Kocalar boşandıktan sonra pişman olur mu?

Kalbini bilemem , sevdiğini söylüyordu işte
Halep'te 70 Arsin atlıyorum diyenler de var.
Her söylenene inanacak olsak oohhooo.
Söylüyor ama kartını vermedigin için kovuyor misal.
Sadece söylemek yetmez,dilin kemiği yok.

Olmayan maaş kartı üstünden hayaller hayaller. Bi de olaydı ahahah. Tek iyi yanı bu asalaklara kuruş yedirmemiş olman.
Yakamı kurtarana kadar neler çektim sen biliyorsun. Bir de işe girmiş olsaydım bunlar sülük gibi yapışırdı iyice. Ayy yüce allahımın valla bildiği var kdkdkdk

Akıl vicdan ahlak sahibi olsa sana bunu yapar mıydı? Boşa yorma artık kafanı, gitti kurtuldun. Toplamda 5 ay evli kalmılsınız zaten, güzel gün falan düşünme, aksine kötü günleri düşün, hatta otur yaz onları ki ara ara bakıp hatırlayasın. Daha önce de benzer konu açtın sanki, unutmaya çalış. Böyle insanların sızlayacak bir vicdanı olmaz, bekleme boşuna

Hayatınızı yaşamak için onun pişman olmasını beklemeyin. Evliliği anlamamış olgunlaşmamış birisi için kendinizi yıpratmayın. Bu bir süreç üzüleceksiniz ama geçecek.

Çalıntı parayla hac mı

Ben olsam ex kvyi arar para hırsınız yüzünden bir yuva yıktınız. Madem hayatına karışacaktınız neden evlendirdiniz. Allah size öyle bi gelin versin ki beni mumla arayın. Aykadargüzelin ahı tuttu diyin. Tek dileğim budur. Diyip kapatırdım engellerdim her yerden de. Ne güzel çalışıyorum maaşım var ailemi alır tatile giderdim. 2 ay yaşanmış bi evliliği unutmak zor olmaz düşünmeyi bırak pişmanlığı ise 1 2 yıl sonra olur hemen bekleme
Hatta hayatına öyle bi bak ki o pişman olduğunda senin kalbin başkası için çarpıyor olsun.

Hayatınızı yaşamak için onun pişman olmasını beklemeyin. Evliliği anlamamış olgunlaşmamış birisi için kendinizi yıpratmayın. Bu bir süreç üzüleceksiniz ama geçecek.
Beni çok üzdü yani çok kısa sürede bile insanı öyle yıpratıyorlar ki. Analı oğullu sanki ben düşmanım

Hiç
bir
hiç bir hatalarını kabul etmiyorlar ki . Gözün gördüğünü inkar ediyorlar. Annesiyle sanki tek ruh iki ayrı beden gibiler. Konuşmaları kullandıkları cümleler bile senkron. Başa çıkılmaz cahil annesi iyi bişey yaptım sanıyordu yeni kurulma aşamasında olan bir yuvayı mahvetti ama üstüne alınmıyor. Böyle hata yapıp yapıp sonra da kenara çekiliveriyor. Baş edemedim hiç kimse de edemez. Temizce ayrılacağım

İçine saldığın o kuruntu bile ona yeterdi en ufak kötü olayda ahının tuttuğunu düşünürdü bilinçaltına işlemiş olacaktın çünkü :)

Bu duyguları yasaman cok normal. Ortada tamamlanmamislik yarim kalmışlık var. Bu da sürece dahil duygular. Ama güçlü olmak zorundasın. Zafiyetin seni zor duruma düşürmesin. Kalbin acısa da mantıklı kararlar vermeye calis

Valla canım ne senbu dünyaya bir daha geleceksin.kurtulduguna sevin ve sen kendin aç davayı.

Senin gibisini bulamazsa öyle de bir oluyor ki .Benim ki üstüme ceket atmyrdu boşandıktan beş ay sonra abisi ve yengesiyle evime geldi .Ay sen değilmişsn demeler iltifatlar gırla ama maymun gözünü açmıştı tabi artk .Ozetliyck olursak sevdiği için dönmez arkadaşım kekliycek ikinci bir enayi bulamadığı için döner fakat sonucunda da totosuna baka baka geldiği yere geri gider .

Aynı durumda sayılırız aylardır ne ses ne seda. Ailesi bile 1 kere aramadı bizi. İyi olsun diye tek arama yapmadilar. Seni anliyorum Dönse kabul edecegimden degil insan bir pişmanlık görmek istiyor en azından. O keyfinde,hatta eskiden oldugu gibi sosyal medyaya hızlı bir giris yapmis. Ama diyorum kırk tane kız bulsa ne olacak ki? bana onca fedakarligima aptalligima ragmen insan gibi davranmamis adamı kim nereyr kadar çeker.. benden önce olduğu gibi iliskilerinde korkak sevgisiz yaşayip gider.
Bazen birine beddua etmeye bile gerek yok biliyo musun,beddua olarak kendi karakteri yetiyor

Çok haklisin. Zaten gercekten seven insan kaybedecek konuma getirmez sevdigini. Sonra o bir halta yaramaz karakterlerini cekecek birini bulamayinca geri geliyorlar

Onun ağzına edilck siz hiç merak etmeyin

Gerçekten özlediğiniz eski günler var mı? Yoksa onlar sizin mutlu olma umudu taşındığınız , kocam belki düzelir dediğiniz günler mi? Şu acık ki siz kendi kafanızda yaşamışsın, siz onun asla, hiç bir zaman , biricik sevgili karısı olmadınız ve asla , hiç birzaman da olmayacaksınız. Mutlu evlilik hayali , peri masalı hep sizin kafanızın içindeydi. Öyle mutlu bir evlilik ya da birbirini seven sayan en önemlisi saygı duyan insalar olmadınız. O yüzden artık peşini bırakın olmayacak hayallerin ve daha gerçekçi ve aklı başında davranarak hareket edin. Bir sonra ki ilişkinizde daha kendine saygı duyan bir insan olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…