Kızlar, izmitli hamişler olarak bir ara yüzyüze görüşeceğiz, gelmek isteyenler söylesinler. Bir süre daha bekliyoruz belki duymayan olur diye, güzel bir havada,haftasonu, İzmit merkezde olacak. Ara ara yazacağım topiğe, duymayan kalmasın diye.
Şimdiden tarih verelim isterseniz, hamile insanlarız ona göre anca ayarlarız kendimizi. Benim için 8 Şubat Cumartesi uygundur, bu tarih size uyuyor mu? Hava şartları da önemli tabi, o hafta belli olur zaten ctesi gününün iyi olup olmayacağı, haberleşiriz. Şuanda ben,elmadilimi,efeada ve elifgulertarhan geliyor. Diğer arkadaşları da bekleriz.
Benim eşim yurtdışında canım o hafta eve gelecek aynı güne denk gelmediği sürece benim için sıkıntı yok gelirim :)
Tamam canım, ctesi, pazar farketmez hangi gün çoğunluk sağlanıyorsa o zaman olur.
hanımlar sizler kaç yaşındasınız :))
Bayanların yaşı sorulmaz ki :))
30 canım sen? İlk bebek için biraz geç kaldık ama okul-iş -ev derken anca sıra geldi :))
bende 27 yaşındayım :)
Bazen diyorum erken anne olsaydım keşke ama ozamanlar böyle şeyler düşünmüyorsun tabi, hayatında bazı şeyleri yola koyunca düşünmeye başlıyorsun.Ama hoşuma gidiyor çevremde genç anne görünce. Genç derken 23-24 yani. Herşey zamanında güzel.
evet genç anne olmak ilerisi için çok güzel oluyo ama herşey kısmett o kadar güzel bi duygu kii :)) bian önce büyüsün bana anne desin öpsün gülsün diye bekliyorum :)
Ben de canım, Allah o günleri görmeyi nasip etsin bize.Benim daha 5 ayım var, zaman çabuk geçsin istiyorum. İşten de 6 ay ücretsiz izin alacağım. Yani yaklaşık 1 sene bebeğimin yanında olmak istiyorum.
bende ücretsiz iznimi alıcam ne kadar yanında olabilirsem kardırrr
Yasal izin 18 hafta oldu mu en son öyle söylentiler vardı, önce 20 hafta dediler de sonra kadın istihdamı azalır diye 18e indirdiler ama kesinleşti mi bilgin var mı?
arada bakıyorum tvden takip ediyorum ama daha kesnlşmedi heralde
Hem 6 ay anne sütü diyorlar, hem de doğum iznini bir türlü uzatamıyorlar, dedikleriyle yaptıkları bir değil, belki seçimler var diye yaparlar dedim ama ben de duymadım henüz.
hanımlar sizler kaç yaşındasınız :))
bende 29 yaşındayım
evet bnde heyecanla bekliyodum ama artık farketmez ücretsz iznimi alıcam.sizin bebek kızmı erkekmi
12. hafta da kız demişti kesin olmamakla birlikte, 16 haftada da yüzde 90 kız dedi. Ben de sordum geriye kalan yüzde 10 nedir? O da dedi bazı anormallikler olabiliyor genetikle ilgili olarak ama kız dedi, benimki de her gittiğimde kıpırdar, cinsiyeti öğrenmek için gittiğimde uyuyordu, halbuki okadar yemek yedim tatlı yedim, diyafram nefesi aldım :)) muayene olurken doktor öksür deyince kıpırdadı bizim kız neyseki :)) senin bebişin cinsiyeti nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?