• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Kızlar Merhaba,

Hamileliğiniz boyunca kan ilacı kullandınız mı? Benim doktorum Decavit kullandığım için gerek yok dedi ama Sağlık Ocağı'ndaki ebe kullanmam gerektiğini söyledi. ben tabikii doktorumun söylediğini dikkate alıyorum.

Hem elevit hem kan hapı kullaniyorum canım ben.Kan değerlerin normalin üstünde falan mı acaba?

Kızlar geçen hafta perşembe nst'ye girdim normaldi herşey.Bugün tekrar gidicem hem nst hem ultrasona giricem her hafta çağırıyor artık dr.um mutlu sona yaklaşıyoruz biz hayirlisiyla inşallah.Çok heyecanlıyım bugün :))) he birde oglumla gideceğiz onunda heyecanı var bana eşlik edecek ilk defa erkekim :)

Hem elevit hem kan hapı kullaniyorum canım ben.Kan değerlerin normalin üstünde falan mı acaba?

[MerHaba canım, en son 3 aylıkken kan tahlili yaptırmıştım, normaldi herşey, bu haftasonu şeker yüklemesi için gittiğimde tekrardan hegogram yaptırıcam. Doktorum kan ilacına gerek yok, decavit in içinde zaten demir vs. var dedi. Ben de doktoruma güvendim. Şimdi haftasonu belli olur tahlil sonucunda işe yarayıp yaramadığı...

Kızlar geçen hafta perşembe nst'ye girdim normaldi herşey.Bugün tekrar gidicem hem nst hem ultrasona giricem her hafta çağırıyor artık dr.um mutlu sona yaklaşıyoruz biz hayirlisiyla inşallah.Çok heyecanlıyım bugün :))) he birde oglumla gideceğiz onunda heyecanı var bana eşlik edecek ilk defa erkekim :)[/QUOTE]

Ayyy canım benim ne güzel bebişini görmeye az kaldı. herşey yolundaysa normal doğum olacak anlaşılan. ben de normal istiyorum ama hayırlısı neyse o o olsun. Erkekin, kardeşi olacağına nasıl tepki veriyor, kaç yaşında?

[MerHaba canım, en son 3 aylıkken kan tahlili yaptırmıştım, normaldi hersey, bu haftasonu şeker yüklemesi için gittiğimde tekrardan hegogram yaptırıcam. Doktorum kan ilacına gerek yok, decavit in içinde zaten demir vs. var dedi. Ben de doktoruma güvendim. Şimdi haftasonu belli olur tahlil sonucunda işe yarayıp yaramadığı...

Kızlar geçen hafta perşembe nst'ye girdim normaldi herşey.Bugün tekrar gidicem hem nst hem ultrasona giricem her hafta çağırıyor artık dr.um mutlu sona yaklaşıyoruz biz hayirlisiyla inşallah.Çok heyecanlıyım bugün :))) he birde oglumla gideceğiz onunda heyecanı var bana eşlik edecek ilk defa erkekim :)

Ayyy canım benim ne güzel bebişini görmeye az kaldı. herşey yolundaysa normal doğum olacak anlaşılan. ben de normal istiyorum ama hayırlısı neyse o o olsun. Erkekin, kardeşi olacağına nasıl tepki veriyor, kaç yaşında?[/QUOTE]

Canım yanlış hatırlamıyorsam dogumdan sonra bile devam etmiştim kan hapina inşallah normal çıkar değerlerin.
Ilk doğum normaldi bu da öyle olacak bi terslik olmazsa ama bu sefer epidural istiyorum.
Ilk baslarda tepkileri olumluydu bi oyuncak,kıyafet gördüğü zaman "anne bak kardeşime göre alalım mı"falan diyordu ama bu ara huylari çok değişti,hep asabi,tirnak yemeye falan başladı :( 7 yaşında 1. sınıfa gidiyor canım.

Kızlar Merhaba,

Hamileliğiniz boyunca kan ilacı kullandınız mı? Benim doktorum Decavit kullandığım için gerek yok dedi ama Sağlık Ocağı'ndaki ebe kullanmam gerektiğini söyledi. ben tabikii doktorumun söylediğini dikkate alıyorum.

Canım bende, gyno ferro sanol diye bir hap kullanıyorum. İçinde demir, folik asit ve b12 var. Başkada bi kan hapı kullanmıyorum. Kalsiyum içinde osteocare diye bir hap kullanıyorum. Doktor sonucta kan değerlerine bakarak veriyor ilacını ebeler hep öyle konusur dururlar zaten...

Canım ben siteye giriyorum ama bizim topiğe bakmayı atlamışım şimdi gördüm. son zamanlarımız artık ya insan zaman cabucak geçsin istiyor. senin cimcimen abisiyle buluştu desene ne güzel :) Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah :16:

Canım bende, gyno ferro sanol diye bir hap kullanıyorum. İçinde demir, folik asit ve b12 var. Başkada bi kan hapı kullanmıyorum. Kalsiyum içinde osteocare diye bir hap kullanıyorum. Doktor sonucta kan değerlerine bakarak veriyor ilacını ebeler hep öyle konusur dururlar zaten...

Canım ben de şeker yüklemesi,idrar tahlili ve hemogram yaptırdım haftasonu. Kan değerlerimde düşüş olmuş biraz . diğerleri iyi çıktı. Doktorumda bana GYNEFERON verdi.Kullanan var mı bu topikte bu ilacı? Sen kaç haftadan beri kullanıyorsun?

arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum size.
ben bekarken kontorole gitmiştim akademi hastanesine gökhan olcaya. bana demişti ki pko var iki yumurtalıkta da ve doğum kontrol hapı vermişti 8 ay kullandım 1 sene sonra kontrole gel demişti.
evlendiktn sonra aradan 9 ay falan geçmişti nuri beyi tavsiye ettiler ona gittim oda sende hiçbişey yok dedi ve odasına girdiğim andan itibaren çıkana kadar hamile kal sen sna çok yakışır hemen hamile kal falan dedi kontrole ne zaman geliyim dedim hamile kalınca gel falan deyince hoşlanmadım tavırlarından ve gitmedim bi daha.
geçen ay sizlerden okuduğum kadarıyla lütfiye hanıma gittim. oda sende pko ne var ne yok diyemem ama bu gebe kalmana engel değil dedi. ve başka hiçbişey konuşmadı anlatmadı bana oda çok içime sindi diyemem. şimdi size sorum benim kesin bilgi alabilmem için pko varmı yokmu diye kimi tavsiye edersiniz bu doktorlar haricinde :26:

Selam kızlar, bu haftasonu görüşüyoruz değil mi? Kesin gelenler kimler şimdi? Ben gelicem inşallah.
Öpüyorum hepinizi :16:

Canım ben de şeker yüklemesi,idrar tahlili ve hemogram yaptırdım haftasonu. Kan değerlerimde düşüş olmuş biraz . diğerleri iyi çıktı. Doktorumda bana GYNEFERON verdi.Kullanan var mı bu topikte bu ilacı? Sen kaç haftadan beri kullanıyorsun? [/QUOTE]

Canım ben gyno ferro sanol u 12+5 günlükken kullanmaya başlamışım hala kullanıyorum. Doktor doğuma kadar kullanıcaksın demişti.
Geçen gün sağlık ocağındaki ebe de doğumdan sonraki 3 ay da kullanılıyor dedi ama doktoruma sorar öyle kullanırım ben artık.

arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum size.
ben bekarken kontorole gitmiştim akademi hastanesine gökhan olcaya. bana demişti ki pko var iki yumurtalıkta da ve doğum kontrol hapı vermişti 8 ay kullandım 1 sene sonra kontrole gel demişti.
evlendiktn sonra aradan 9 ay falan geçmişti nuri beyi tavsiye ettiler ona gittim oda sende hiçbişey yok dedi ve odasına girdiğim andan itibaren çıkana kadar hamile kal sen sna çok yakışır hemen hamile kal falan dedi kontrole ne zaman geliyim dedim hamile kalınca gel falan deyince hoşlanmadım tavırlarından ve gitmedim bi daha.
geçen ay sizlerden okuduğum kadarıyla lütfiye hanıma gittim. oda sende pko ne var ne yok diyemem ama bu gebe kalmana engel değil dedi. ve başka hiçbişey konuşmadı anlatmadı bana oda çok içime sindi diyemem. şimdi size sorum benim kesin bilgi alabilmem için pko varmı yokmu diye kimi tavsiye edersiniz bu doktorlar haricinde :26:

kızlar bana yardımcı olabilecek kimse yokmu :26:

kızlar bana yardımcı olabilecek kimse yokmu :26:

Canım pko konusunda yardımcı olabileceğini düşündüğüm Eray Bey var. Kendisi doçent ve uzmanlık alanı infertile. Bu tür sorunlarla karşılaşıyordur diye düşünüyorum. Çünkü sırf bu yüzden ona giden birçok hasta var. Zaten İzmit'te sayılı bu alanda uzman olan. İstersen iletişim bilgilerini paylaşırım telefonla arar sorarsın. En azından pko olup olmadığı konusunda net bir cevap verebilir sana diye düşünüyorum.

selam kızlar, bende temmuz annesi olcam nasipse:) konak hastanesinde normal doğum yapan arkadaş var mı acaba, ben normal epidural düşünüyorum amahastaneyi bilmiyorum pek, doğum yapan birilerinden fikr almak istiyorum yardımcı olabilecek var mı bana?????

selam kızlar, bende temmuz annesi olcam nasipse:) konak hastanesinde normal doğum yapan arkadaş var mı acaba, ben normal epidural düşünüyorum amahastaneyi bilmiyorum pek, doğum yapan birilerinden fikr almak istiyorum yardımcı olabilecek var mı bana?????

Hayirlisiyla kucaginiza alırsınız inşallah bebeginizi.Benim birkaç tanıdığım normal doğum yaptı konakta ama epidural degil.Bir arkadaşımda hamile Gülçin hnm doktoru ama epidural normal yapmıyormuş.Bende Cihan hastanesine Mehmet Atamana gidiyorum,bende epidural istiyordum ama benim dr.umda sıcak bakmıyor risk almak istemiyorlar.Ikinma hissi falan kaybolabiliyormus,vakumla cekmek zorunda kaliyorlarmis.Bütün umutlarım yıkıldı benimde :)

Hayirlisiyla kucaginiza alırsınız inşallah bebeginizi.Benim birkaç tanıdığım normal doğum yaptı konakta ama epidural degil.Bir arkadaşımda hamile Gülçin hnm doktoru ama epidural normal yapmıyormuş.Bende Cihan hastanesine Mehmet Atamana gidiyorum,bende epidural istiyordum ama benim dr.umda sıcak bakmıyor risk almak istemiyorlar.Ikinma hissi falan kaybolabiliyormus,vakumla cekmek zorunda kaliyorlarmis.Bütün umutlarım yıkıldı benimde :)[/

inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi, de üzüldüm şimdi yaa tek umut bağladığım hastane orası. epiduralden neden korkulur bende onu anlamıyorum yaa artık çok yaygın, ben kütahyada epidural normal doğum yaptım ilk bebeğimi, ve çok rahat konforlu bi doğum oldu, ıkınma hissi de vardı çünkü son anlara doğru ağrı kesicinin dozunu azalttılar ve çok rahat ıkındım(gerçi ebe bastırmak zorunda kaldı karnımdan) ama inan 5 dk çatalda durdum geldi oğlusum. hem epidurali sezeryanda da çok uyguluyorlar, tamamen uyuşturmaya göre riski çok daha az. normaldeki de aynısı, sadece verilen doz farklı, pek bilgimiz olmadığından normalde epiduralden korkuyoruz aslında. konakta yapıldığını söyledi kadın, ay sonunda izmite gelip erkan beye gidicem ona göre yine haber veririm bakalım ne diycek.

Kızlar 11 nisan saat 04.25 te normal doğumla Zeynep Ela'miza kavustuk.Darısı dogum yapacak olanların başına :)

Back