Kızlar merhaba, sizler bebek arabası olarak hangi marka ve model araba aldınız. Ben biraz baktım ama çok kararsız kaldım. Fikri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
Kızlar merhaba, sizler bebek arabası olarak hangi marka ve model araba aldınız. Ben biraz baktım ama çok kararsız kaldım. Fikri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
merhaba arkadaşlar bende 9 haftalık hamileyim ama daha bir doktor bulamadım kocaeli tıp merkezinde bi kaç bayan doktor duydum ama cihan hastanesi lütfiye hanım için de int çok araştırma yaptım iyi bir doktor olduğunu gördüm ama kararsızım biran önce doktor bulmam lazım lütfiye hanımla ilgili bilgisi olan varmı .cihan hastanesi doğum ücretleri neler bir bilen varsa yardımcı olun arkadaşlar.
Canım ben baby 2 go'nun proton modelini aldım. dDörde katlanması çift yönlü ve hafif olmasından dolayı tercih ettim. Kraftın yeni çıkan bir modeli vardı dörde katlanan ama baby2go'nun ki daha iyi daha çok tercih ediliyor olmasından dolayı onu aldık. Travel sistem alacak olsaydım da kraftın nova modelini alacaktım. Bakalım kullananlar memnun ama bizde kullanıp göreceğiz
Henüz almadım canım ama chicco lite way düşünüyordum ilk zamanlar vazgeçtim tentesi tam kapanmiyor e bizde bahar bebeği olacağız yazın bol bol gezeriz güneşten korunması lazım. Baston alırsam yeni bi model gördüm kiddy marka.Oto koltuğu markası normalde ama arabada üretmeye başlamışlar çok hoşuma gitti. Çift yönlü alırsam da baby 2 go proton düşünüyorum bende.Kullananlarin hepsi memnun,fiyatı da uygun.Travelde de kraft relax hoşuma gitti ama kullanışlı mı bilmem fiyatı uygun geldi, görüntü olarak hoştu.
merhaba arkadaşlar bende 9 haftalık hamileyim ama daha bir doktor bulamadım kocaeli tıp merkezinde bi kaç bayan doktor duydum ama cihan hastanesi lütfiye hanım için de int çok araştırma yaptım iyi bir doktor olduğunu gördüm ama kararsızım biran önce doktor bulmam lazım lütfiye hanımla ilgili bilgisi olan varmı .cihan hastanesi doğum ücretleri neler bir bilen varsa yardımcı olun arkadaşlar.
Arkadaşlar merhaba,
Uzun süredir kimseden ses çıkmıyor umarım sizler ve bebişlerini iyisinizdir
22 Mart Cumartesi veya 29 Mart Cumartesi günü saat 12:30'da yürüyüş yolundaki Hoşgör pastanesinde buluşmayı planlıyoruz.
Gelmek isteyen arkadaşlarımız varsa kendilerine hangi tarihin uygun olduğunu belirterek bana dönüş yapabilirler mi?
Çoğunluğa göre hangi gün olacağına karar vereceğiz.
Arkadaşlar merhaba,
22 Mart Cumartesi veya 29 Mart Cumartesi günü saat 12:30'da yürüyüş yolundaki Hoşgör pastanesinde buluşmayı planlıyoruz.
Gelmek isteyen arkadaşlarımız varsa kendilerine hangi tarihin uygun olduğunu belirterek bana dönüş yapabilirler mi?
Arkadaşlar merhaba,
Canım bana her iki tarih te uygun şimdilik. Bu sefer daha çok katılım olur inşallah.
ben bu haftasonu ist a gidiyorum bi hafta kalacağım için 22sinde istda olacağım :))
bna 29 mart uygun :)
29 mart diyorum :)
29 olsun canım çogunluk o yönde olacak galiba.
şuan için başka kimseden ses yok zaten. 29 martta buluşuyoruz o zaman
Şuan için başka kimseden ses yok zaten. 29 martta buluşuyoruz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?