Hayirlisiyla kucaginiza alırsınız inşallah bebeginizi.Benim birkaç tanıdığım normal doğum yaptı konakta ama epidural degil.Bir arkadaşımda hamile Gülçin hnm doktoru ama epidural normal yapmıyormuş.Bende Cihan hastanesine Mehmet Atamana gidiyorum,bende epidural istiyordum ama benim dr.umda sıcak bakmıyor risk almak istemiyorlar.Ikinma hissi falan kaybolabiliyormus,vakumla cekmek zorunda kaliyorlarmis.Bütün umutlarım yıkıldı benimde :)[/
inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi, de üzüldüm şimdi yaa tek umut bağladığım hastane orası. epiduralden neden korkulur bende onu anlamıyorum yaa artık çok yaygın, ben kütahyada epidural normal doğum yaptım ilk bebeğimi, ve çok rahat konforlu bi doğum oldu, ıkınma hissi de vardı çünkü son anlara doğru ağrı kesicinin dozunu azalttılar ve çok rahat ıkındım(gerçi ebe bastırmak zorunda kaldı karnımdan) ama inan 5 dk çatalda durdum geldi oğlusum. hem epidurali sezeryanda da çok uyguluyorlar, tamamen uyuşturmaya göre riski çok daha az. normaldeki de aynısı, sadece verilen doz farklı, pek bilgimiz olmadığından normalde epiduralden korkuyoruz aslında. konakta yapıldığını söyledi kadın, ay sonunda izmite gelip erkan beye gidicem ona göre yine haber veririm bakalım ne diycek.