Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Tesekkur ederim canim allah kimseye yasatmasin tez zamanda kavusalim bebislerimize.tabiiki hepimiz burda birbirimize destek olmak icin variz

Esimin sperm 4.8 milyondu harekette yuzde10.rapor 5 milyonun altinda olanlara direk cikiyor.ben mart 2019 da yaptirdim raporum var 2.denemeydi ilaclara 1.150 tl hastaneye de 750tl odedik okadar.ilaclar kisiye gore degistigi icin fiyat tam net olmuyor.umuttepede sadece emek bey var illaki ondan alman gerekiyor randevuyu.senin ve esine yapilan kan sperm butun testler ucretsiz devlet karsiliyor.rahim filmin yoksa umuttepede sira cok zor geliyor ben konrad goruntulemede 2018 nisanda anestezisiz 500tl ye cektirdim oraya gidip emek beyin hastasiyim dedim emek bey cekti.sonucu hemen cd ve rapor olarak aliyosun.rapor icin rahim filmi sart.sperm sayi kuvvetlenmesi icin uroloji melih beye tedavi icin yonlendirebilir benim esimi yonlendirdi oyle tup denedik.hayirlisi olsun.

Rapor yillik degil 3 hak olarak.raporun ciktihi tarihten 1 ay sureyle ilaclarini yazdirip alman lazim islem icinde 6 ay suren var.asilama icin rapora gerek yok diye biliyorum cunku cok farkli islemler.hic asilama yaptirmadim ama maliyeti dusuk diye biliyorum.

Teşekkür ederim canım çok sağol bilgilendirme için. Eşimin ilaçları bittikten sonra diğer dr yerine direkt umuttepe’ye gidip orda test yaptıralım en iyisi 2 kez uğraşmamış oluruz randevuları buna göre ayarlayayım ben.

Kızlar tekrar merhaba, eşimin kan testlerinden biri çıktı. Diğerleri aynı gün içinde çıkıyor mu yoksa daha mı sonra çıkıyor?

Cikar bence de, cogu gitmis azi kalmış. Insallah sperm sonuçlarınizda guzel çıkar.

Yok canım çıkmamış. Önceki sperm testlerimiz güzeldi umarım bu da güzel çıkar. Aşılama raporumuz çıktı bugün. Haftaya tedaviye başlıyoruz inşallah. Allah yardımcımız olsun

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Fakat emek hoca tahlillerimizi falan isteyip evrak listesi vermişti rapor çıkartalım diye en iyisi sonuçları ve evrakları göstermeye gidince konuşayım tekrar hakkımdan düşmesin aşılama maliyetini cepten yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…