- 17 Haziran 2019
- 58
- 73
Yok canım çıkmamış. Önceki sperm testlerimiz güzeldi umarım bu da güzel çıkar. Aşılama raporumuz çıktı bugün. Haftaya tedaviye başlıyoruz inşallah. Allah yardımcımız olsun
Hayır canım devlet bize iki aşılama 3 tüp bebek hakkı veriyor.Canım bu aşılama raporu devlet tarafından tüp bebek tedavisi için tanınan 3 haktan mı düşüyor acaba ?
Hayır canım devlet bize iki aşılama 3 tüp bebek hakkı veriyor.
Aminn canım hepimizin kucakları en kısa sürede dolar inşallahAa çok iyi yaa. Çok teşekkür eserim bilgilendirme için inşallah bu ay emek hocayla başlayacağım. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
Canım merhaba, benim kan testlerim 10 aylıktı ama doktor bey yenilerini istedi. Aynı şekilde eşinden de istiyorlar. Çok sıra yoktu ben gittiğimde sakindi gayet. Bir de sen kendine randevu aldığında eşine de ürolojiden al çünkü onun da birkaç defa gitmesi gerekebiliyorKizlar goren cvp yazarsa sevinirim, benim kan tahlillerimi yaptirali 1 sene olacak , asilama raporunda 1 sene onceki sonuclari kabul ederler mi sizce.
Merhaba canım.Perşembe gelecek diye biliyorum.Merhaba kızlar nasılsınız emek hoca izinden geldimi
Merhaba kızlar nasılsınız emek hoca izinden geldimi
Ögretim üyesine gerek yok ki , normal üroloji polikliniğine gidin bence.Kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 26 ağustos için randevu aldım emek bey’den aynı gün için eşime de ürolojiden randevu alacağım ama üroloji polikliniği 1 ve üroloji polikliniği 4 kerem teke var p.tesi hasta alıyormuş bi de öğretim üyesi doç önder kara var. Kimi önerirsiniz?
Farketmiyo cnm ikiside tahlil isteyip gonderiyo zaten.Kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 26 ağustos için randevu aldım emek bey’den aynı gün için eşime de ürolojiden randevu alacağım ama üroloji polikliniği 1 ve üroloji polikliniği 4 kerem teke var p.tesi hasta alıyormuş bi de öğretim üyesi doç önder kara var. Kimi önerirsiniz?
Selam kızlar konuyla tecrübeli olan vardır gebelikmtesti yaptım evde 3gün geçtikti böyle silik cıktı olabilirmi
Sanki çizgi var gibi, kan testi ver benceSelam kızlar konuyla tecrübeli olan vardır gebelikmtesti yaptım evde 3gün geçtikti böyle silik cıktı olabilirmi
AYy inş kızlar bir daha yaptım onda cıkmadı 3gün geçikti olmazsam eğer kan vercem saolun
Hadi hayirlisi benimkide boyle cikmisti.gebelik testine gore degisiyor kimisi hassas kimisi degil.20tl likler erkenden soyluyor seninki gecmis bide bence hamilesinSelam kızlar konuyla tecrübeli olan vardır gebelikmtesti yaptım evde 3gün geçtikti böyle silik cıktı olabilirmi
Tahlil icin herhangi dr olabilir,eger esin tedavi gorucekse melih culha ureme yontemlerinde iyi emek bey ona yonlendirir.Kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 26 ağustos için randevu aldım emek bey’den aynı gün için eşime de ürolojiden randevu alacağım ama üroloji polikliniği 1 ve üroloji polikliniği 4 kerem teke var p.tesi hasta alıyormuş bi de öğretim üyesi doç önder kara var. Kimi önerirsiniz?