Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kizlar goren cvp yazarsa sevinirim, benim kan tahlillerimi yaptirali 1 sene olacak , asilama raporunda 1 sene onceki sonuclari kabul ederler mi sizce.

Kizlar goren cvp yazarsa sevinirim, benim kan tahlillerimi yaptirali 1 sene olacak , asilama raporunda 1 sene onceki sonuclari kabul ederler mi sizce.
Canım merhaba, benim kan testlerim 10 aylıktı ama doktor bey yenilerini istedi. Aynı şekilde eşinden de istiyorlar. Çok sıra yoktu ben gittiğimde sakindi gayet. Bir de sen kendine randevu aldığında eşine de ürolojiden al çünkü onun da birkaç defa gitmesi gerekebiliyor😊

Kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 26 ağustos için randevu aldım emek bey’den aynı gün için eşime de ürolojiden randevu alacağım ama üroloji polikliniği 1 ve üroloji polikliniği 4 kerem teke var p.tesi hasta alıyormuş bi de öğretim üyesi doç önder kara var. Kimi önerirsiniz?

Kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 26 ağustos için randevu aldım emek bey’den aynı gün için eşime de ürolojiden randevu alacağım ama üroloji polikliniği 1 ve üroloji polikliniği 4 kerem teke var p.tesi hasta alıyormuş bi de öğretim üyesi doç önder kara var. Kimi önerirsiniz?
Ögretim üyesine gerek yok ki , normal üroloji polikliniğine gidin bence.

Farketmiyo cnm ikiside tahlil isteyip gonderiyo zaten.

Selam kızlar konuyla tecrübeli olan vardır gebelikmtesti yaptım evde 3gün geçtikti böyle silik cıktı olabilirmi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 58
Tahlil icin herhangi dr olabilir,eger esin tedavi gorucekse melih culha ureme yontemlerinde iyi emek bey ona yonlendirir.

X