Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

kızlar merhaba,

bende bu ay çağdaş beyle tüp bebek tedavisine başladım. bu ay sadece yumurta toplama yapılacak sonraki ay transfer olacak. rahim dinlensin istiyor. çağdaş beye giden var mı aranızda

Benim de ayni degerler cok yuksek cikti simdi en dusuk dozda troid ilaci kullaniyorum 3 ayda bir kontrole gidiyirum

Ben gidiyorum cagdas beye yumurta toplandi transfer icin bekliyirum

transferi ne zaman için söyledi? sizin kaçıncı deneme. benim ilk olacak. sizde problem neydi? bizde sperm sayısı

Biraz önce aradı beni, eşim kromozom testi vermişti. sonuç çıkmış. olumsuz bir durum yok ama eşinizle gelin yüzyüze konuşmamız lazım dedi. çok merak ediyorum ne çıktı. ctesi gidicez. inş.

Yumurta toplamadan sonra 1 ay dinlendiriyo benim cok denemem var kayiplarim var benim kurtajlardan sobra rahim kalinlasmiyo onun icin ugrasiyoruz...endise etme yuzyuze konusup detayli anlatacaktir

Yumurta toplamadan sonra 1 ay dinlendiriyo benim cok denemem var kayiplarim var benim kurtajlardan sobra rahim kalinlasmiyo onun icin ugrasiyoruz...endise etme yuzyuze konusup detayli anlatacaktir

teşekkür ederim. inş. problem yoktur.

inşallah bu denemende güzel haberini alırız. Çağdaş hoca işinin ehli duruyor. çok araştırdığı için güven veriyor. Eminin rahim kalınlaşmanı sağlayacak çözümü de bulur.

Insallah hepimiz guzel haberler veririz burda gecen ay 7.5 kaldi rahim bu ay tekrar deniyiruz pgt gitti emriyom istiyoruzki rahim kalinligi iyi olsun oyke transfer yapalim evet cagdas bey iyi bir dr

Kizlar goren bilgisi olan cevp yazarsa sevinirim, kocaelide ozel bir tup bbek merkezi var mi guvenebilecegimiz hangi hastaneyi onerirsiniz.aile konak nasil mesela ucretler falan.
Kocaelide benim bildiğim konakra var, özel aile konakta 4 yıl önde eltim yaptırdı ikizleri car şimdi. Ama yumurta toplama ve transfer ist. Da oldu. Onun dısında Eray çalışkan muayeneleri izmittw yapıp opu ve transferi okan ünide yapıyor. Ücreti 8/9 bin. Diğerlerinşn ücretini bilmiyorum

Kizlar goren bilgisi olan cevp yazarsa sevinirim, kocaelide ozel bir tup bbek merkezi var mi guvenebilecegimiz hangi hastaneyi onerirsiniz.aile konak nasil mesela ucretler falan.
Merhaba izmitte tek tup bebek laboratuvari izmit konak hasfanesinde.dr u cagdas bey.diger hastanedeki dr lar tup yapar ama yum toplama ve teansfer icin izmitte illaki konagin laboratuvarini kullaniyorlar.yada sehirdisinda anlastiklari hastaneleri.

kızlar merhaba,

tüp bebek yaptıranlara Çağdaş hocayı tavsiye ederim. detaycı bir doktor. işini iyi yapıyor.

ctesi günü gittiğimde eşimin kromozom testinde 46, XY, inv(9) (p11q12) koromozomların yer değiştirdiğini öğrendik. bu normal kabul ediliyormuş ama düşük tehlikesi varmış. dr.um rahat konuştu. bebekte hastalıkla ilgili problem olmaz ama düşük olabilir dedi.

sizlerin bu kromozomla ilgisi duyduğu bildiği bişey var mı?

Peki ne onerdi dr kromozomlardan dolayi pgt istedimi ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz....insallah bir aksilik olmassa ben cuma transfer olacagim

normal varyant dedi. pgt gerek yok için rahat etsin istiyorsan yapabilirsin dedi. bende araştırmaya başladım. çoğu yerde normal kabul ediliyor.

inşallah hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyorum. aramızda 1 ay olacak o zaman sizinle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…