Aynen simdi igneleremi başladın... ben pgt yaptim benim kayiplarim oldugu icin insallah sana gerek kalmaznormal varyant dedi. pgt gerek yok için rahat etsin istiyorsan yapabilirsin dedi. bende araştırmaya başladım. çoğu yerde normal kabul ediliyor.
inşallah hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyorum. aramızda 1 ay olacak o zaman sizinle :)
Tsh diye grçiyor canımCanım sana bir şey soracaktım. Tiroid değerinin yüksek olduğunu belirtmişsin hangisi olduğunu öğrenebilir miyim? Anti tg ve Anti TPO yüksek çıktı benim sonuçlarımda da dün istedi hoca bugün yaptırdım sonuca çok canım sıkıldı
Kimse bir şey yazmaz oldu zaten ama umudunu kaybetme her şeyin herkes için hayırlısı artık. Biz yarın sonuç göstermeye gideceğiz ama spermiyogram sonucumuz çok kötüKızlarrrr eskiden hep yazarlardı gebeğim tuttu vs gibi hiç olumlu giden yokmu umudum kırlıyor benimde
Hemsirelerin dedigi saatte vurduysan stres yapma en iyisini onlar biliyor.Kızlar merhaba, ben ovitrel vurdum ama acaba erken mi çatlıyor yumurtam sol tarafımda ince ince bi ağrı var
Evet onların dediği saatte vuruldum, teşekkür ederimHemsirelerin dedigi saatte vurduysan stres yapma en iyisini onlar biliyor.
yumurta iğneden en az 48 saat sonra çatlıyormuşEvet onların dediği saatte vuruldum, teşekkür ederim
Ben 36 saat sonra diye biliyorum canım, ilacın prospektüsünde de öyle yazıyordu.yumurta iğneden en az 48 saat sonra çatlıyormuş
Hakkında hayırlısı olsun tatlım sonu güzel olur mutlu haberi alırsın inşallah.Kızlar bugün aşılamam yapıldı. Aşılama surasında ve sonrasında çok iyiydim ama son bi kaç saattir baya ağrım var.
Ayakta dik duramıyorum ve yumurtalıklarım ağrıyor.
Sizde de oldu mu? Lütfen cevap yazın rahatlatın beni
Çok teşekkür ederim canım aminnHakkında hayırlısı olsun tatlım sonu güzel olur mutlu haberi alırsın inşallah.
Aşılama mı tüp bebek mi canım?Bugün emek bey e sonuçlarımızı gösterdik eşime 2 ay kullanması için ilaç verdi bana da 2.kez adet olduğunuzda 2. Ya da 3.gün gelin dedi. Evraklarımızı teslim ettik raporu bekleyeceğiz. Rapor çıksın ilaçlarınızı alır evinizde dolap saklarsınız dedi
Gercekten cok yazmislar asilama 2 ay ust uste deneniyor ya acaba 2 ayin ilaclarini mi yazdilar yani 2. Asilamaninda ilaclari sanki..Kızlar ilaçları almaya gittim bugün eczaneden, raporum 1 aylık yazılmış 22.08.2019 - 22.09.2019 yazıyor ve menogon 75 5 ampul 8 kutu, fostimon 75 14 kutu, gonal f 450 2 kutu, ovitrille 250 1 kutu yazılmış; fakat eczaneden menogon 1 kutu,fostimon 2 kutu, gonal f 1 kutu ve ovitrelle 1 kutu olarak karşıladığı söylendi. Neden bu kadar fazla ilaç yazıldığı soruldu, ilk denememiz olacağı için bilemediğimden yarın hastaneyi arayayım dedim. Ayrıca bizim aşılama için ilaçlar yazıldı, eczanedekiler tüp bebek kotasından bahsettiler bir yanlışlık yoktur umarım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kac para tutuyor ilaclar canimKızlar ilaçları almaya gittim bugün eczaneden, raporum 1 aylık yazılmış 22.08.2019 - 22.09.2019 yazıyor ve menogon 75 5 ampul 8 kutu, fostimon 75 14 kutu, gonal f 450 2 kutu, ovitrille 250 1 kutu yazılmış; fakat eczaneden menogon 1 kutu,fostimon 2 kutu, gonal f 1 kutu ve ovitrelle 1 kutu olarak karşıladığı söylendi. Neden bu kadar fazla ilaç yazıldığı soruldu, ilk denememiz olacağı için bilemediğimden yarın hastaneyi arayayım dedim. Ayrıca bizim aşılama için ilaçlar yazıldı, eczanedekiler tüp bebek kotasından bahsettiler bir yanlışlık yoktur umarım. Yardımcı olursanız sevinirim.
söylenen 36 ama araştırdım 48 ve sonrasında çatlarmış. aşılama ya da tüp bebekte 36 saat sonra toplanıyor. yumurta çatlamadan aşılamanın olması veya toplanması gerekiyor.Ben 36 saat sonra diye biliyorum canım, ilacın prospektüsünde de öyle yazıyordu.