Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Aynen simdi igneleremi başladın... ben pgt yaptim benim kayiplarim oldugu icin insallah sana gerek kalmaz

evet iğneleri kullanıyorum bugün 8. gün. birazdan dr a gidicem.

pgt yi hocaya söyledim. gerekli değil ama istersen 3. gün embriyosuna kadar vakit var düşün dedi.

inş. sağlıkla kavuşursun bebeğine

Kızlar merhaba, ben ovitrel vurdum ama acaba erken mi çatlıyor yumurtam sol tarafımda ince ince bi ağrı var

Kızlar bizde aşılama raporumuzu çıkarttık, Emek hoca ile görüştüm bu ay başlayacağız inşallah ama bir sorunumuz var bir ay daha ileri atabilir adetten 1 hafta sonra için tatil planlamıştık rezervasyonlarımız falan herşeyimiz hazır. Emek hoca bakarız duruma göre ya çatlatmayı geç yaparız yada bir sonraki aya bırakırız dedi hakkımızda hayırlısı artık.

Kızlar ilaçları almaya gittim bugün eczaneden, raporum 1 aylık yazılmış 22.08.2019 - 22.09.2019 yazıyor ve menogon 75 5 ampul 8 kutu, fostimon 75 14 kutu, gonal f 450 2 kutu, ovitrille 250 1 kutu yazılmış; fakat eczaneden menogon 1 kutu,fostimon 2 kutu, gonal f 1 kutu ve ovitrelle 1 kutu olarak karşıladığı söylendi. Neden bu kadar fazla ilaç yazıldığı soruldu, ilk denememiz olacağı için bilemediğimden yarın hastaneyi arayayım dedim. Ayrıca bizim aşılama için ilaçlar yazıldı, eczanedekiler tüp bebek kotasından bahsettiler bir yanlışlık yoktur umarım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kızlar bugün aşılamam yapıldı. Aşılama surasında ve sonrasında çok iyiydim ama son bi kaç saattir baya ağrım var.
Ayakta dik duramıyorum ve yumurtalıklarım ağrıyor.
Sizde de oldu mu? Lütfen cevap yazın rahatlatın beni

Hakkında hayırlısı olsun tatlım sonu güzel olur mutlu haberi alırsın inşallah.

Bugün emek bey e sonuçlarımızı gösterdik eşime 2 ay kullanması için ilaç verdi bana da 2.kez adet olduğunuzda 2. Ya da 3.gün gelin dedi. Evraklarımızı teslim ettik raporu bekleyeceğiz. Rapor çıksın ilaçlarınızı alır evinizde dolap saklarsınız dedi

Aşılama mı tüp bebek mi canım?

Gercekten cok yazmislar asilama 2 ay ust uste deneniyor ya acaba 2 ayin ilaclarini mi yazdilar yani 2. Asilamaninda ilaclari sanki..

Kac para tutuyor ilaclar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…