- 26 Aralık 2018
- 61
- 22
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de ayni degerler cok yuksek cikti simdi en dusuk dozda troid ilaci kullaniyorum 3 ayda bir kontrole gidiyirumCanım sana bir şey soracaktım. Tiroid değerinin yüksek olduğunu belirtmişsin hangisi olduğunu öğrenebilir miyim? Anti tg ve Anti TPO yüksek çıktı benim sonuçlarımda da dün istedi hoca bugün yaptırdım sonuca çok canım sıkıldı
Ben gidiyorum cagdas beye yumurta toplandi transfer icin bekliyirumkızlar merhaba,
bende bu ay çağdaş beyle tüp bebek tedavisine başladım. bu ay sadece yumurta toplama yapılacak sonraki ay transfer olacak. rahim dinlensin istiyor. çağdaş beye giden var mı aranızda
Ben gidiyorum cagdas beye yumurta toplandi transfer icin bekliyirum
Yumurta toplamadan sonra 1 ay dinlendiriyo benim cok denemem var kayiplarim var benim kurtajlardan sobra rahim kalinlasmiyo onun icin ugrasiyoruz...endise etme yuzyuze konusup detayli anlatacaktirtransferi ne zaman için söyledi? sizin kaçıncı deneme. benim ilk olacak. sizde problem neydi? bizde sperm sayısı
Biraz önce aradı beni, eşim kromozom testi vermişti. sonuç çıkmış. olumsuz bir durum yok ama eşinizle gelin yüzyüze konuşmamız lazım dedi. çok merak ediyorum ne çıktı. ctesi gidicez. inş.
Endokrinolojiye kime nereye gittin canım? Çağdaş bey mi ilaca karar verdi?Benim de ayni degerler cok yuksek cikti simdi en dusuk dozda troid ilaci kullaniyorum 3 ayda bir kontrole gidiyirum
Yumurta toplamadan sonra 1 ay dinlendiriyo benim cok denemem var kayiplarim var benim kurtajlardan sobra rahim kalinlasmiyo onun icin ugrasiyoruz...endise etme yuzyuze konusup detayli anlatacaktir
Ben derince egitim de Dahiliyeye gittim ilac dozunu da dr ayarladiEndokrinolojiye kime nereye gittin canım? Çağdaş bey mi ilaca karar verdi?
Insallah hepimiz guzel haberler veririz burda gecen ay 7.5 kaldi rahim bu ay tekrar deniyiruz pgt gitti emriyom istiyoruzki rahim kalinligi iyi olsun oyke transfer yapalim evet cagdas bey iyi bir drteşekkür ederim. inş. problem yoktur.
inşallah bu denemende güzel haberini alırız. Çağdaş hoca işinin ehli duruyor. çok araştırdığı için güven veriyor. Eminin rahim kalınlaşmanı sağlayacak çözümü de bulur.
Raporlu-raporsuz fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem?Insallah hepimiz guzel haberler veririz burda gecen ay 7.5 kaldi rahim bu ay tekrar deniyiruz pgt gitti emriyom istiyoruzki rahim kalinligi iyi olsun oyke transfer yapalim evet cagdas bey iyi bir dr
Raporlu fiyati bilmiyorum 7.. 8 bin civari gibi ortalamaRaporlu-raporsuz fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem?
Hangi hastane canim bu ve cagdas bey dediginiz nerede calisiyo.bende ozel de dusunuyorumda.Raporlu fiyati bilmiyorum 7.. 8 bin civari gibi ortalama
Kocaelide benim bildiğim konakra var, özel aile konakta 4 yıl önde eltim yaptırdı ikizleri car şimdi. Ama yumurta toplama ve transfer ist. Da oldu. Onun dısında Eray çalışkan muayeneleri izmittw yapıp opu ve transferi okan ünide yapıyor. Ücreti 8/9 bin. Diğerlerinşn ücretini bilmiyorumKizlar goren bilgisi olan cevp yazarsa sevinirim, kocaelide ozel bir tup bbek merkezi var mi guvenebilecegimiz hangi hastaneyi onerirsiniz.aile konak nasil mesela ucretler falan.
Kocaeli ozel konak hastanesi dr cagdas aslan arkadasin da dedigi gibi fiyatlar degisebiliyoKizlar goren bilgisi olan cevp yazarsa sevinirim, kocaelide ozel bir tup bbek merkezi var mi guvenebilecegimiz hangi hastaneyi onerirsiniz.aile konak nasil mesela ucretler falan.
Eray beyin raporlu ilaçlarla 8 bin raporsuz 11 bin i bulur dedi asistanıKizlar goren bilgisi olan cevp yazarsa sevinirim, kocaelide ozel bir tup bbek merkezi var mi guvenebilecegimiz hangi hastaneyi onerirsiniz.aile konak nasil mesela ucretler falan.
Merhaba izmitte tek tup bebek laboratuvari izmit konak hasfanesinde.dr u cagdas bey.diger hastanedeki dr lar tup yapar ama yum toplama ve teansfer icin izmitte illaki konagin laboratuvarini kullaniyorlar.yada sehirdisinda anlastiklari hastaneleri.Kizlar goren bilgisi olan cevp yazarsa sevinirim, kocaelide ozel bir tup bbek merkezi var mi guvenebilecegimiz hangi hastaneyi onerirsiniz.aile konak nasil mesela ucretler falan.
Peki ne onerdi dr kromozomlardan dolayi pgt istedimi ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz....insallah bir aksilik olmassa ben cuma transfer olacagimkızlar merhaba,
tüp bebek yaptıranlara Çağdaş hocayı tavsiye ederim. detaycı bir doktor. işini iyi yapıyor.
ctesi günü gittiğimde eşimin kromozom testinde 46, XY, inv(9) (p11q12) koromozomların yer değiştirdiğini öğrendik. bu normal kabul ediliyormuş ama düşük tehlikesi varmış. dr.um rahat konuştu. bebekte hastalıkla ilgili problem olmaz ama düşük olabilir dedi.
sizlerin bu kromozomla ilgisi duyduğu bildiği bişey var mı?