• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Kızlar 11 nisan saat 04.25 te normal doğumla Zeynep Ela'miza kavustuk.Darısı dogum yapacak olanların başına :)

Aaa canım süper haber çok sevindim vallahi :16: Umarım ikinizde iyisinizdir :48:
Allah analı babalı büyütsün maşallah kuzucuğuna sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah :nazar:
Epidural normal istiyordun nasıl yaptın ne kadar sancı çektin?
Ben hala doğuramadım nelerle karşılaşacağım bilmiyorum büyük bir merak ve endişe var biraz bilgi verebilirsen sevinirim:52:

Aaa canım süper haber çok sevindim vallahi :16: Umarım ikinizde iyisinizdir :48:
Allah analı babalı büyütsün maşallah kuzucuğuna sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah :nazar:
Epidural normal istiyordun nasıl yaptın ne kadar sancı çektin?
Ben hala doğuramadım nelerle karşılaşacağım bilmiyorum büyük bir merak ve endişe var biraz bilgi verebilirsen sevinirim:52:

Sağol canım iyiyiz ikimizde çok şükür.Amin hepimizin yavruları sağlıklı ve uzun ömürlü olur inşallah.
Kısaca anlatayım ben ozaman :)
10 nisan akşamı saat 20 gibi nişanım geldi.Dr.umu aradım hastaneye gidip muayene olmamı istedi.Duş alıp gittim,ebe doğumun başladığını ama daha bebeğin çok yukarida olduğu söyledi.Ev yakın diye eve geri geldim,sancıların siklasinca gelirsin dediler.Gece 01'den sonra başladı ama adet sancısı gibi.Saat 03'te biraz daha siddetlendi 03.30'da hastaneye gittim.Dayanilmayacak gibi değildi bu arada sancılar.Ebe muayene etti şok 6cm.E ben epidural istiyodum falan dedim vakit yok doguruyosun en geç 1 saate dedi.O ara lavman falan yaptı ama wcde oturmaya vaktim bile olmadı bi muayene daha etti 9 cm hayde doguma :) dr.um geldi o ara.3 ıkınmaya da bebisim oldu.Kolay bi dogumdu ilk dogumuma göre Allah senide hayirlisiyla kurtarsin canım.

Sağol canım iyiyiz ikimizde çok şükür.Amin hepimizin yavruları sağlıklı ve uzun ömürlü olur inşallah.
10 nisan akşamı saat 20 gibi nişanım geldi.Dr.umu aradım hastaneye gidip muayene olmamı istedi.Duş alıp gittim,ebe doğumun başladığını ama daha bebeğin çok yukarida olduğu söyledi.Ev yakın diye eve geri geldim,sancıların siklasinca gelirsin dediler.Gece 01'den sonra başladı ama adet sancısı gibi.Saat 03'te biraz daha siddetlendi 03.30'da hastaneye gittim.Dayanilmayacak gibi değildi bu arada sancılar.Ebe muayene etti şok 6cm.E ben epidural istiyodum falan dedim vakit yok doguruyosun en geç 1 saate dedi.O ara lavman falan yaptı ama wcde oturmaya vaktim bile olmadı bi muayene daha etti 9 cm hayde doguma :) dr.um geldi o ara.3 ıkınmaya da bebisim oldu.Kolay bi dogumdu ilk dogumuma göre Allah senide hayirlisiyla kurtarsin canım.

Valla canim yuzumde koca bir gulumsemeyle okudum yazdiklarini ve kendim dogum yapmis gibi sevindim masallah yaa cok guzel gecmis dogumun. Umarim bende senin gibi kolay atlatirim bu sureci :) bian once dogsada bende size haber versem hemen :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar merhaba,

Bende 19 haftalık hamileyim. Hepiniz İzmit'li olduğunuz için yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm. Ben Cihan Hastanesi Doç. Dr. Gökhan Gümüştaş'a gidiyorum. Aslında tarzından uslubundan memnunum. Sakin bir doktor sizi de stres etmiyor. Ama ben doğuma koçla girip doğal doğum yapmak istiyorum. Dolayısıyla doktorum bu konuda bana destek olur mu bilmiyorum. Gökhan bey hakkında fikri olan iyi yada kötü paylaşabilirse çok sevinirim. Birde Cihan Hastanesinin yeni doğan bölümü hakkında bilgisi olan paylaşabilirse de çok mutlu olurum. :44:
Şimdiden teşekkürler. :49:

ne kadar güzel yaa, Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin, bizim doğumlar da seninki gibi kolay olsun inşallah:) ben 25 haftalığım hala konakta epidural normal istiyorum bakalım hayırlısı, açılman cok cabuk olmuş ikinci doğumun galiba, benim de ikinci olacak nasipse ilki 12 saatte 4 cm anca açılmıştı ikinci daha kolay olacak diyolar, bi yandan da korktum şimdi birden 6 oluverir de epidural olamam diye:) Rabbim yavrularımıza da bize desıhhat versin gerisi teferruat aslında :)

Valla canim yuzumde koca bir gulumsemeyle okudum yazdiklarini ve kendim dogum yapmis gibi sevindim masallah yaa cok guzel gecmis dogumun. Umarim bende senin gibi kolay atlatirim bu sureci :) bian once dogsada bende size haber versem hemen :))

Sağol canım gerçekten kolaydı ilk dogumuma göre Allah herkese böyle kolay dogum nasip etsin inşallah.seninde guzel haberlerini bekliyoruz canim.

ne kadar güzel yaa, Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin, bizim doğumlar da seninki gibi kolay olsun inşallah:) ben 25 haftalığım hala konakta epidural normal istiyorum bakalım hayırlısı, açılman cok cabuk olmuş ikinci doğumun galiba, benim de ikinci olacak nasipse ilki 12 saatte 4 cm anca açılmıştı ikinci daha kolay olacak diyolar, bi yandan da korktum şimdi birden 6 oluverir de epidural olamam diye:) Rabbim yavrularımıza da bize desıhhat versin gerisi teferruat aslında :)

Amiiiin çok sağolun.Insallah darisi başınıza.Evet ikinci doğum benimde ilkinde 8-9 saat sancı cekmistim bunda 3 saat çektim sadece siddeti de diger dogumuma göre cok azdı.iyi ki epidural yaptirmaya fırsatım olmadi dedim herşey dogal oldu.Hatta o kadar dogaldi ki az kalsın evde yapacaktim :)

Gunaydınnn kızlar,

15 nisan salı günü saat 22:00 da normal doğum ile kızım Deniz'imi kucağıma aldım. :16:
çok şükür rabbime bu güzel duyguyu tattırdıgı için Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:16:
39+5 te dogum yaptım. kızımın boyu 50 cm kilosu 2900 gr. :nazar

Amiiiin çok sağolun.Insallah darisi başınıza.Evet ikinci doğum benimde ilkinde 8-9 saat sancı cekmistim bunda 3 saat çektim sadece siddeti de diger dogumuma göre cok azdı.iyi ki epidural yaptirmaya fırsatım olmadi dedim herşey dogal oldu.Hatta o kadar dogaldi ki az kalsın evde yapacaktim :)

:) inşallah benim de öyle olur, gerçi iki doğum arasında 2 seneye yakın bir zaman olacak benim, araları yakın olduğundan kolay doğar diyorlar bakalım:) yine de epiduralsiz normale cesaret edemem yaaa:))

Gunaydınnn kızlar,

15 nisan salı günü saat 22:00 da normal doğum ile kızım Deniz'imi kucağıma aldım. :16:
çok şükür rabbime bu güzel duyguyu tattırdıgı için Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:16:

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu, darısı da başımıza:)) hangi hastanede doğum yaptınız acaba? konak sa eğer biraz bilgi verir misiniz doğumhaneyle ilgili ??

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu, darısı da başımıza:)) hangi hastanede doğum yaptınız acaba? konak sa eğer biraz bilgi verir misiniz doğumhaneyle ilgili ??

Cok tesekkur ederim. Ben akademi hastanesinde yaptim cok sukur hicbir sorun veya sikayetim olmadi. Doktorum basta olmak uzere ebelerim odam dogumhane vs hepsinden memnun kaldim.

Gunaydınnn kızlar,

Gözün aydınnnn, darısı başımaaa:16:

Gunaydınnn kızlar,

Canımmm çok sevindim,hayirlisiyla sende kurtuldun.Yavruna sağlıklı,uzun ömürler nasip etsin Allah inşallah.
Maşallah sana ve kızına.

Gözün aydınnnn, darısı başımaaa:16:

cok tesekkur ederim canım inşallah sende bir avazda kurtulup sağ salim alırsın bebişini kucağına :16:

Canımmm çok sevindim,hayirlisiyla sende kurtuldun.Yavruna sağlıklı,uzun ömürler nasip etsin Allah inşallah.
Maşallah sana ve kızına.

canım benim çok tesekkur ederim cok şükür atlattık, Allah hepimize yavrularımızla eşlerimizle sağlıklı uzun ömürler versin inşallah :16:

selam kızlar, bende temmuz annesi olcam nasipse:) konak hastanesinde normal doğum yapan arkadaş var mı acaba, ben normal epidural düşünüyorum amahastaneyi bilmiyorum pek, doğum yapan birilerinden fikr almak istiyorum yardımcı olabilecek var mı bana?????

Bende temmuz annesiyim kısmetse konakta olacağım. normal epudrale çok da hoş bakımiyorlar ıkınma hissi kaybolduğu için risk almak istemiyorlar canım. Doktorun kim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back