- 7 Nisan 2024
- 572
- 140
Amin çok teşekkür ederimTup bebekte cogunlukla oluyor bu kanamalar surekli uzanin ama ayaklarinizi hafif yuksekte tutun yastik falan koyun. Cok gecmis olsun Rabbim bagislasin evlatlarinizi insallah
Birşey sorcam tüp bebek tedavisinde iğnleri kullanmadan önce LH E2 birde progesteron hormonu kaç olması lazım bu arada bende Umuttepe de tedavi görüyorumBen birkaç ay önce Umuttepede tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Nerede yaptırmalıyız derken doktordan dolayı mi kafanız karışık yoksa Umuttepe de yaptırıp yaptırmamaktan dolayı mı? Ona göre cevaplarım sorunuzu.
Bende iğneleri kullanmadan önce değil transferden önce bakıyorlardı ama bunlarin kesin bir değeri yok yaşa boya kiloya göre bile değişiyor diye biliyorum. Rabbim yardımcınız olsunBirşey sorcam tüp bebek tedavisinde iğnleri kullanmadan önce LH E2 birde progesteron hormonu kaç olması lazım bu arada bende Umuttepe de tedavi görüyorum
Amin canım cümlemizinBende iğneleri kullanmadan önce değil transferden önce bakıyorlardı ama bunlarin kesin bir değeri yok yaşa boya kiloya göre bile değişiyor diye biliyorum. Rabbim yardımcınız olsun
Bakın benim 19 Şubat'ta transferim oldu onun öncesinde ki degerlerim bunlardı.Amin canım cümlemizinkaç olması lazım peki benim E2 hormonum en 92 çıkmıştı
Anladım canım benim yarın karar verilecek işte bu hormonlara göre iğneleri kullanmaya başlıycamBakın benim 19 Şubat'ta transferim oldu onun öncesinde ki degerlerim bunlardı.
Benim 2. Transferim 3 kere iptal oldu. İnanın herşey olacağına varır bu kanı verdiğimde de yine iptal olucak derken olumlu karar verildi ve benim kızım yanımda uyuyor. Rabbim size de en hayırlı vakitte en hayırlı evlatları nasip etsinAnladım canım benim yarın karar verilecek işte bu hormonlara göre iğneleri kullanmaya başlıycam
Rabbim daima hakkınizda hayırlı olsun olani nasip etsin. Herşey çok güzel geçsin sizin adınızaSizden dua bekliyorum yarın için inşaallah rabbim en hayırlı vaktinde banada nasip eder Rabbim isteyen herkese nasip etsinbu arada doktorunuz kimdi Umuttepe de hangi doktora gittiniz emek doğer mi
Canım sonuçlarım çıktı emek hocam 'da olmadığı için Özge hocam değerlendir di E2 hormonum 341 LH hormonum 10,6 progesteron hormonumda 0.347 çıktı Özge hocam yumurtlama olmamış dedi henüz daha pazartesi günü gel bakalım yumurtanın çatlayıp çatlamadığına dedi ve ben bu tahlilleri adetimin 4. Günü verdim üstelikte kanamam bu ay çok azdıBakın benim 19 Şubat'ta transferim oldu onun öncesinde ki degerlerim bunlardı.
Olsun Rabbimin nasip etmediği şeyde bile hayır vardır. Belki pazartesi günü sonuçlar değişir ve transfere karar verilir. Hakkınızda hayırlısı olsunCanım sonuçlarım çıktı emek hocam 'da olmadığı için Özge hocam değerlendir di E2 hormonum 341 LH hormonum 10,6 progesteron hormonumda 0.347 çıktı Özge hocam yumurtlama olmamış dedi henüz daha pazartesi günü gel bakalım yumurtanın çatlayıp çatlamadığına dedi ve ben bu tahlilleri adetimin 4. Günü verdim üstelikte kanamam bu ay çok azdı
Merhaba ücretli mi normal miMerhaba emek hocadan tüp bebek için ilk randevuyu nasıl alıyoruz. Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba
NormalMerhaba ücretli mi normal mi
İlk muayene randevusu için google KOÜ randevu yazın ilkine tıklayın poliklinik randevu deyip foto attığım gibi yazın seçinNormal