günlerimizi özlüyorum. Ama o kadar sabit fikirli biri ki ben asla pişman olacağını sanmıyorum. Ve bu beni çok üzüyor. Belki eski konumu okuyanlar vardır maaş kartıma el koymak istediği gibi direnmiştim sonra da tamam maaş kartını vermezsen bu iş olmaz diyip ayrılmıştı. Bence çok geçerli bir sebep yani insan biricik sevgilisi karısını bu yüzden harcar mı. Anne bağımlılığı ve paragözlüğü yüzünden beni harcadı. Tek istediğim hatasını bir gün anlaması ama anlamaz diye ümitsizim. Sadece içimi dökmek istedim hanımlar….
Çalıntı parayla hac mı@Katibin Ruhu tanıdık geldi mi kdkdk. Bana da hac parasını kitleme derdindelerdi. Üstelik işim gücüm bile yoktu.
Neymiş ben işe girince kaynana adlı yaratığa para vermeliymişim de hacca gidecekmiş. Maaş karrım da kocada duracakmış jdjdj.
Boşandım geçtim. Elin kızları sağılacak inekti çünkü. Beyinsizler.
Beni çok üzdü yani çok kısa sürede bile insanı öyle yıpratıyorlar ki. Analı oğullu sanki ben düşmanımHayatınızı yaşamak için onun pişman olmasını beklemeyin. Evliliği anlamamış olgunlaşmamış birisi için kendinizi yıpratmayın. Bu bir süreç üzüleceksiniz ama geçecek.
Hepsi geçer zaman lazım. Onları düşünmeye devam ederseniz mutlu olamazsınız.Beni çok üzdü yani çok kısa sürede bile insanı öyle yıpratıyorlar ki. Analı oğullu sanki ben düşmanım
birBen olsam ex kvyi arar para hırsınız yüzünden bir yuva yıktınız. Madem hayatına karışacaktınız neden evlendirdiniz. Allah size öyle bi gelin versin ki beni mumla arayın. Aykadargüzelin ahı tuttu diyin. Tek dileğim budur. Diyip kapatırdım engellerdim her yerden de. Ne güzel çalışıyorum maaşım var ailemi alır tatile giderdim. 2 ay yaşanmış bi evliliği unutmak zor olmaz düşünmeyi bırak pişmanlığı ise 1 2 yıl sonra olur hemen bekleme
Hatta hayatına öyle bi bak ki o pişman olduğunda senin kalbin başkası için çarpıyor olsun.
hiç bir hatalarını kabul etmiyorlar ki . Gözün gördüğünü inkar ediyorlar. Annesiyle sanki tek ruh iki ayrı beden gibiler. Konuşmaları kullandıkları cümleler bile senkron. Başa çıkılmaz cahil annesi iyi bişey yaptım sanıyordu yeni kurulma aşamasında olan bir yuvayı mahvetti ama üstüne alınmıyor. Böyle hata yapıp yapıp sonra da kenara çekiliveriyor. Baş edemedim hiç kimse de edemez. Temizce ayrılacağımBen olsam ex kvyi arar para hırsınız yüzünden bir yuva yıktınız. Madem hayatına karışacaktınız neden evlendirdiniz. Allah size öyle bi gelin versin ki beni mumla arayın. Aykadargüzelin ahı tuttu diyin. Tek dileğim budur. Diyip kapatırdım engellerdim her yerden de. Ne güzel çalışıyorum maaşım var ailemi alır tatile giderdim. 2 ay yaşanmış bi evliliği unutmak zor olmaz düşünmeyi bırak pişmanlığı ise 1 2 yıl sonra olur hemen bekleme
Hatta hayatına öyle bi bak ki o pişman olduğunda senin kalbin başkası için çarpıyor olsun.
Sadece sinir oluyorum. Başka beklentim kalmadıHepsi geçer zaman lazım. Onları düşünmeye devam ederseniz mutlu olamazsınız.
İçine saldığın o kuruntu bile ona yeterdi en ufak kötü olayda ahının tuttuğunu düşünürdü bilinçaltına işlemiş olacaktın çünkü :)Hiç
bir
hiç bir hatalarını kabul etmiyorlar ki . Gözün gördüğünü inkar ediyorlar. Annesiyle sanki tek ruh iki ayrı beden gibiler. Konuşmaları kullandıkları cümleler bile senkron. Başa çıkılmaz cahil annesi iyi bişey yaptım sanıyordu yeni kurulma aşamasında olan bir yuvayı mahvetti ama üstüne alınmıyor. Böyle hata yapıp yapıp sonra da kenara çekiliveriyor. Baş edemedim hiç kimse de edemez. Temizce ayrılacağım
Valla canım ne senbu dünyaya bir daha geleceksin.kurtulduguna sevin ve sen kendin aç davayı.Erkekler neden bu kadar kalpsiz , merhametsiz. Bazen kendime kızıyorum bana yaşattıklarından sonra niye hala onu düşünüp özlüyorum diye. Gerçekten bana çok eziyet etti psikolojik olarak gün yüzü göstermedi. Severek de evlenmiştim şimdi boşanma sürecindeyiz aylardır da sessiz. Dava bile açılmadı. Saçmasapan davranışları yüzünden beni yıldırdı annesiyle birlik olup benim psikolojimi bozdular neyse ki şimdi iyi gibiyim sadece ara sıra eski günlerimizi özlüyorum. Ama o kadar sabit fikirli biri ki ben asla pişman olacağını sanmıyorum. Ve bu beni çok üzüyor. Belki eski konumu okuyanlar vardır maaş kartıma el koymak istediği gibi direnmiştim sonra da tamam maaş kartını vermezsen bu iş olmaz diyip ayrılmıştı. Bence çok geçerli bir sebep yani insan biricik sevgilisi karısını bu yüzden harcar mı. Anne bağımlılığı ve paragözlüğü yüzünden beni harcadı. Tek istediğim hatasını bir gün anlaması ama anlamaz diye ümitsizim. Sadece içimi dökmek istedim hanımlar….
Aynı durumda sayılırız aylardır ne ses ne seda. Ailesi bile 1 kere aramadı bizi. İyi olsun diye tek arama yapmadilar. Seni anliyorum Dönse kabul edecegimden degil insan bir pişmanlık görmek istiyor en azından. O keyfinde,hatta eskiden oldugu gibi sosyal medyaya hızlı bir giris yapmis. Ama diyorum kırk tane kız bulsa ne olacak ki? bana onca fedakarligima aptalligima ragmen insan gibi davranmamis adamı kim nereyr kadar çeker.. benden önce olduğu gibi iliskilerinde korkak sevgisiz yaşayip gider.Erkekler neden bu kadar kalpsiz , merhametsiz. Bazen kendime kızıyorum bana yaşattıklarından sonra niye hala onu düşünüp özlüyorum diye. Gerçekten bana çok eziyet etti psikolojik olarak gün yüzü göstermedi. Severek de evlenmiştim şimdi boşanma sürecindeyiz aylardır da sessiz. Dava bile açılmadı. Saçmasapan davranışları yüzünden beni yıldırdı annesiyle birlik olup benim psikolojimi bozdular neyse ki şimdi iyi gibiyim sadece ara sıra eski günlerimizi özlüyorum. Ama o kadar sabit fikirli biri ki ben asla pişman olacağını sanmıyorum. Ve bu beni çok üzüyor. Belki eski konumu okuyanlar vardır maaş kartıma el koymak istediği gibi direnmiştim sonra da tamam maaş kartını vermezsen bu iş olmaz diyip ayrılmıştı. Bence çok geçerli bir sebep yani insan biricik sevgilisi karısını bu yüzden harcar mı. Anne bağımlılığı ve paragözlüğü yüzünden beni harcadı. Tek istediğim hatasını bir gün anlaması ama anlamaz diye ümitsizim. Sadece içimi dökmek istedim hanımlar….
Çok haklisin. Zaten gercekten seven insan kaybedecek konuma getirmez sevdigini. Sonra o bir halta yaramaz karakterlerini cekecek birini bulamayinca geri geliyorlarSenin gibisini bulamazsa öyle de bir oluyor ki .Benim ki üstüme ceket atmyrdu boşandıktan beş ay sonra abisi ve yengesiyle evime geldi .Ay sen değilmişsn demeler iltifatlar gırla ama maymun gözünü açmıştı tabi artk .Ozetliyck olursak sevdiği için dönmez arkadaşım kekliycek ikinci bir enayi bulamadığı için döner fakat sonucunda da totosuna baka baka geldiği yere geri gider .
Onun ağzına edilck siz hiç merak etmeyinAynı durumda sayılırız aylardır ne ses ne seda. Ailesi bile 1 kere aramadı bizi. İyi olsun diye tek arama yapmadilar. Seni anliyorum Dönse kabul edecegimden degil insan bir pişmanlık görmek istiyor en azından. O keyfinde,hatta eskiden oldugu gibi sosyal medyaya hızlı bir giris yapmis. Ama diyorum kırk tane kız bulsa ne olacak ki? bana onca fedakarligima aptalligima ragmen insan gibi davranmamis adamı kim nereyr kadar çeker.. benden önce olduğu gibi iliskilerinde korkak sevgisiz yaşayip gider.
Bazen birine beddua etmeye bile gerek yok biliyo musun,beddua olarak kendi karakteri yetiyor
Gerçekten özlediğiniz eski günler var mı? Yoksa onlar sizin mutlu olma umudu taşındığınız , kocam belki düzelir dediğiniz günler mi? Şu acık ki siz kendi kafanızda yaşamışsın, siz onun asla, hiç bir zaman , biricik sevgili karısı olmadınız ve asla , hiç birzaman da olmayacaksınız. Mutlu evlilik hayali , peri masalı hep sizin kafanızın içindeydi. Öyle mutlu bir evlilik ya da birbirini seven sayan en önemlisi saygı duyan insalar olmadınız. O yüzden artık peşini bırakın olmayacak hayallerin ve daha gerçekçi ve aklı başında davranarak hareket edin. Bir sonra ki ilişkinizde daha kendine saygı duyan bir insan olun.Erkekler neden bu kadar kalpsiz , merhametsiz. Bazen kendime kızıyorum bana yaşattıklarından sonra niye hala onu düşünüp özlüyorum diye. Gerçekten bana çok eziyet etti psikolojik olarak gün yüzü göstermedi. Severek de evlenmiştim şimdi boşanma sürecindeyiz aylardır da sessiz. Dava bile açılmadı. Saçmasapan davranışları yüzünden beni yıldırdı annesiyle birlik olup benim psikolojimi bozdular neyse ki şimdi iyi gibiyim sadece ara sıra eski günlerimizi özlüyorum. Ama o kadar sabit fikirli biri ki ben asla pişman olacağını sanmıyorum. Ve bu beni çok üzüyor. Belki eski konumu okuyanlar vardır maaş kartıma el koymak istediği gibi direnmiştim sonra da tamam maaş kartını vermezsen bu iş olmaz diyip ayrılmıştı. Bence çok geçerli bir sebep yani insan biricik sevgilisi karısını bu yüzden harcar mı. Anne bağımlılığı ve paragözlüğü yüzünden beni harcadı. Tek istediğim hatasını bir gün anlaması ama anlamaz diye ümitsizim. Sadece içimi dökmek istedim hanımlar….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?