- 11 Kasım 2012
- 457
- 14
- 68
Teşekkür ederiz teyzesi
Senin kızınada kocaman maşallah her geçen gün o kadar güçlü olmaya başlıyorlarki yakındır tekmeleri duyman
Benimki henüz can yakmıyor tekmeleriyle hoşuma gidiyor hatta böyle tuhaf hareketler yapıyor seyrediyorum belli oluyor dışardan bakınca Suda dalgalanıyor gibi bişeyler yapıyor titriyor karnım falan
zamanı gelsin ve biran önce doğsun istiyorum ama bi yandanda üzülüyor artık onu içmde hissetmeyeceğim diye karmakarışık bir duygu fırtınası yaşıyorum :44:
Mobilyasına karar verebildiniz mi canım nerden alacaksınız?
Ya aslında mobilyaların hepsi aynı, pek değişik farklı bir model göremedim. Mobesko da bir tanesini beğenir gibi oldum. Ama ayy bu harika birşey dediğim yok. Modoko nun sitesine girdim. Orada 2-3 model beğendim. Bir de orada aksesuarlar çok değişik. Oyüzden modokoya da gittikten sonra karar vereceğim.Mobilyaları modokodan alır mıyım bilmiyorum ama aksesuarlar(perde,cibinlik ,uyku seti,aydınlatma vb.) kesin oaradan olacak.Ben zaten sadece büyüyen beşik alacağım, bu sene odasına kocaman bir dolap yaptırdım bir tarafı ona ait olacak.Kıyafetlerini astım şimdiden :))
Ben de biran önce doğsun istiyorum ama o doğum kısmı beni biraz ürkütüyor. Tecrübelilerin dediğine göre o an korku falan kalmıyor sadece sağlıklı bir şekilde doğmasını istiyormuşsun.