AHhhh keşkemmHadi hayirlisi benimkide boyle cikmisti.gebelik testine gore degisiyor kimisi hassas kimisi degil.20tl likler erkenden soyluyor seninki gecmis bide bence hamilesin
Hadi hediyeniz gelmistir insallah.dualarimiz seninle.AHhhh keşkemmama test hemen böyle olması ra bekledi aonra oldu inş bakalm yarın tekrarlıcam yarında eşimin doğum günü ne güzel olur
Teşekkür ederim ablacım haberdar ederim durumdan saolunHadi hediyeniz gelmistir insallah.dualarimiz seninle.
Tatlış sonuç ne? Heyecanla güzel haberi bekliyorumTeşekkür ederim ablacım haberdar ederim durumdan saolun
Canim onceki tahlillerin baska hastaneden miydi, ondanda istemis olabilir hepsi umuttepeden olmasi lazim cunku.Canım merhaba, benim kan testlerim 10 aylıktı ama doktor bey yenilerini istedi. Aynı şekilde eşinden de istiyorlar. Çok sıra yoktu ben gittiğimde sakindi gayet. Bir de sen kendine randevu aldığında eşine de ürolojiden al çünkü onun da birkaç defa gitmesi gerekebiliyor
Evet canım başka hastanedeydi. O yüzden hem benden hem de eşimden yeniden test istediler.Canim onceki tahlillerin baska hastaneden miydi, ondanda istemis olabilir hepsi umuttepeden olmasi lazim cunku.
Hayırlı uğurlu olsun canın sonu da güzel okur inşallahKızlar merhaba, benim aşılamaya bugün itibarıyla başlıyoruz. Çok şükür tüm testlerim güzel geldi. Amh 3,37 çıktı
Bugün orada benim gibi bekleyen çok arkadaşım vardı. İnşallah hepimiz oradan karınlarımızda sağlıklı bebişlerimizle çıkarız
Amiiiinnnn canım inşallah hepimiz için güzel olurHayırlı uğurlu olsun canın sonu da güzel okur inşallah
Hayirlisi boyleymis uzulme sakinMalesef kızlar negatif bugun alabildim sonucutroid değerlerim cok yükselmiş morelim bozuldu ondan gecikme olabilir dedi
Hayirlisi olsun canim uzulme.troid degerlerin icin tahlilmi yaptılar nasil anlasildi?Malesef kızlar negatif bugun alabildim sonucutroid değerlerim cok yükselmiş morelim bozuldu ondan gecikme olabilir dedi
Hayırlısı olsun canım, üzme kendini. Bir sonraki ay dolar inşallah kucağınMalesef kızlar negatif bugun alabildim sonucutroid değerlerim cok yükselmiş morelim bozuldu ondan gecikme olabilir dedi
Üzme kendini sıkma canınıMalesef kızlar negatif bugun alabildim sonucutroid değerlerim cok yükselmiş morelim bozuldu ondan gecikme olabilir dedi
EVet canım zaten sıkıtı var trodileriöde biraz ara vermiştim ilaçalara yükselmiş ilaçlara devam etcem troidde cok önemli hayırlısı böyleymiş 10gün gecikince acabamı dedim ama işte bıgunde regl oldum nasip inş buraya bir gün hamileyim yazıcam sizlerden de güzel haberler alıcam inşHayirlisi olsun canim uzulme.troid degerlerin icin tahlilmi yaptılar nasil anlasildi?
Canım sana bir şey soracaktım. Tiroid değerinin yüksek olduğunu belirtmişsin hangisi olduğunu öğrenebilir miyim? Anti tg ve Anti TPO yüksek çıktı benim sonuçlarımda da dün istedi hoca bugün yaptırdım sonuca çok canım sıkıldıMalesef kızlar negatif bugun alabildim sonucutroid değerlerim cok yükselmiş morelim bozuldu ondan gecikme olabilir dedi