Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Canim onceki tahlillerin baska hastaneden miydi, ondanda istemis olabilir hepsi umuttepeden olmasi lazim cunku.

Kızlar merhaba, benim aşılamaya bugün itibarıyla başlıyoruz. Çok şükür tüm testlerim güzel geldi. Amh 3,37 çıktı
Bugün orada benim gibi bekleyen çok arkadaşım vardı. İnşallah hepimiz oradan karınlarımızda sağlıklı bebişlerimizle çıkarız

Hayırlı uğurlu olsun canın sonu da güzel okur inşallah

Kızlar merhaba, eşimin verdiği örnekte morfolojiye falan bakmamışlar. Doktor illa morfoloji ister mi?
Sayılar, hareketlilik çok iyi.

İyi akşamlar. Bugün eşim üroloji ile görüştü kan testi ve spermiyogram istemiş. Kan tahlillerini verdik kan sonuçları çıkınca spermiyogram yapılacağı söylendi sonuçlar 10 günü bulurmuş sanırım şimdiden 10 gün sonraya randevu alsam iyi olacak. Ben de Emek Bey ile görüştüm eşinin sonuçları çıkınca gelin her gün 11de sonuç bakıyorum randevusuz dedi. Bana vitamin yazdı bikaç tahlil istedi daha önce yapılmış hormon amh sonuçlarıma ve rahim filmime baktı. Eşinin sonuçlarına göre aşılama mı tüp bebek mi karar vericez rapor için görüşürüz dedi. Süreç sizlerde nasıldı?

Hayirlisi olsun canim uzulme.troid degerlerin icin tahlilmi yaptılar nasil anlasildi?
EVet canım zaten sıkıtı var trodileriöde biraz ara vermiştim ilaçalara yükselmiş ilaçlara devam etcem troidde cok önemli hayırlısı böyleymiş 10gün gecikince acabamı dedim ama işte bıgunde regl oldum nasip inş buraya bir gün hamileyim yazıcam sizlerden de güzel haberler alıcam inş

Malesef kızlar negatif bugun alabildim sonucu troid değerlerim cok yükselmiş morelim bozuldu ondan gecikme olabilir dedi
Canım sana bir şey soracaktım. Tiroid değerinin yüksek olduğunu belirtmişsin hangisi olduğunu öğrenebilir miyim? Anti tg ve Anti TPO yüksek çıktı benim sonuçlarımda da dün istedi hoca bugün yaptırdım sonuca çok canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…